• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve cok yalnizim : (

Cocuk lafta ve severken daha cazip geliyor sorumluluktan cekinmistir zamanla duzelir bir dogsun birinden duymustum annesi cok heyecanli ama ben birsey hissetmiyorum tarzinda konusmustu bazilarinda oluyor uzulmeyin hem karninizda sizden bir parca varken adim adimmbuyurkdn sizide yaradan sah damarinizdan size yakinken yalniz hissetmeniz yersiz:KK39: uzulmeyin

bazi erkeklerde bu durum soz konusu,esinin hamileligini anlamama kabullenememe..ama abartilacak bi durum degil,karniniz belirginlesince o da farkina varacak baba olacaginin..esinizde ilk defa baba oluyor,aglamalarinizla bunaltmayin bence..
hele bi dogsun bebek nasil sevecegini goreceksiniz.
bosuna kendinizi ve bebeginiz hirpaliyorsunuz.

ne yap biliyorsun ki qit de ben bebeqimi aldırıyorum . madem böyle tavırların bende artq cocuk istemiyorum de zatwn direk belli edecektir kendini istemiosa git aldir o cocuqun qunahina qirme cocuk babasiz buyuceqine olmasn daha iii yinede allah buyuktur

anne misiniz? nasil bu kadar duygusuzca konusabiliyorsunuz..
bebek aldirmak kas aldirmaya benzemiyor hanimefendi..
Allah o cocugu bu dunyada alacak nefesi olmasaydi gondermezdi zaten.

konu sahibi size özel değil ama, okuyanlara bir şey demek istiyorum.

yapmayın, daha iki aylık evlilikte çocuk yapmayın.

konu sahibi size özel değil ama, okuyanlara bir şey demek istiyorum.

yapmayın, daha iki aylık evlilikte çocuk yapmayın.

Harbiden ya, iki ay evlilikte cocuk yapmak nedir? Daha hic birbirine alisamamisken gelsinler bulantilar, duygusallik, degisen vücüd. Cinsellik olarak bile birbirinizi tanimiyorsunuz, neden zevk aldigini bilmiyorsunuz. Zaten sorumluluga alismak zor, bide o bebegin sorumlulugu var.

Sanirim millet "Aa cici bebeek, bi öpüp koklayip" diye düsünüyor bebe sahibi olmak :KK14:

Ki hic degil. Kac yillik evlilikler bile o bebegin gece her iki saatte uyanmasina, her 2,3 saatte bez derdi, mama derdinde, hele reflü ise cok karni agriyorsa, sürekli aglamasina dayanamiyor, yani kalmis surda bir kac ay evliligin nasil dayanacak?

Ya ben surda 2 senden fazla evliyim, maddi manevi durumlari hepsi iyi fakat halen bebek sorumlulugundan korkarim. Sana emanet edilmis bir minicik can var. Herseyi ile, sana bagimli. En basit yasam mücadelesinde sana cok ihtiyaci var. Millet nasil 2 ayda hemen bu sorumlulugun altina girer, hele sürekli küsen koca ile aklim almiyor cidden.

öncelikle sakin olun bu bebeğiniz için daha önemli yeni evlilik yeni bir olay var eşiniz duruma alışamamış olabilir... birde erkekler bebekler doğunca baba olur kadınlar ise hamile olduklarını öğrendiklerinde anne olur bunu unutmayın eşinizle hep olumlu yapıcı konuşun...

Back
X