Hamileyim ve eşim beni facede aldatıyor

Bu konuda çok fazla mantık boşlukları görüyorum.

İyide sonuç ne,
Allah bilir size facede iltifat ettiginde hoşunuza gitmiştir,
Yoksa 2 ay konuşmak için bir sebebiniz olmalı,
Diğer sebebi söylemiyorum, çünkü bunu hic bir kadın kaldıramaz,
Allah muhafaza koca katili olunur

2 ay konuşmuşsunuz,
işin boyutu degişecegi zaman gerçeklerle yüzleşmemek adına,
kendinizi sildirmişsiniz vs vs vs....

Bu kadarına pes!

Bebek için mi 2 ay katlandınız buna eve geldiğinde nasıl güleryüz gösterdiniz, yemek yaptınız, ütüsünü yaptınız, muhabbet ettiniz ve aynı yatağa girdiniz. Mümkün değil yani tamam bebek var ama evden gitmeseniz bile o kişinin siz olduğunuzu söylemeniz ve açıklama beklemeniz gerekirdi ki açıklaması yok bence hadi sizin olduğunuzu anladı o da sana oynadı diyelim iyiniyetimizi kullanalım 2 ay gibi bir zamanda söylerdi sen olduğunu anladım ben diyee. Anlamakta zorluk çekiyorum bize hala o adamla olmanızın ve bunları yüzüne vurmamanızın mantığını açıklar mısınız aileniz mi kabul etmez, mesleğiniz mi yok, cesaret mi yok. Hep bu şüpheyle bu rahatsızlıla yıllarınızı heba etmeye razı mısınız o zaman neden burada şikayet ediyorsunuz ne gibi öneri bekliyorsunuz söyleyin yardım edelim..

eğer ayrılmayı düşünmüyorsan 2 ay niye bu oyunu oynadın,ne gerek var böyle garip tuzaklara? eğer ayrılmayı düşünüyorsan buraya yazmak yerine git dilekçeni ver..keşke insanlar evliliği biraz oturtunca,eşlerine ve ev hayatına alışınca çocuk yapmayı düşünseler değil mi? ayrıca 2 ay bu oyunu sürdürebildiğn içinde seni tebrik ediyorum,büyük başarı.gerçi boşuna yazdım bunları,konu sahibi uçmuş gitmiş.

Sonunu göremediğim için demişsiniz ya;
sonunu görürmüşsünüz, faceten tanışıp yeniden evlernirmişsiniz. 1 ay daha yazışsaydınız, ciddi düşünürdü belki.

ya hamilesiniz, keyfinizi kaçırmak istemem de sinirim bozuldu. bu erkeklerin karaktersizlikleri, kadınların çaresiz kalışı beni çıldırtıyor. Allahından bulsun. o çocuğun kokusunu koklamayı hak etmiyor bu adamlar.

maalesef erkekler bu konuda kendilerini çok akıllı sanıyor hiç bir şekilde kırdıkları testiler karşılarına asla çıkmaz sanıyorlar. yüzüne vurulduğunda da önce inkar etme sonra özür dileme, kapıda yatma seansları başlıyor. yazık çok yazık

Bence eşin seni aldatmıyor, çok afedersin ama beyni gelişmemiş, bu yaptığı davranışı öyle algılama bence ve ona söyle bu kadar mı düştün de, liseli çocuk yapmaz yaptığını de ve biraz aşağıla, komik bulduğunu söyle belki anlar yaptığının ne kadar saçma sapan birşey olduğunu, canı sıkılıyor galiba

Sonra kadın affediyor, erkek de nasılsa affediyor diyip yine yapıyor bu kısır döngü hiç bitmiyor...

canım ya, allah yardımcın olsun. eşinle konuşsan. ona güzelce anlatsan, daha yolun çok başındasınız ve hamile bir şekilde üzülmeni hiç istemem. bir de eşine de ki; akıllı olmazsan, kesip eline veririm de. ben hep bunu derim de. insanız, herşey bizim için, canını çok sıkıp da bebeğini de strese sokma ama eşinle mutlaka konuşmalısın. yanlış, tersgiden bişeyler olduğunu o da anlamalı. sen susarsa kendini normal bişey yapıyorum zanneder.

bu erkek milletinden her halt beklenir onu anladımda(istisnalar hariç)
sizin 2 ay yazışıp facede her şeyi görüp hala susmanızı
oturduğunuz yerden yardım beklemenizi, anlamsız sabrınızı,...
bebeğinize yaşattığınız bu acıyı anlmadım...
neyi bekliyorsun arkadaşım pişman olup faceyi kapamasınımı.?.
kendine azıcık saygın varsa kıpırdan biraz....
seni hem kandıran hem aldatan hemde hayatımda kimse yok diyecek kadar pervasız bir adam için değermi sence????

Madem susucaksın eşine belli etmeyıp yutucaksın.
neden arastırıosun arkadasım ? neden kocanı takıp edıosun .
ozaman etmıceksın yazık deılmı karnındaki çocuga o hıssedıo herseyı.
ALLAH kocandan bunları elvet çıkarır.

Dedim yine diyeceğim sürekli yineleyeceğim. Aldatacak adamı cep telefonuna bakarak, maillerine karıştırarak kimse engelleyemez. Yapacak adam yaparrrr.

İşte en güzel örnek, kadın adamın telefonunu sürekli karıştırıyor kendi tabiriyle hergün her dakika ama adam gene fütursuzca numarasını verebiliyor. Hemde başka numara değil kendi bilinen kullandığı numarasını (aksi olsa onuda yazardı başka no verdi diye)

Kadın yada erkeğin güvensizlikten kaynaklanan birşeyleri kurcalama merakı bence kendi değerini düşürmekten öte birşey değildir. Görüyoruz işte, kurcala dur birşey değişiyor mu ?

Gözlerini kapasın,kulaklarını tıkasın,sarılsın yatsın kocasına !

Boşa konuşuyoruz bence.

Hatta abartıp, kadınlık vazifemi yapamadım hamileyim her yerim ödem çirkinledim eşim haklıda diyebilir. Adam olur sana sütten çıkma ak kaşık, kadında suçlu. Başka türlü hayat mı geçer yahu.

Herkesin şartları ayrılmaya elverişli değildir ve kişi bilir ayrılabilir mi ayrılamaz mı. Ayrılamayacaksan bu tür tehlikeli oyunlara girmeyeceksin, çevrendeki kozanla yaşacaksın.

Bu tür tehlikeli oyunlara giriyorsanda sonuçlarına göre gereğini yapacaksın.

Son düzenleme:
Çok Sabırlıymışsın Ben Olsaydım O Bilgisayarı Yada Telefonu Her Neyse Kafasına Geçirmiştim
Eşim Neden Böyle Yapıyor Diye Sormuşsun Ya Cevap Basit
Eşin Karaktersiz,Kişiliksiz,Doyumsuz Aynı Zamanda Yalancıymış Daha Yazardım Ama Banlanmak İstemiyorum
Allah Sabır Versin Sana:26:

kızlar bir çogunuzun bunu yapmak aklınıza geldimi bide siz deneyin eşlerinizi bu şekilde kaçınız kocası kayıtsız kalacak yok ben eşimi çok seviyorum kabul edeme diyecek acaba çok merak ediyorum

kızlar bir çogunuzun bunu yapmak aklınıza geldimi bide siz deneyin eşlerinizi bu şekilde kaçınız kocası kayıtsız kalacak yok ben eşimi çok seviyorum kabul edeme diyecek acaba çok merak ediyorum

Böyle oyunlara gerek yok ki turko'cuğum.
Böyle oyunlar anlık değişimler gösterebilir.
Karşıdaki sadece meraktan evet diyebilir, o anlık muziplik olsun diye diyebilir ya da bunun gibi birçok nedenden dolayı.
Bazı zamanlar açıklaması olmaz yaptıklarımızın.
Erkekler kadınlar gibi hemen tepki vermezler, net olmayabilirler.

Hayat yeterince karışık olabiliyor bazı zamanlar.Evlilikte bir o kadar zor.
Daha zorlaştırmaya luzum yok ki.

valla benim hiç aklıma gelmedi bu tür oyunlar oynamak bi insan boşanmayacaksa yazılanlar karşısında susup kalacaksa neden bu yola başvurur anlamış değilim zaten

ne gerek var şimdi denemeye eğer ki birşeylerden şüpheleniyorsam yada 2.bi şansı verdiysem ve aldatıldığımda boşanacaksam emin olmak için denerim

ama ortada bi sorunum yoksa ne diye eşimi oyuna getirmeye çalışayım

siz her erkek yapar olayına getirmeye çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…