Böyle oyunlara gerek yok ki turko'cuğum.
Böyle oyunlar anlık değişimler gösterebilir.
Karşıdaki sadece meraktan evet diyebilir, o anlık muziplik olsun diye diyebilir ya da bunun gibi birçok nedenden dolayı.
Bazı zamanlar açıklaması olmaz yaptıklarımızın.
Erkekler kadınlar gibi hemen tepki vermezler, net olmayabilirler.
Hayat yeterince karışık olabiliyor bazı zamanlar.Evlilikte bir o kadar zor.
Daha zorlaştırmaya luzum yok ki.
valla benim hiç aklıma gelmedi bu tür oyunlar oynamak bi insan boşanmayacaksa yazılanlar karşısında susup kalacaksa neden bu yola başvurur anlamış değilim zaten
ne gerek var şimdi denemeye eğer ki birşeylerden şüpheleniyorsam yada 2.bi şansı verdiysem ve aldatıldığımda boşanacaksam emin olmak için denerim
ama ortada bi sorunum yoksa ne diye eşimi oyuna getirmeye çalışayım
siz her erkek yapar olayına getirmeye çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla
arkadalar kötü anlamda yazmadım inanın yanlızca erkeklere güvenim tammen bitti szilerde çok güvenmeyin ki hergün açılan konulara katı kural koymayın hayat bu herkesin başına gelebilir sakın büyük konuşmayın ve çok güvenip çok acı çekmeyin derim... sevin ama çok güvenmeyin hiçbir zaman başına gelenlerde bende dagil zaten ne geldiyse çok güvenmekten geldi sadece yaşadıgım için küçük bi not düştüm inşallah yuvalarınızda asla bu tarz kötü şeyler yaşamazsınız hep mutlu olursunuz yanlış anlaşıldıysam af ola..
Amin. İnşaallah bundan sonrada sen çok mutlu olursun.
Ben seni yanlış anlamam turko'cuğum. Yaşadıklarını yakından takip ettim biliyorsun.
Acının hala dinmediğini görüyorum her yorumunda ve sen hala benim duamdasın.
Sana kesinlikle katılıyorum katı kurallar koymamak, uzaktan ahkam kesmemek lazım.
Bende bunu her zaman söylüyorum.
Hayatın ne getireceğini ve getirdiğinde nasıl karar vereceğimizi biz bile bilemeyiz.
Benim sadece erkeklere değil hiçbir insana körü körüne güvenim yok.
Her an herkes herşey yapabilir.
canım benim çok teşekkür ediyorum
kalbin güzel insansın bu belli iyi niyetin hep sana güzellikler getirsin arkdaşım
çok şükürki önceki gibi degilim artık daha iyiyim herşey yolunda ama işte pat diye dinecek bir olay degildi yaşadıklarım
hala sancılarım arada oluyor ama eskisi akdar acım aklmadı eşiminde hiçbir yanlışı olmuyor evine ve bana daha çok baglandı
once boşanma aşamasına geldim ama şimdilik hepsi dindi huzur var evimde yavaş yavaş düzeliyorum
rabbim şaşşırtmasın kimseyi buı agır sınavla sınamasın hiçbirinizi rabbim
kendine iyi bak canım iyi dileklerin için tekrar teşekkürler
arkadalar kötü anlamda yazmadım inanın yanlızca erkeklere güvenim tammen bitti szilerde çok güvenmeyin ki hergün açılan konulara katı kural koymayın hayat bu herkesin başına gelebilir sakın büyük konuşmayın ve çok güvenip çok acı çekmeyin derim... sevin ama çok güvenmeyin hiçbir zaman başına gelenlerde bende dagil zaten ne geldiyse çok güvenmekten geldi sadece yaşadıgım için küçük bi not düştüm inşallah yuvalarınızda asla bu tarz kötü şeyler yaşamazsınız hep mutlu olursunuz yanlış anlaşıldıysam af ola..
Aslına bakarsanız bende tam sizin gibi düşünüyorum ama o kadar çok çelişiyoruz ki.
Hem herbirimiz benim eşim yapmaz, gözüm kapalı %100 güvenirim diyoruz. Hemde kurcalamadık bir yer bırakmıyoruz. Kurcalayıp birşey bulunca da, ağladı af diledi köpekler gibi pişman oldu deyip tekrar şevkatlı kollarımızla onları sarıyoruz.
Bende bunları okuyunca ekran başından tırnaklarımı yiyorum.
bu söz bana mı geldi bilmiyorumda daha şefkatli kollarımı açacak kadar affettmedim çocuklarım için bir şans verdim ve 1 seneyi aşkın bir süredir bu şansı iyi kullanmaya çabalıyan bir eş var ve bende bu gidişatı görerekten kötü duygularımı düşüncelerimi içime hapsetmeyi ve çocuklarımda beni hep gülümseyerek görmesini istediğim için çok çaba sarfettm ve hala sarfediyorum ielriyi bilemem ama şimdilik pişman degilim o şansı verdiğime beni pişman etmedi çünkü azından çocuklarım için denemeye degerdi
burda millet kendini yırtıyo cevap için konu sahibi tek kelime etmemiş. kilitleyin konuyu bence.
Yok yok ben size demedim, hem zaten gözü kapalı güvenmeyin demişsiniz ya cümlemin başında size katıldığımı da belirttim. Üstelik sıkıntılarınızı bilmiyordum, inşallah herşey gönlünüzce olur.
Ben onu, detektifçilik oynayıp illa birşeyler arayıp ve bulup sonra da hiçbirşey yokmuş gibi davranan hem cinslerime dedim.
Her insan boşanacak diye bir kaide yok. Maddi durumu yoktur, işi yoktur, mesleği yoktur herşeyi vardı cesareti yoktur böyle bu uzar gider. Yani insan en iyi kendini tanır, kendini bilipte oyun oynayanlara sözüm.
Bilmeden kırdımsa özür dilerim.
ben eşimin telefonunu sadece annesi ile günde kaç kez konuşmuş ,oda nadiren (kayınvalidem genellikle saçma sapan muhabbetler yaptığında ertesi günü yaparım )çaktırmadan telefonuna bakarım.
mesela bugun gelince bakıcam ,dün akşam k.validemin annesinde 20 kişi iftardaydık,ben, eşim ve sadece 3 müzün olduğu bir anda ,havalar çok sıcak ,ben bunca kişiyi iftara alamam ,benim yerime sen al dediğ için ,bugun eşime baskı yapmışmı ,kaç kez aramış diye bakacağım.
Not :Bu arada hamile olup, dr kendime çok dikkat etmem gerektiğini ,yürüyüşü yasakladıını,16 haftalıkken şeker yüklemesi yaptırdığımıda biliyorrrr!!!
bu topik uygun değil fakat ;dün akşam söyledim ama benim kayınvalidem biraz kendi istediği kendi uygun nasıl görürse iişler o şekilde yürüsün ister;kendisi bana bunun ğzını yapmıştı ben hiç oralaı olmamıştım ,dün akşam eşimin yanında söylüyor ki hayır diyemiyeyim diye
bende kendisne ;
iftara alamam;kimse kusura bakmasın ,ben bu sene havalar çok sıcak birde hamile olduğum için kimseyi iftara alamıyacağım,zaten burdaki herkezde anlayışla karşılar dedim (ama duymadııııııı),
*''ben yardım ederim sana,şimdi nasıl olucak ,eeee bende almıcam,hava sıcak ,olmadı şimdi''ded...
eşimde nasıl çıt çıkmadı hayret normalde ,annem yardım eder canım ,alalım ya ... derdi
ama hamileyim diye gık etmedi ,gerçi ben o esnada *anne kız hamile ,bu sene iftara nasıl alsın ,havalar sıcak boşver demesini beklerdim ama :)))
buda bi şey ,neticede sesiz kaldı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?