Merhaba hanımlar. Daha önce konu açıp uzunca anlatmıştım derdimi. Evliliğimde 2. Seneyi doldurma yolundayız ve şuan hamileliğimin son aylarını yaşıyorum. Eşim özünde çok iyi bir insan sorumluluk sahibi dışarıdan bakıldığında örnek gösterilecek bi koca. Üzerime titriyor şimdiden bebeğimize gereken ilgiyi zamanı veriyor. Sıkıntımız eşimin yıllar önce peşinden koşan hoppa kızın şuan aklında olması. Anlam veremiyorum bize bu kadar düşkün bir adam nasıl olurda aynı zamanda aklında içinde başka birine yer verir? Kızla görüşmediğine eminim ama sürekli telefon numarasını erkek ismiyle kaydedip whatsap vb yerlerde fotoğraflarına bakıp takip ediyor. Her seferinde gördüğümde içim yandı haykırmak bağırmak istedim ama sustum bu kezde sus dedim sessizce ağladım hamilelik günlerim hep öyle geçti ama artık dayanamıyorum doğum psikolojisine de girdim ve bana bi şey olursa o kadına yönelecek, bebeğim perişan olacak düşünceleri beni mahvediyor. Uzun oldu ama bana akıl verin nolur eşim neden bu kadını aklından çıkaramıyor???? Nerede hata yapıyorum kafayı yemek üzereyim
(((