Hamileyim ve eşimin aklında başka bi kadın var!

defne833

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
65
35
8
Merhaba hanımlar. Daha önce konu açıp uzunca anlatmıştım derdimi. Evliliğimde 2. Seneyi doldurma yolundayız ve şuan hamileliğimin son aylarını yaşıyorum. Eşim özünde çok iyi bir insan sorumluluk sahibi dışarıdan bakıldığında örnek gösterilecek bi koca. Üzerime titriyor şimdiden bebeğimize gereken ilgiyi zamanı veriyor. Sıkıntımız eşimin yıllar önce peşinden koşan hoppa kızın şuan aklında olması. Anlam veremiyorum bize bu kadar düşkün bir adam nasıl olurda aynı zamanda aklında içinde başka birine yer verir? Kızla görüşmediğine eminim ama sürekli telefon numarasını erkek ismiyle kaydedip whatsap vb yerlerde fotoğraflarına bakıp takip ediyor. Her seferinde gördüğümde içim yandı haykırmak bağırmak istedim ama sustum bu kezde sus dedim sessizce ağladım hamilelik günlerim hep öyle geçti ama artık dayanamıyorum doğum psikolojisine de girdim ve bana bi şey olursa o kadına yönelecek, bebeğim perişan olacak düşünceleri beni mahvediyor. Uzun oldu ama bana akıl verin nolur eşim neden bu kadını aklından çıkaramıyor???? Nerede hata yapıyorum kafayı yemek üzereyim:((((

Merhaba hanımlar. Daha önce konu açıp uzunca anlatmıştım derdimi. Evliliğimde 2. Seneyi doldurma yolundayız ve şuan hamileliğimin son aylarını yaşıyorum. Eşim özünde çok iyi bir insan sorumluluk sahibi dışarıdan bakıldığında örnek gösterilecek bi koca. Üzerime titriyor şimdiden bebeğimize gereken ilgiyi zamanı veriyor. Sıkıntımız eşimin yıllar önce peşinden koşan hoppa kızın şuan aklında olması. Anlam veremiyorum bize bu kadar düşkün bir adam nasıl olurda aynı zamanda aklında içinde başka birine yer verir? Kızla görüşmediğine eminim ama sürekli telefon numarasını erkek ismiyle kaydedip whatsap vb yerlerde fotoğraflarına bakıp takip ediyor. Her seferinde gördüğümde içim yandı haykırmak bağırmak istedim ama sustum bu kezde sus dedim sessizce ağladım hamilelik günlerim hep öyle geçti ama artık dayanamıyorum doğum psikolojisine de girdim ve bana bi şey olursa o kadına yönelecek, bebeğim perişan olacak düşünceleri beni mahvediyor. Uzun oldu ama bana akıl verin nolur eşim neden bu kadını aklından çıkaramıyor???? Nerede hata yapıyorum kafayı yemek üzereyim:KK43:(((
Böyle bir durumda iken keske hic çocuk yapmasaydiniz devamlı bu kuşku ile yaşanmaz siz çocuğunuzu kendiniz için dogurun.ama aklında başka birisi olduğuna emin olduğunuz bur adamı da hayatınızdan çıkarın ömür boyu şüphe ile yaşanmaz o çocukta çok sağlıklı bir birey olmaz

Çocuk yaptığıma hiçbir zaman pişman olmadım aksine şimdiden o bana yoldaş oldu her ağladığımda kendini hissettirmesiyle beni rahatlattı. Onun için güçlü durmaya çalıştım. Her seferinde eşim değişir düzelir diye elimden gelen sabrı gösterdim ama olmuyor değişmiyor ne zamana kadar böyle gizliden kadını takip edecek aklımda bir sürü soru var kafam çok karışık derdimi kimseye anlatamıyorum kendime yediremiyorum bu durumu

Çocuk yaptığıma hiçbir zaman pişman olmadım aksine şimdiden o bana yoldaş oldu her ağladığımda kendini hissettirmesiyle beni rahatlattı. Onun için güçlü durmaya çalıştım. Her seferinde eşim değişir düzelir diye elimden gelen sabrı gösterdim ama olmuyor değişmiyor ne zamana kadar böyle gizliden kadını takip edecek aklımda bir sürü soru var kafam çok karışık derdimi kimseye anlatamıyorum kendime yediremiyorum bu durumu
Ama eşinle konuşmalısın, yanlış anlama ihtimalin var mı? Kız eşinin peşinden koşmuş adam istese onunla evlenirdi

Ama eşinle konuşmalısın, yanlış anlama ihtimalin var mı? Kız eşinin peşinden koşmuş adam istese onunla evlenirdi

Kız ayran gönüllü bi insan canım zamanında eşimin kapısına kadar gidip kayınvalidemden numarasını istemeler telefonlarda ağlamalar falan evlendiğimiz ilk aylarda kayınpederimin yoluna çıkıp gelininizden memnun musunuz diye sormalar falan o kadar rahat bir insan. Eşim hep uzak durdu ondan kendi de söyledi en yakın arkadaşımın sevgilisiydi nasıl hakkımda böyle düşünür diye. Tartışmaya götürdüğüm zamanlar da isteseydim onunla evlenirdim seni sevdim seni istedim diyordu. Ama şimdi ne oldu anlamıyorum Evlendikten sonra mı eşimin aklına düştü Ben mi zamanında kafasına çok soktum kızı sürekli gündemde tutarak bilmiyorum

Çocuk tabiki pişmanlık değil ama bu sekilde de olmaz evlilik mutlu olmayınca çocukta sağlıklı bir kişilikte olmayacaktır bu yuzden ya işi eşinizle konuşup düzemeesini yada bu isin sonu yoksa ayrilin çocuğunuz size yeter

meraktan bakıyordur. hangimiz merak edip olur olmadık insanlara ara ara bakmıyoruz ki?

senin yapman gereken açık açık sorup amacının ne olduğunu öğrenmek. diyeceksin ki bi yandan çocuk yapabildiğin bi evliliğin devam ederken aklında bu kadın mı var? ilk tepkisi sana cevabı verecektir zaten.

Esinle yuz goz olmak istemiyorsan;madem o kizin numarasini biliyorsun.erkek ismiyle kaydetmis.o zaman telefonundan o numarayi engelleyip;sil. Ya da caktirmadan;numara duzenle'den numarayi degistir.numara degistirdiginde o kiside (insallah erkek olur)watsapp'tan baktiginda onun sevgilisi oldugunu dusunur.Takma kafana ;sen ilginle sefkatinle unuttur.

Merhaba hanımlar. Daha önce konu açıp uzunca anlatmıştım derdimi. Evliliğimde 2. Seneyi doldurma yolundayız ve şuan hamileliğimin son aylarını yaşıyorum. Eşim özünde çok iyi bir insan sorumluluk sahibi dışarıdan bakıldığında örnek gösterilecek bi koca. Üzerime titriyor şimdiden bebeğimize gereken ilgiyi zamanı veriyor. Sıkıntımız eşimin yıllar önce peşinden koşan hoppa kızın şuan aklında olması. Anlam veremiyorum bize bu kadar düşkün bir adam nasıl olurda aynı zamanda aklında içinde başka birine yer verir? Kızla görüşmediğine eminim ama sürekli telefon numarasını erkek ismiyle kaydedip whatsap vb yerlerde fotoğraflarına bakıp takip ediyor. Her seferinde gördüğümde içim yandı haykırmak bağırmak istedim ama sustum bu kezde sus dedim sessizce ağladım hamilelik günlerim hep öyle geçti ama artık dayanamıyorum doğum psikolojisine de girdim ve bana bi şey olursa o kadına yönelecek, bebeğim perişan olacak düşünceleri beni mahvediyor. Uzun oldu ama bana akıl verin nolur eşim neden bu kadını aklından çıkaramıyor???? Nerede hata yapıyorum kafayı yemek üzereyim:KK43:(((
Bence oyle kesin unutamadi diye dusunmeyin unutmamasida ihtimal dahilinde ama bakmak aliskanlim olmus olabilir mwraktan olabilir

Benimde yillar oncesinde hoslandigim biri vardi emin olun icimde ona karsı gram sevgi kalmadi bazen can sıkıntisindan bazen meraktan bakarim facesine falan yani bu illa sevdigini unutamadigini gostermez ki

Susup köşende ağlamışsın.. Bunu mantığım almıyor..
Eşler arasında iletişim olmalı, kavgadan bahsetmiyorum neden sormuyorsunuz ki bu ne oluyor diye..
Adam başka kadını erkek olarak telefonuna kaydetmiş.. Bu ne hayatım diyememişsiniz.. Nasıl görüşmediğine eminim diyebiliyorsunuz ayrıca? Ne meraklıyız kendimizi kandırmaya dimi..
Açık açık sormak lazım.. Bu şekilde anca ağlarsınız..

İki seçeneğin var. Ya konuşup derdi neymiş, neden takip ediyormuş onu sorgulayacaksın, yada takip etmeyeceksin. Gördüklerini açığa çıkaramıyorsan içini kemirir seni yer bitirir. Dediğim gibi eğer konuşmayacaksan takibi bırak. Çocuğuna odaklan. umarım sağlıkla doğar ve beraber uzun güzel hayatınız olur. Bebeğinin karnında olduğu bu sayılı günlerin tadını çıkar.

ya facebookta vs stalk yapılmasına karşı değilim ölümüne bi stalker olarak :) ama burada durum biraz farklı sanki. telefona kaydetme amacı neden?

açık açık konuşmak gerek.

Canım bence kadının ne yaptığını sadece merak ediyor. Biz bile evliyken eskiden tanıdıgmz kisilere faceden falan bakmıyor muyuz. Bence icini rahat tut. Hamileligin tadını cıkar yoksa bebeginde stresli olur.

Back
X