Hamileyim ve gribim napacagim bilmiyorum

sunflowr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2020
164
-20
98
29
Merhaba herkese 4 aylık hamileyim 2 gündür grip oldum. Boğazım çok şiş yutkunamiyorum. Onun dışında karnımda kaburgalarımin altına kramp giriyor ciddi rahatsız ediyor bazen genital bolgeme vuruyor kramp. Sizce sorun olur mu doktora yazdım parol iç dedi. Geçmezse pazartesi gel dedi. Ama pazartesiye geç olur mu bilmiyorum

Birley olmaz inşallah merak etmeyin ben baya kötü hasta oldum antibiyotik içtim geçti çok şükür

geçmiş olsun hamileyken doktorum tuzlu suyla gargara yapmamı önermişti. burnunuza da tuzlu su çekin. ballı limonlu su için iyi gelir inşallah

Ben de 5 aylık hamileyken bu tarz nezle grip arası hastalandım. Çok kötüydüm ilaç hiç kullanmadım ama 1.5 ayda zor iyileştim bol bol c vitamini tüketmeye çalışın, burnunuza tuzlu çekip sinüslerinizi boşaltın, sıcak ılık sular için geçmiş olsun

Ay herkese çok teşekkür ederim içim rahatladi şimdi tuzlu suyu yapicam inşallah İyi gelir

Ya arkadaşlar kafam çok karıştı benim gibi olan varsa yorum yapabılır mı içimde bir umut olsun diye çatlma iğnesi oldum adetimin 2 gün geçti kan testi verdim 2.00 çıktı 2 gün sonra bir daha verdim adet olmayınca 9.45 çıktı 2 gün sonra gene verdim 8.96 düşmüş acaba yükselir mi iğnenin çünkü daha 17 günü belki daha döllenmede olabilir mi regl olmadım çünkü hiç bir lekelenmemde gelmedi bugün adetim geçme sürem 6 günü lütfen bilen yorum yapsın moralimide bozmak istemiyorum

Canım moralini bozma tabi ama sonuçları doktora at mutlaka. O nediycek. 6 gün gecikme az değil. Verdiğin değerler güzel yükselirken biranda neden düştü acaba. İlk betahcg kaç çıktı? 2.00 yazmışsın ama o neyin değeri? Benim ilk beta hcg 483 sonra 734 falan çıkmıştı

İlk catlama iğnemin 13. Günü 2 çıktı 15.günü 9.46 çıktı 17. Günü 8.96 düşmüş ben kimyasal gebelıkmi diye düşündüm acaba ama kanamamda yok kimyasalda acaba kanama oluyor mu

İlk catlama iğnemin 13. Günü 2 çıktı 15.günü 9.46 çıktı 17. Günü 8.96 düşmüş ben kimyasal gebelıkmi diye düşündüm acaba ama kanamamda yok kimyasalda acaba kanama oluyor mu
Benim ilk hamileliğim geçen sene yani ikizdi. Ama değerlerim 2 katı 3 katı yükselmesi gerekirken benim üzerine 20 30 rakam koyup yükseliyordu. Sonra dan boş gebelik çıktı. Sen yine bı cebinde hayal kırıklığıni bı cebinde umutlarini al doktora git. Allah gönlüne göre versin inşallah. Senle ben aynı değiliz bu arada. Benim normal gebelikte. Senin çatlatma iğnesi ile. Arada fark var tabi

Çok teşekkürler bende internet araştırdım hep aynı yorum açıklama ya boş gebelik yada kimyasal gebelik diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…