Hamileyim ve herşeyi kafaya takıyorum

kivilcim

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2007
2.390
19
358
4 aylık hamileyim. ilk 3 ayım çok zor geçti halen kusmalar vs devam ediyor..ama onlara bile alıştım artık fakat bu hamilelikte psikolojisi benim kadar değişen varmı aranızda? hamile olduğum için çok mutluyum şükrediyorum ama herşeyi en ufak birşeyi bile daha çok kafaya takar oldum..takıp kendimi yıpratıyorum en önemlisi bebeğim zarar görücek diye korkuyorum..daha önce bukadar büyütmediğim konular şimdi çok büyük problemmiş gibi geliyor... hep aynı sorunları düşünüp düşnüp duruyorum..eskiden bu kadar tınlamazdım ama şimdi daha çok batar oldu katlanamıyorum bazı şeylere.. Normal mi sizce bukadar büyütmem herşeyi :KK43:

Bende oleyim bende 14haftaligim cok yorgun dustum ins saga saglm cocuklarmizi dogurutuz

Hamilelik psikolojisi belki herkeste farklıdır ama daha hassas oldugmuz bir gerçek. Benim ilk zamanlarım cok sorunlu geçti yenı yenı düzeliyor ama düşünmemeye calısıyorum. Ben kötü bişi geldgınde aklıma hemen bebegımı kucagıma alacagım anı düşünüyorum mutlu oluyorum. iyi şeyler düşünmelisin.

Allah yardımcımız olsun. Bebişlerimizi saglıkla kucagımıza almamızı nasip etsin.

8 haftalık hamileyim aynı sorunlar bendede var 3 ayın sonunda daha ıyı olacağımız ıumuyorum

4 aylık hamileyim. ilk 3 ayım çok zor geçti halen kusmalar vs devam ediyor..ama onlara bile alıştım artık fakat bu hamilelikte psikolojisi benim kadar değişen varmı aranızda? hamile olduğum için çok mutluyum şükrediyorum ama herşeyi en ufak birşeyi bile daha çok kafaya takar oldum..takıp kendimi yıpratıyorum en önemlisi bebeğim zarar görücek diye korkuyorum..daha önce bukadar büyütmediğim konular şimdi çok büyük problemmiş gibi geliyor... hep aynı sorunları düşünüp düşnüp duruyorum..eskiden bu kadar tınlamazdım ama şimdi daha çok batar oldu katlanamıyorum bazı şeylere.. Normal mi sizce bukadar büyütmem herşeyi :KK43:
bnm kusmam flan yok ama yine kotu dusuncelrdn kendimi alamıyorum 10. haftaya geldik ilk haftalarda daha coktu sürekli ağlıyodm eşime sarmıştm şmdi biraz dha iyi gibi ama pozitif olamıyorm :(

Back
X