Hamileyim ve kanamam var

Belim standart gebelik agrısı yapmıstı sımdı agrım yok sadece goguslerım cok agrıyo ve sıstıler sureklı yatıyorum 2 gündür olmaz demi bisey bebek saglıklıdır yasıyodur demi
İnşallah canım lekenin gelmesi değil nerden geldiği önemlidir sen yinede hiç kalkma

Bebek ve keseden değil doktor dedi kesenin etrafında herhangi bi kanama alanı yok dedi o yüzden tehlike yok dedi canım
Bebek ve keseden değil doktor dedi kesenin etrafında herhangi bi kanama alanı yok dedi o yüzden tehlike yok dedi canım
Demek ki yerleşme kanaması da olabilir. Kendini sıkma dinlen bol bol

Benimde var. 7+4.. leke gibi kahverengi. Bebegin kalp atisi cok iyi kese de gayet iyi. Bugun igne oldum dusuk onleyici tekrar kontrole gidecegim.
Igne oldunuz mu?

Kızlar ben en son 5+3 te doktora gittim kese 10mm di ve son adet tarihim 2 mayıs.gebelik ve son adet tarihi uyumlu dedi doktor.kese 25mm olmadan kalp atışı kesinlikle duyulmaz ve kese her gün 1mm büyür 15 gün sonra gel dedi.sakin olup bekleyelim Yaradan büyük bu mucizeui veren ömrünüde verecek inşallah mübarek gün dualara sığınalım hepiniz dualarımdasıniź duyarız inşallah kalp atışlarını

Kanama yok kahverengi lekenme var iste daha 4 haftalık oldugu ıcın kalp atısı duymadıgımızdan beklıyoruz ve bu bekleme korkunc bı hal alıyor zıhnımde
canım bisey merak ettim ultrason görüntunde kese icindebkücuk beyaz bisey görüyomusun.eger gorüyosam bu lekeye bebegin sac kesesi deniyor ve bu bebegin varlıgı ve gelisimi acısindan önemli bir gelisme.6 haftaya kadar olusabilirmis gorunmuyosada korkma

Herşeyin hayırlısı arkadaşların da dediği gibi. Veren de alan da Allah. Benim de geçen hafta Salı kanamam oldu biraz. Ilk gün biraz fazlaydı. İkinci ve üçüncü gün azaldı. sonra da kahverengiye döndü ve hala devam ediyor. 3 gün hastanede yattım. Bebeğin kalp atışını duyduk. Doktor içerde kanama göremedi. 3 tane iğne verdi progestana devam günde 2ye çıkardı. 10 gün de rapor verdi hiç kalkma ihtiyaç dışında dedi. Bu ilk hamileliğim ve ben de oldukça tedirginim. dua ediyorum. başka da bişey gelmiyor elimden. haftaya kontrolüm var. Bakalım kısmet. Son durumun ne?

4 hafta 4 günlük hamileyim ve sızıntı gibi kanamam var ama böle kırmızı felan değil leke gibi bebegın kalp atıslarını duyamadıgımız icin bir kc gun beklememiz gerektıgı soylendı cuma gunu yeniden kontrol var ve cok korkuyorum ilk hamileligim ve bebeğimi kaybetmek istemiyorum yıkılmış durumdayım çok istedik bu bebeği böyle bir durum yasamıs olan varmı yardımcı olabılırmı?
Ben de yaşadım Can'ım çok şükür hala hamileliğim devam ediyor . Korkma bakalım hemen ,ayakta durma , biryere uzanma otururken kalkarken dikkat et her kanama da çocuk düşecek diye birşey yok . Progestan falan başladı mı doktor ?

Bugün tekrar kanamam kırmızıya döndü neyseki miktarı az. Galiba yeni bir kanama başladı. uzun süre kanaması devam eden var mı?

Benim ilk hamileliğim aşırı kanamadan sonlandı maalesef. 5. Haftamdan 15. Haftama kadar sürdü kanamalar. 15. Haftanın ilk günü de kaybettim maalesef.

Şimdi tekrat hamileyim. 11. Haftaya girdim ve yine kanamalarım var. Kızlar böyle gebelik geçiren çok insan var. Öncelikle sakin olun. Pozitif düşünün. Dua edin. Bebeklerimizin alacağı nefes varsa bu hayatta oluk oluk kanasak da alırız kucağımıza. Yatın, ilaçlarınızı kullanın, ve dua edip bekleyin. Rabbim en doğrusunu bilir.

arkadaslar hamileleikde kafayi vucuda takmamamk lazim allah ol derse oluyor benim arkadasimin 9 ay kanamasi oldu hemde oyle boyle degil ayaga kalkinca birden bosaliyodu ve bazen buyuk buyuk parcalar geliyodu kesin kolu bacagi biseyi dustu diye dojtora gidiyodu doktor hic bisey gormuyodu hersey yolunda bebekde kanama yok diyip yolluyordu 9 ay asiri kanama pihti parca dusurmenin sonunda 4 kiloluk saglikli tosun pasasina kavustu yani kanama falan olunca illa dusecek diye bisey yok haa bu arada doktoruda oyle prof falan degildi ilgilendi diuelim sirnak da dogum evi doktoruydu yani allah o bebegin dogmasini istiyosa her sekilde dohuyor

Back
X