hamileyim ve kanim cok az :(

Melek888

AşK pErİsİ
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
201
23
38
Merhaba kizlar. Wu anda 13 haftalik hamileyim. Ama kanim az.Dr-a gidiyorum. Demir ilaclari falan yaziyor, ama icemiyorum hablari. Mide bulantisi veriyor. ilac kullanmadan kanimi nasil yukselte bilirim? benim gibi olan varmi? lutfen yardim((( bebiwime bir wey olur diye korkuyorum

Sabah akşam pekmez iç oldukça kan yapıyor. Eğer pekmez içemem dersen tahinin içine kat bol bol ye .Mesela tahinli pekmezli kek yapabilirsin yada kekinin içine şeker yerine pekmez katabilirsin oldukça güzel oluyor tavsiye ederim. Birde bol kuru siyah üzüm var ya ondan ye .Ama düzenli yemen gerekiyor. Eğer o da mideni bulandırırsa içine leblebi koy daha kolay yeniliyor. Bende hamileyim hamilelikte değil ama öncesinde kansızlık sorunum vardı böyle aştım tavsiye ederim.Kan hapları içinde kendini zorla faydasını göreceksindir. Çok geçmiş olsun bebişin sağlıkla büyüsün

canim cok sag ol. hablar icin zorluyorum zaten ama bi turlu olmuyo. pekmezi bilmiyodum. tut pekmezimi? yoksa uzum pekmezimi? hangisinden?

Demir şurubu yada solüsyonu var benimde midem çok bulanırdı solüsyon kullandım ferplex fol diye kanın çok güzel yükseldi :) bunun yanı sıra kırmızı et, yeşil sebze tüket ama yanında ayran yoğurt yeme kan ilacı alırkende süt yoğurt peynir türünden uzak durmak lazımmış yani en az 2 saat önce ve 2 saat sonra tüketmemek lazımmış demir emilimimi azaltırmış bilgin olsun canım

tewekkur ederim canim. aklimda bulundurucam. cvb yazdigin icin devayrics tewekkur

demir hapı olarak maltofer kullanabilirsin. çikolta tadında çiğneme tableti. çikolata yiyomuşsun gibi..

Cnm keci boynuzu pekmezi ile bi haftada 1o.3 trn 11 e cikti degerim inan 15o kan surubu kullanmama ragmen bu kadar cikmamisti

Cnm keci boynuzu pekmezi ile bi haftada 1o.3 trn 11 e cikti degerim inan 15o kan surubu kullanmama ragmen bu kadar cikmamisti

cok sag ol canim. bana da dr wurup yazdi ama icemedim. midem cok kotu oluyor. pekmeze bawladim bakalim noluyo. tewekkurler cvb yazdigin icin

Canım merhaba. ben BAKÜ de yaşıyorum da. Senin de azerbaycan da olduğunu söyledi arkadaşlar.Ben burda hastane ve doktor bulamadım hala.Umarım yardımcı olabilirsin bana. bende 2014 şubat annelerindenim.

Bu arada kansızlık sorunu hailelikden önce bende de vardı, ben günlük bir avuca yakın siyah kuru üzüm yedim.Sabahları kalkarkalkmaz 4-5 tane yiyodum hemen aç karnına. Bide çekirdeklerini falan da çiğnemen gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…