Hamileyim ve kocamla sorunum

Doktorlar riskli görmedikleri gebeliklerde son aylar hariç cinsel ilişkiye onay veriyor. Hatta bir çok kadın hamileyken çok daha fazla istekli oluyor.

Eşinin psikolojisini bilemiyorum ama bir dahakine doktorun yanına eşinle birlikte girip durumu doktora izah et, (eşini ve kendini rencide etmeden) “cinsel ilişkiye devam edebilirmiyiz herhangi bir sorun olur mu” veya buna benzer bir soru şeklinde sor. Doktorunun yanıtıyla biraz olsun eşinin de içi rahatlayacaktır.

Zira hamile olman kendisini geri çekmek için bir sebep değil. Hamilelik cinselliğe kesinlikle engel değil.

Herkese merhaba 18 haftalik hamileyim. Sorunlu bi gebelik geçirmiyorum dusuk tehlikem falan yok. Kocam cinsel anlamda beni istemiyor. Bu durum asiri canimi sikiyor. Onun disinda aşırı iyi davraniyor cok ilgili ama beni istemediği icin ondan asiri sogudum ve iyi davrananıyorum icimden gelmiyo kendimi cirkin hissetmeme sebep oluyo. Onun disinda asiri ilgili davraniyo ama onlarida yapmacik buluyorum. Ve bu konudaki gorusumu net bi sekilde anlatamadim. Sizlerden istedigim bu konuyu onunla nasıl konuşabilirim bir fikri olan lutfen yazsn. Hormonlardan dolayi asiri hassasta davraniyo olabilirim ama engel olamadim.
Bazı erkekler hamilelik dönemlerinde eşlerinden uzak durabiliyorlar bu da onların beneğe bir şey olacak korkusundan kaynaklanıyor. Bence bu konuda anlayışlı olun sonuçta sadece sizin değil onun da bebeği. Bazen babalar bizden daha tedirgin olabiliyorlar. Ki illa sıkıntılı bir hamilelik olmasına da gerek yok. Sizinle ilgiliymiş ne kadar güzel. Tadını çıkarın bu dönemin. Olmıcak şeylere takılarak hamileliğinizi kendinize zehir etmeyin lütfen. Siz ne hissederseniz bebiş de onu hissediyor. Olmıcak şeylerle canını sıkmayın küçük bebişin.

Biraz atışmalı yorumlar olmuş. Hanimlar gebelik cinsellige engel degil ve yaşanmalı. Ha her iki taraf da yaşanmamasında bir sıkıntı görmüyorsa (ki bu ilginç) bu o evlilikteki kisileri baglar bizi ilgilendirmez. Ama taraflardan biri istekliyken digeri istemiyorsa, orda bi durmak lazim :duduk:seks evliligin olmazsa olmazi denebilecek kadar önemli bir konu. Görmezden gelinebilecek bisey değil. Sevişmeyeceksek niye evleniyoruz yaaa:KK8:

Gebelikte aksi bir durum yoksa cinsellik yaşanabilir ama erkekler biraz farklı düşünebiliyor bu konuda ,bebege zarar gelir düşüncesiyle ilişki yaşamak istemiyorlar ki onlarıda anlamak lazım fazla alınganlık yapmaya gerek yok diye düşünüyorum .

Ay ben hamile olup cinsellige takanlari anlamiyorum..e bebek var yani o karinda..40 yasinda adam mutlaka bunun farkinda ve bebekli bir bedene saygisizlik edecek gibi geliyor olabilir.istenmemekle hicc alakali bir durum degil bu. Aseksuel olmakla da asla alakali degil. Yani erkeklerin ruhu yok diye mi inandirdik kendimizi acaba? Adam bal gibi de bebege zqrar vermekten cekiniyor ve de ona karsi kendisini suclu hissedeceginden korkuyor olabilir.Hemen sogudum demek nedir kocandan? Bu kadar basitmi? ilgiliyi kesmemis adamcagiz daha ne yapsin? Yani sen kendini iyi hisset diye yapisina aykiri birsey yasamasini beklemek esine haksizlik olur. Normalde erkekler icin cok acimasiz yorumlarim vardir ama bu adam hamileyken ilgili bir adam hakkina giremicem.Yanliş düsünüyorsun.25 yaşindasin diye cinselligi bu kadar ayyuka cikarma be kardeşim.Yazik bebeginide üzeceksin eşini de..Adami trip yapip tiksindirirsen dogumdan sonra ciddi manada seni istemeyen bir eşin olabilir..

Kirk kere hissettirdiysem ortada bi sorun varsa anlamasi gerekir. Ona da sen karar veremezsin ayrica

Hissettirmeye çalışmak yerine açıkça söylemelisiniz. Siz adım atıyor musunuz bilmiyorum ama eğer atmıyorsanız atmalısınız. O yine istemezse sormalısınız "Neden istemiyorsun bir sorun mu var?" diye. Yoksa adam nerden bilsin bir derdiniz olduğunu...

Ay ben hamile olup cinsellige takanlari anlamiyorum..e bebek var yani o karinda..40 yasinda adam mutlaka bunun farkinda ve bebekli bir bedene saygisizlik edecek gibi geliyor olabilir.istenmemekle hicc alakali bir durum degil bu. Aseksuel olmakla da asla alakali degil. Yani erkeklerin ruhu yok diye mi inandirdik kendimizi acaba? Adam bal gibi de bebege zqrar vermekten cekiniyor ve de ona karsi kendisini suclu hissedeceginden korkuyor olabilir.Hemen sogudum demek nedir kocandan? Bu kadar basitmi? ilgiliyi kesmemis adamcagiz daha ne yapsin? Yani sen kendini iyi hisset diye yapisina aykiri birsey yasamasini beklemek esine haksizlik olur. Normalde erkekler icin cok acimasiz yorumlarim vardir ama bu adam hamileyken ilgili bir adam hakkina giremicem.Yanliş düsünüyorsun.25 yaşindasin diye cinselligi bu kadar ayyuka cikarma be kardeşim.Yazik bebeginide üzeceksin eşini de..Adami trip yapip tiksindirirsen dogumdan sonra ciddi manada seni istemeyen bir eşin olabilir..
Bunun yasla bi alakasi olduğunu asla düşünmüyorum bu bir ilgili olmasi beni mutlu etmeye yetmiyosa gerekeni yapmalı. Karisi benim ve ben böyle istiyorum. Trip yaptim diye benden tiksinecek birisiyle evlenmedim neyse ki. Kendimi de kimseye ezdiremem ama yazik size ki trip attiginizda kocaniz sizden tiksiniyo demek.

Cinsellik her canlı türü için çok önemli bir ihtiyaç. Bir kadın hamile diye bu arzusundan neden vazgeçsin? Üstelik gebelikte libido artışı yaşanabiliyor. Bazı hanımlar belliki yaşamamış ancak yaşayanlara biraz saygı lütfen. Herşeyi bu kadar kutsal hale getirip kadını rahibe konumuna oturtmanın anlamı yok.
Konu sahibi karşınızdaki sizin eşiniz ve ondan isteklerinizi saklamayın. Ilk haftalar benim eşim çok tedirgin olmuş ve kendisini tamamen çekmişti. Açık açık konuşup bu durumun beni rahatsız ettiğini belirttim. O da bir şey olur diye korktuğunu ve doktora sormak istediğini söyledi. Bir dahaki randevuda sorduk ve her hangi bir sorun olmayacağını anlayınca içi rahatladı ve cinsel hayatımız normale döndü. O yüzden böylesine önemli bir konuyu içinizde yaşamayın eşinizle açıkca konuşun. Bir kadının eşini istemesinden daha doğal ne olabilir. Yok beni istemeyeni ben de istemem falan diye düşünmeyin. Evliliğin kaybedeni olmaz ya birlikte ya hiç.

Erkekler bebege birsey olur dusuncesinden yaklasmiyo olabilirler bir siz deilsiniz 9ay hamilelik birde lohusalik arti bir ay daha falan bir sene yaklasmayanlar var

25 yasinda universite mezunu rahat yetismis biriyim ve aseksuel olmak icin evlenmedim.
9 ay boyunca hiç birlikte olmadık bu aseksüellik değil hem eşimin hem benim ortak kararım önemli olan ona bir şey olmamasıydı.. Cinsel hayatımız da kötüye gitmedi..Aslında kadın bu durumda istekli olmaz ama tersi bir durum olmuş..Sorununuz ortak bir karar almamanız bu durumda..

Hamileyken hormonlar coşuyor guzelce anlatsan olur mu? Gercekten ihtiyacim var de. Kabul etmezse Internetten baska seyler alcam o zaman napayim esim gorevini yerime getirmiyor. Rahatlayamiyorum de. Erkeklik gururu zedeleniyor sacma sapan hallere girmiyolar

Hamileyken hormonlar coşuyor guzelce anlatsan olur mu? Gercekten ihtiyacim var de. Kabul etmezse Internetten baska seyler alcam o zaman napayim esim gorevini yerime getirmiyor. Rahatlayamiyorum de. Erkeklik gururu zedeleniyor sacma sapan hallere girmiyolar
Cok tesekkurler konusmayi denicem.

Cok tesekkurler konusmayi denicem.
Simdi dusundum de biseyler satin alma isi pek bi sert olmus. Onu en en son care soyle. Ben açıkçası cinselliğe cok düşkünüm. Libidom yüksek napayım. simdiden esime hamileyken yaklasmazsan sorun çıkar diyorum. :halay:

Simdi dusundum de biseyler satin alma isi pek bi sert olmus. Onu en en son care soyle. Ben açıkçası cinselliğe cok düşkünüm. Libidom yüksek napayım. simdiden esime hamileyken yaklasmazsan sorun çıkar diyorum. :halay:
Tabi ki oyle her insan bir olmak zorunda değil ayrica normali bu yani :D

Cevap veriyorum. Celismiyor
25 yaşında üniversite mezunu rahat yetişmiş birinin cinsellik için ilk adım atmaktan kaçınması garip geldi bana.

Büyük ihtimalle bebeğe zarar gelebilir endişesi yaşıyor eşiniz. Siz yaklaştığınızda da belki aynı endişeyi devam ettirecek.

Ama konuşursanız çözüleceğini düşünüyorum

Açık açık yazacağım içiniz rahatlasın diye. Eşimle haftanın minimum 5 günü olacak şekilde aktif bi hayatımız vardı. Hamileliğin 16. Haftasında adama bişey oldu:D katiyyen istemiyor. Benim de işime geliyo çünkü mütemadiyen uykum var. Nasıl dayanıyosun normalde göz açtırmazdın diyorum Allah veriyo sabrını sen yavrumuzu taşıyarak yeterince yoruluyosun, istemiyorum, doğru bulmuyorum, içimden gelmiyo gibi şeyler söylerdi. Hep böyle olacak sanıp korkmuştum. Doğum yaptım. 10 gün sonra falan başladı bu kırkının çıkmasına kaç gün kaldı? demeye:D korkmayın düzelecek. Şimdi eskisi gibi olamasa da bebeğimiz sebebiyle talepte değişme yok. Üzülmeyin, adama çatmayın. Bizim hormonlarımız tepe taklak evet ama onlar da robot değil. Ben erkek olsam ben de istemezdim sanırım.

Back
X