- 17 Eylül 2015
- 12
- 3
- 1
- 30
- Konu Sahibi Merve_yilmaz34
-
Kızlar merhaba, 4 haftalik hamileyim ve midem aşırı bulanıyor. İş göremiyorum yemek yapamiyorum sanki ev herşey bana kokuyor. Temizlik yapamiyorum kimyasal seyler midemi bulandiriyorr. Depresyona girdim resmen bu iskence ne zamana kadar surer sizcee?? Kusmaktan boğazım tahriş oldu bisey yutamiyorum ve kusmak aci veriyor bana. Bu arada ben yeni uye oldum. Cevaplarinzi bekliyorum şimdiden tesekkurler herkese. Mutlu ve huzurlu bir hamilelik diliyorum..
Hmm şöyle söyleyeyim eğer 9ay boyunca bulantısı olan istisna annelerden değilseniz 3.ayın sonuna doğru tamamen geçiyorKızlar merhaba, 4 haftalik hamileyim ve midem aşırı bulanıyor. İş göremiyorum yemek yapamiyorum sanki ev herşey bana kokuyor. Temizlik yapamiyorum kimyasal seyler midemi bulandiriyorr. Depresyona girdim resmen bu iskence ne zamana kadar surer sizcee?? Kusmaktan boğazım tahriş oldu bisey yutamiyorum ve kusmak aci veriyor bana. Bu arada ben yeni uye oldum. Cevaplarinzi bekliyorum şimdiden tesekkurler herkese. Mutlu ve huzurlu bir hamilelik diliyorum..
Yani 3. Ayda eski halime donebilecekmiyimannelerden
Normali bu tatlım,Yani 3. Ayda eski halime donebilecekmiyim((
İnşallah geçer allah tum annelerin sağlıklı bisekilde kucaklarina almayı nasip eder insallah bebisleriniianneler
Ben hâlâ kusuyorumKızlar merhaba, 4 haftalik hamileyim ve midem aşırı bulanıyor. İş göremiyorum yemek yapamiyorum sanki ev herşey bana kokuyor. Temizlik yapamiyorum kimyasal seyler midemi bulandiriyorr. Depresyona girdim resmen bu iskence ne zamana kadar surer sizcee?? Kusmaktan boğazım tahriş oldu bisey yutamiyorum ve kusmak aci veriyor bana. Bu arada ben yeni uye oldum. Cevaplarinzi bekliyorum şimdiden tesekkurler herkese. Mutlu ve huzurlu bir hamilelik diliyorum..
İstisnalar olabiliyor işte :)Ben hâlâ kusuyorum
Çok zor bir durum. Eski hayatini ozluyorsun resmen. Şimdi mideme yogurtlu corba ve cubuk krakerden baska hiç birşey girmiyorkusuyorum
Allah sabir versin canim cok zor anne olmakk cennet annelerin ayaklari altindadir diye boşa denemişler
Canim sen simdi yemek falanda kokuyo diye yiyemezsin...Allah sabir versin canim cok zor anne olmakk cennet annelerin ayaklari altindadir diye boşa denemişler
İnsallah canim tum annelere nasip olsun
Yoo yiyorum nasılsa çubuğu da kusuyorum bari yemek yiyeyim dedimÇok zor bir durum. Eski hayatini ozluyorsun resmen. Şimdi mideme yogurtlu corba ve cubuk krakerden baska hiç birşey girmiyor
Bendezofran kullandim fakat bir ise yaramadi. Dilin ustun de eritilip kullaniliyor.Zofran
Zofran da işe yaramadıysa işin yaş. Serum denedin mi?Bendezofran kullandim fakat bir ise yaramadi. Dilin ustun de eritilip kullaniliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?