hamileyim ve midem çok bulaniyorrr:(

Arkadaşım herkese aynısını söylüyorum denemesi sizden ben şuan hergün bitane alıyorum birönceki oğlumdada hep bunu kullandım 3 ay bitene kadar inşaallah fayda görürsünüz adı ONZYD yarıyarıya azaldı bulantılar kusmalarım durdu bayaa deneyin derim

Serumda denedim evet. Besliyor vücudun toplanmasini sagliyor. Kusmada kaybedilen suyu tekrar karşılıyor fakat sadece ertesi gune kadar ( ertesi gün tekrar kusmaya başlıyorum

Bebeğe herhangi bi zararı oluyormu? Ve fiyati ne kadar acaba. Aslinda doktor kontrolü disinda herhangi bir ilaç kullanmam doğru degil ama bu bulantılar beni mahvediyor

Fiyatı 40 lira doktorum yazmıştı önceki gebeliğimde sürekli kullandım oğlum gayet sağlıklı doğdu, bu gebeliğimdede şuan 3 ayım bitti 4.cü kutuyu içiyorum azaldı bayaa artık ama yinede içiyorum çekemiyorum daha, bir kutuda 10 adet var,

Çok bulantı ilacı içtim metpamid dramamin ama hiçbiri fayda etmedi dünde kontrolüm vardı gayet iyi herşey yolunda, zaten eczacım bu ilacı şiddetli kusma aşermelerde veriyoruz dedi, benden söylemesi denemesi 40 lira

canım bende bir hafta önce kadar böyle bir konu açmıştım.. şuan 3 ayı doldurdum.. saydığın bütün belirtilerin birebir aynısını yaşadım hatta bir ara hayattan koptumda denebilir.. herkes 3. aydan sonra geçecek diyordu.. bu hafta doldurdum çok şükür 3. ayı ve dedikleri gibi geçmesede baya rahatlattı.. en azından artık bişeyler yiyebiliyorum.. ama yine de herşeyden tiksiniyorum..
tavsiyem bebeği besleyeceğim diye mideni kaldıran şeyleri yemeye çalışma..
kendi yiyebildiğin yiyeceklerden yada mideni rahatlatan şeylerden yemeye çalış..
yemek yapma bir süre hatta imkanın varsa mutfağa bile girme..
zamanla geçecek...

merhaba kızlar. Bende 6+1 günlük hamileyim ama ölüyorum. psikolojim bozuldu hepten. Napıcağımı bilmiyorum sürekli midem allak bullak kussam en azından rahatlıcam oda yok. Sizlerin bir önerisi varmı kızlar

M mylife003

Aç kalma. Aç kalınca mide bulantısı çok fena oluyor. Sık sık ama az az kokmayan şeylerden ye. Tuzlu şeyler çok iyi geliyor. Çubuk krakerin içinde bir sürü koruyucu var. Onun yerine beyaz taze ekmek ye o kokmaz. Labne veya pınarın krem beyazı var ondan yiyebilirsiniz. O peynirler kokmuyor. Ya da light beyaz peynirler.
Yoğurt çorbası falan kokmaz. Zeytinyağı tereyağı gibi kokan yağlardan uzak dur. Yaz geldi domates salatalık tuzlayip yiyebilirsin. Salatalik bana kokmuyordu. Belki seni etkileyebilir.

Sabah uyanır uyanmaz ağzına 2 tane bisküvi at. Bisküvi ve krakerler çok iyi geliyor ama bunlarda katkı maddesi var. En azından pastanrden alırsan daha iyi olur. Ya da evde kek yap (kokusu seni etkiler mi bilemiyorum şu anda) sabahları atarsın ağzına iki lokma. Sonra rahatlarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…