hamileyim ve mutsuzum çünkü..

cnm bnm seni anlıyorum ben en az 15 kere acillik oldum hamileyken bir kere telefonum çalmadı...benm kv dede kanamama sebep oldu bi keresinde 3,5 aylık hamileydim....ne aradı ne sordu...şimdi kızım 49 günlük ve annemm annemmm diye seviyo utanmadan:)

ben mi ne yapıyorum gülüyorum cünkü cocuk ona gittigi anda basıyor yaygarayı ahahahahah

salla gitsin tatlımmmm boşşşverrrrrrrrrrrrrrrr

yorumların hepsını okumadım , ben eskı ben olsaydım senın gıbı cok uzulur kırılırdım elbette ama sımdı

yapıcagım tek sey su olurdu kayınvalıdem tekrar aradıgında ozellıkle esım yanımda olmalı cunkı abbartarak esıme aktarma rıskıde var gunluk konusmalarımdan sıyrılır dırek sunları derım anne ben sana sıkıntımı anlattım cok uzgundum bebege bırsey oldu dusuruyormuyum dıye senın tecrubene guvenerek sana sordum sonucta annemsın senın yavrunun yavrsunu tasıyorum fakat aldıgım cevap benı cok uzdu her ne soyledıyse aynen esımın yanında soylerdım bu sozlerıne cok uzuldum anne derdım ... kayınvalıde esıne anlatmak ıstedıgınde abartırsa esın ben yanındaydım demese bıle annesının abarttıgını anlar sana ) dıyecegımı der ıcımı rahatlatır keyfıme bakarım

kımse bana kızıcakmı uzucekmıyım dıye dusunme kırıldıysan kırıldım demeyı ogren yoksa cok yerınden kırılırsın

Son düzenleme:
belkide kadının söylemek istediği o değildir şu an hamilesiniz ve çok hassas olduğunuz belli:) bunlarla kendinizi üzmeyin ve sadece doğacak çocuğunuza yönlendirin kendinizi :):)böyle kırıldığınız anlarda hemen bebeğinizle konuşun olumlu cümleler kurarak:):)bu size çok daha iyi gelecek ve unutturacaktır:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…