• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve mutsuzum

senin durumuna çook üzülüyorum eşin neden halen kabullenmiyor anlamıyorum.olmuşla ölmüşe çare bulunmaz.yazacak başka söz bulamıyorum.Allah sabır versin

Canım bak ne diycem benimde başıma böyle bir şey geldi hemde evlilğimizin 1. ayında durumumuzda kötüydü eşim maaş alamıyordu eee yenide evliyiz sıkıntılar vardı hamile kaldım korunuyorduk ama tam güvenli değil tabi... ben çok sıkıntıya girdim nasıl olacak fln aldırmayı bile düşündüm ilk zamanlar :( eşim her zaman umutluydu benide ikna etti herşey çok güzel olacak diye tam hersey yolundayken düşük oldu bu beni bir kez daha yaraladı pişman oldum istemediğime aldırmayı düşündüğüme aklıma başka başka şeyler geldi ... şimdi hiç düşünme bence dediğimiz gibi her bebek rıskıyla geliyor:) o evinize neşe mutluluk vs herşeyi getiricek kocanıda buna ikna et bence umarım herşey cok güzel olur...

inanamıyorum. Artık hamile değilim. Üstelik aldırmadım. Çarşamba günü kanamam oldu hastaneye gittim bebeğimin kalbi durmuş . ıki gündür hastanede yatıyordum.. Bebeği düşürmeye çalıştılar ilçala Düşmedi kürtaj yaptılar. Bu bir tesadüf değil. Bizim yüzümüzden oldu bu..

üzüldüm senin adına hayırlısı olsun kısmet anlamadığım konu neden sizin yüzünüzden oldu???

inanamıyorum. Artık hamile değilim. Üstelik aldırmadım. Çarşamba günü kanamam oldu hastaneye gittim bebeğimin kalbi durmuş . İki gündür hastanede yatıyordum.. Bebeği düşürmeye çalıştılar ilçala Düşmedi kürtaj yaptılar. Bu bir tesadüf değil. Bizim yüzümüzden oldu bu..

Canım inan çok üzüldüm..Ama bizim yüzümüzden oldu şeklinde düşünme..Her işte bir hayır vardır..Çok zordur mutlaka ama Allah veriyor Allah alıyor işte... Eşinle birbirinize sarılın, kriz herkesin başında maalesef..Bende 6,5aylık hamileyim.Eşim işsiz, ben çalışıyorm ama onun psikolojisi çokta iyi değil..Erkek için daha zor evde oturmak..Bunlarda geçecek ve herşey düzelecek inan..Bu günleri atlatman biraz zaman alabilir ama güçlü ol, pes etme... Çok çok geçmiş olsun canım..

hepinize çok teşekkür ederim. Allah kimseyi ama özellikle kadınları güçsüz bırakmasın. Kocamızdır bizim gücümüz. Onlar varsa bebeğimizle işimizle daha güçlü oluruz onlar sırt çevirince olmuyor. Kolu anadı kırılıyor insanın. Allah tüm erkekleri eşlerine bağlasın her anlamda inşallah. Hepinizi çok seviyorum.

eşine söyle,bebek rızkıyla doğar.
belki çok çaresiz ama Rabbim sırf o bebeğin hatrına bir iş kapısı bile açabilir...
oysa çocuğu aldırırsa belini de doğrultamayabilir!

tatlım ben de doğurmandan yanayım bebeğin ne yükü olacak sana hayatına güneş gibi doğacak emin olabailirsin maddi sıkıntısı olmayan kim var ki çok şeyler istemezsen bebek için ve kendin için aza tama edersen lükse kaçmazsan herşey güzel olur kesene göre harcayacaksın büyüklerimizin deyişiyle sen daha iyi bilirisin tabi bunalımdan çıkmak lazım öncelikle sadece bebişi düşün çok mutlu olacaksın eşine de destek ol bu kriz ortamında onu da bunalımdan çıkarman lazım sana büyük iş düşüyor bu ipin ucundan tutunca göreceksin herşey düzeliyor ama küçük bir kıpırtı lazım sana onuda kendi içinde yarat üzülecek zaman değil sen ANNE olacaksın her şey içgüdüsel gelişecek göreceksin sana bol şans diliyorum

canım ben 9 aylık evliyim ve 9 aydır yasadıgım maddi sıkıntıyı anlatamam inan.hamile kalıcam diye ödüm kopuyodu.bi kazaya falan ugrasak ne yaparım hamile kalırsam diyodum hep. hala da düsünmüyoruz.o kadar iyi anlıyorum kiii...aylarca buzdolabını dolduramadıgımız oldu.rabbim kimseye muhtac etmesin hepimizi...cok zor gercekten..ama o bebis senin yoldasın senin limanın bunu sakın unutma o senin canyoldasın esine de bunları anlatmaya calıs...zamanla senin ne kadar güclü oldugunu görcek ve o da sizden güc alcak eminim..rabbim herseyin en iyisini bilir eger o bebegi de verdiyse vardır bildigi....mutsuzlugun bebisini etkiler Allah' a dayan..cünkü bebisin sana verilmis bir emanettir..emanetine sahip cık...hersey düzelcek insallh canım dualarım seninle....

inanamıyorum. Artık hamile değilim. Üstelik aldırmadım. Çarşamba günü kanamam oldu hastaneye gittim bebeğimin kalbi durmuş . İki gündür hastanede yatıyordum.. Bebeği düşürmeye çalıştılar ilçala Düşmedi kürtaj yaptılar. Bu bir tesadüf değil. Bizim yüzümüzden oldu bu..

cok gecmis olsun canım yeni okudum..yine söylüyorum rabbim herseyin en iyisini bilir bu da O nun takdiridir...

Çok geçmiş olsun canım son duruma gerçekten üzüldüm.Gerçi her işte bi hayır vardır diye bakmak lazım ..Ama kendi insiyatifindeyken ben açıkçası öyle rızkıyla gelir demezdim sana.Büyük ihtimalle çoğu kişi de cephe alacak yorumuma,ama bu benim düşüncem.zaten maddi sıkıntın varmış,eşin bu durumdan bunalım boyutuna gelmiş.maddi durumu çökmüş denebilecek bi aile kendini toparlamadan bebek düşünmemeli bence.Ne demek rızkıyla gelir,o zaman bakılamadığı için sokağa bırakılan,yetiştirme yurtlarında kalan çocuklara/bebeklere ne diyeceksiniz?onlar neden rızkıyla gelmemiş,nası bi farkları vardı?Nyse,yine de sanırım senin bitarafın içteniçe istiyordu,oyüzden gerçekten senin adına üzüldüm.bu sadece benim düşüncemdi yanlış anlama lütfen ..çok geçmiş olsun a.s.

HERSEYİN HAYIRLISI ALLAH ONUNDA NAFAKASINI WERİR YETERKİ SİZ ONA RAHAT GÜWENLİ BİR YUWA WERİN Bİ BEZ PARASI ZATEN SÜT İÇECEK YAWRUCAK AMA GERCEKTEN DOGUNCA EŞİN WE SEN İSTEMEYECEKSEN BİLEMEM AMA O DA KÜÇÜK BİR CAN en iyisini siz bilirsiniz allah kolaylık wersin ama o bebeği senelerce bekleyip bulamayanlar war bence birde bu yönden düşün e bide ayıp olcak ama durum o kadar kötü değil gibi aksam rahat yatıp cocuk yapabildiginize (e sparm sayısıydı wucut atesiydi saka)göre sen sorumluluktan kacıyor olma sakın:oklava:

Back
X