Selam arkadaslar ben 5 haftalik hamileyim ve bugun progesteron fitilimi aldiktan sonra pembe akintim basladi klinik kapali ve ben ne yapacagimi bilmiyorum sizce bu durum normal mi ne yapmami tavsiye edersiniz cevaplariniz icin tesekkur ederim
Selam arkadaslar ben 5 haftalik hamileyim ve bugun progesteron fitilimi aldiktan sonra pembe akintim basladi klinik kapali ve ben ne yapacagimi bilmiyorum sizce bu durum normal mi ne yapmami tavsiye edersiniz cevaplariniz icin tesekkur ederim
Kizlar agrilarim devam ediyor ve kanamam arti demekki benimde sevincim 1 hafta surecekmis cok yeni pozitif sonucu aldigim icin doktorum ultrasyonda birsey gorunmez ilaclarini kullan dinlen dedi bu durumda olan ve gebeligi devam eden arkadaslar varmi bende umut tukendi benim icin dualarinizi esirgemeyin lutfen
çok geçmiş olsun cnm arkadaşlara katılıyorum bolbol dinlen dr niye seni çağırmadıki ultrasondan baksaydı seninde için rahat ederdi inşallah hiçbirşey olmaz cnmKizlar agrilarim devam ediyor ve kanamam arti demekki benimde sevincim 1 hafta surecekmis cok yeni pozitif sonucu aldigim icin doktorum ultrasyonda birsey gorunmez ilaclarini kullan dinlen dedi bu durumda olan ve gebeligi devam eden arkadaslar varmi bende umut tukendi benim icin dualarinizi esirgemeyin lutfen
Bol bol dua ediyorum kizlar elimden baskada birsey gelmiyor Rabbim sonumu hayr etsin....
Ssonmez canim sen kan verdinmi merakla sonucunu bekliyorum Rabbim yuzunu guldursun insallah...
çok geçmiş olsun canım inşallah korkulacak bişey yoktur .. Benim de hamile kaldıgım günden beri karın ağrısı şikayetlerim var hatta bazen öyle kramplar giriyorki yürüyemiyorum bile ama bebişimde hiçbişey yok çok sağlıklı o karın yapınla alakalı oluyomus.Geçen ay izine çıktık 20 saat yolculuk yaptık bendende pembe akıntı geldi 2.gününde gittim hemen doktora yorgunluktan dedi hiç bi tehliken yok yat dinlen dedi 3 gün sonra falan geçti zaten dinlenince.Kötü düşünme sende inşallah bişeyciği yoktur bebişinin
Canım verdim kanımı bekliyorummmm.12 gün üstüne bu beklemek daha zor..hayırlısı inşallah..sen nasıl olsun iyi misin???kendine dikkat et...
Mujdeli haber verecegine inaniyorum .Ne zaman belli olacak bugunmu yarinmi senin kadar heyecanliyim ..
Haskız canım maalesef sonucum pek müjdeli olmadı...kocaman bir negatifffffffff..................yine bana hüsrannnnnn.......napayım nerelere gideyim bilemiyommmmm...rabbim sabır versinnnn.......
Canim ayniyim pembe kirmizi karisimi kanamam var Wc haric hic kalkmadan yatiyorum karin agrimda ara ara gelip gidiyor pek umidim kalmadi Rabbime sigindim bekliyorum canim bu arada tel.giriyorum nette onun icin hemen cevaplayamazsam lutfen kusura bakmayin .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?