Hamileyim ve pembe akintim var (acil......)

HASKIZ

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
100
13
26
Almanya
Selam arkadaslar ben 5 haftalik hamileyim ve bugun progesteron fitilimi aldiktan sonra pembe akintim basladi klinik kapali ve ben ne yapacagimi bilmiyorum sizce bu durum normal mi ne yapmami tavsiye edersiniz cevaplariniz icin tesekkur ederim

Selam arkadaslar ben 5 haftalik hamileyim ve bugun progesteron fitilimi aldiktan sonra pembe akintim basladi klinik kapali ve ben ne yapacagimi bilmiyorum sizce bu durum normal mi ne yapmami tavsiye edersiniz cevaplariniz icin tesekkur ederim

canım belki tahriş olmuş olabilir veya adetin üzerinden geçiyor olabilirsin veya fitil yapmış olabilir doktorlar herzaman taze kan yani lekelenme dışında kan görmen gerekir o yüzden çok fazla panik yapma bunları yaşayabilirsin ama pembe lekelenme kan akıntısına dönerse acile kadın doğuma gidebilirsin ama bence çok bişey yok çünkü böyle lekelenmeler hep olabiliyor geçmiş olsun sen genede yat dinlen uzan

mrb canım öncelikle hayırlı olsun hamileliğin
geçen hafta içinde benim de lekelenmem oldu 2-3 gün arayla yine 2-3 kez.aslında cok fazla olmadı bir-iki damla kadar sonuncusu biraz fazla olunca hemen doktorumu aradım o da böyle şeylerin olabildiğini hemen dinlenmem gerektiğini bol sıvı almam gerektiğini söyledi ve günde 1 kez kullandığım vajinal jeli 2ye çıkardı çok şükür o zamandan beri bi daha olmadı sen de için rahat etsin istiyorsan doktoruna özelden ulaşabiliyorsan ara rose634 ün de dediği gibi kanamaya dönüşmediği sürece sanırım korkmamak gerekiyo.

Haskız canım geçmiş olsun...genelde bu tür kanamalar olabiliyor tatlım bencede doktorunu ara ve dinlennnn...rabbim bebişlerini sana bağışlasınnnnnnnn inşallah.....booooool boooooool dua et tatlımm....rabbim sağlıkla bebişlerini kucağına almayı nasip etsinnnnn.....

Tesekkur ederim kizlar desteginiz icin,dun wc haric hic kalkmadan dinlendim ve bugun daha iyiyim akintim devam etmiyor sadece ara ara karnimda agrilar oluyor Rabbime sigindim bekliyorum ....Tekrar tesekkur ederim beni yalniz birakmadiginiz icin...

Kizlar agrilarim devam ediyor ve kanamam arti demekki benimde sevincim 1 hafta surecekmis cok yeni pozitif sonucu aldigim icin doktorum ultrasyonda birsey gorunmez ilaclarini kullan dinlen dedi bu durumda olan ve gebeligi devam eden arkadaslar varmi bende umut tukendi benim icin dualarinizi esirgemeyin lutfen

Haskız canım...geçmiş olsun canımmm yaaaa.bak ne diyecemm belkide çoğul gebelik olduğu için tutunamayanlar atılıyordur..benim bir arkadaşım vardı...değeri 400 e yakındı ultrasonda üçüz olduğu görüldü ama biri gelişmediği için kanamayla atıldı ikiz devam etti..inşallah seninde öyledirrrr..rabbim yar ve yardımcın olsun canımmmmmmmmmm....booooool boooooool dinlen ve dua et....ilaçlarını ihmal etme....sabret inşallah hayırlısı olucakkk...stres yapma bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsunlarrr....öptüm canımm Allah'a emanet olun inşallahhhhhhh...........

Haskız aspirin kullanıyorsan onu kesmeni söyledimi doktorun.....ayrıca adet gibi kanaması olupta devam eden birçok insan var. ümidini kaybetmeee......inşallah rabbim herşeyin hayırlısını verir....

çok geçmiş olsun cnm arkadaşlara katılıyorum bolbol dinlen dr niye seni çağırmadıki ultrasondan baksaydı seninde için rahat ederdi inşallah hiçbirşey olmaz cnm

Bol bol dua ediyorum kizlar elimden baskada birsey gelmiyor Rabbim sonumu hayr etsin....

Ssonmez canim sen kan verdinmi merakla sonucunu bekliyorum Rabbim yuzunu guldursun insallah...

çok geçmiş olsun canım inşallah korkulacak bişey yoktur .. Benim de hamile kaldıgım günden beri karın ağrısı şikayetlerim var hatta bazen öyle kramplar giriyorki yürüyemiyorum bile ama bebişimde hiçbişey yok çok sağlıklı o karın yapınla alakalı oluyomus.Geçen ay izine çıktık 20 saat yolculuk yaptık bendende pembe akıntı geldi 2.gününde gittim hemen doktora yorgunluktan dedi hiç bi tehliken yok yat dinlen dedi 3 gün sonra falan geçti zaten dinlenince.Kötü düşünme sende inşallah bişeyciği yoktur bebişinin

Bol bol dua ediyorum kizlar elimden baskada birsey gelmiyor Rabbim sonumu hayr etsin....

Ssonmez canim sen kan verdinmi merakla sonucunu bekliyorum Rabbim yuzunu guldursun insallah...

Canım verdim kanımı bekliyorummmm.12 gün üstüne bu beklemek daha zor..hayırlısı inşallah..sen nasıl olsun iyi misin???kendine dikkat et...

Tesekkur ederim canim destegin icin bende dinleniyorum ve herseyin iyi olmasi icin dua ediyorum..

Bebegini saglicakla kucagina alirsin insallah kendine iyi bak benim doktorum bugun magnezyuma baslatti karin agrisini ve kasilmalari azaltmak icin zararsiz bir ilac doktoruna danis bi istersen belki sanada verir..

Canım verdim kanımı bekliyorummmm.12 gün üstüne bu beklemek daha zor..hayırlısı inşallah..sen nasıl olsun iyi misin???kendine dikkat et...

Mujdeli haber verecegine inaniyorum .Ne zaman belli olacak bugunmu yarinmi senin kadar heyecanliyim ..

bende ikinci hamileliğimde 3 ay yaşadım bu sorunu.pembe pemde şeklinde kanamalarım olmuştu.bende progetan hap kullanmıştım 3 kutu.sonra geçti.inşallah seninde geçer hiç bir sorun yaşamazsın.rabbim bebeğini selametle kucağına almayı nasip eylesin.

Mujdeli haber verecegine inaniyorum .Ne zaman belli olacak bugunmu yarinmi senin kadar heyecanliyim ..

Haskız canım maalesef sonucum pek müjdeli olmadı...kocaman bir negatifffffffff..................yine bana hüsrannnnnn.......napayım nerelere gideyim bilemiyommmmm...rabbim sabır versinnnn.......

Canim ne desem suanki hislerini hafifletmiyecek biliyorum cunku bende bircok defa yasadim ayni duygulari bak tam hersey olumlu derken tekrar olumsuzluklar basladi suna inaniyorumki demekki bizler icin daha vakti saati gelmemis vardir bundada bir hayr canim onunde cok uzun zaman var canim yilmadan yoluna devam et sonunda sende bebegine kavusacaksin Rabbim vermeyeceginin isteginide yasatmazmis kuluna birgun mutlaka olacak Rabbim her kulunu farkli siniyor bizimde sinavimiz boyleymis lutfen kendini fazla yipratma ....

Haskız canım maalesef sonucum pek müjdeli olmadı...kocaman bir negatifffffffff..................yine bana hüsrannnnnn.......napayım nerelere gideyim bilemiyommmmm...rabbim sabır versinnnn.......

Canım çok üzüldüm ((((((((((( Rabbim dayanma gücü versin sana ve en kısa zamanda toparla kendini . canım biliyorsun bu demek değildir ki her şeyin sonudur .
Dilerim en kısa sürede sende bebeğine kavuşursun ...

Haskız senin durumun nedir canım ? nasılsın daha iyi misin ?

Canim ayniyim pembe kirmizi karisimi kanamam var Wc haric hic kalkmadan yatiyorum karin agrimda ara ara gelip gidiyor pek umidim kalmadi Rabbime sigindim bekliyorum canim bu arada tel.giriyorum nette onun icin hemen cevaplayamazsam lutfen kusura bakmayin .....

Canım, sakın ümitsizliğe kapılma,başka bir topikten arkadaşım hamileliğinin ilk aylarında aşırı kanamalar geçirdi hast.de yattı ama 7 temmuzda kızına kavuştu çok şükür.Bu aşamaları da atlatacaksın üzülme olur mu.Rabbim yardım edecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…