- Konu Sahibi Mercimek123
Günde bir paket içen biri olarak bende bıraktım.. Astım hastası olabilir ciğerleri problemli olabilir, beynine oksijen gitmeyip Allah korusun engelli olabilir.. Belki de onu hiç göremeyebilirsin
şimdi birşey olmaz ilerleyen haftalarda aniden kalbi durur onu aniden kaybedersin ne olduğunu bile anlayamazsın
Allah korusun bunlar olmasını hiçbir anne istemez biliyorum..Ama kararlı olmak lazım sigara içtiğiniz sürece zaten içiniz rahat olmayacak..Bebeğinize birşey olsa tek sorumlusu da siz olacaksınız bunları düşünün..
Aslında bu söylediklerimizi zaten biliyorsunuz psikolojik olarak kendinizi rahatlatmak istiyorsunuz bir yol arıyorum en azından deniyorum gibi falan... Burdan biz ne yazarsak yazalım siz istemedikten sonra sigarayı bırakmayacağınızı bildiğim halde yine de yazdım.. Sizin kafanızda bitirmeniz lazım kararlı olmanız lazım.. Her bir dal sigara zaten 3-5 dakika sürüyor değer mi 3-5 dakikalık zevk için bebeğinizi zehirlemeye?? Ben hep bunu düşündüm eşimden de destek alarak bıraktım sigarayı... İnşallah sizde bırakırsınız

Aslında bu söylediklerimizi zaten biliyorsunuz psikolojik olarak kendinizi rahatlatmak istiyorsunuz bir yol arıyorum en azından deniyorum gibi falan... Burdan biz ne yazarsak yazalım siz istemedikten sonra sigarayı bırakmayacağınızı bildiğim halde yine de yazdım.. Sizin kafanızda bitirmeniz lazım kararlı olmanız lazım.. Her bir dal sigara zaten 3-5 dakika sürüyor değer mi 3-5 dakikalık zevk için bebeğinizi zehirlemeye?? Ben hep bunu düşündüm eşimden de destek alarak bıraktım sigarayı... İnşallah sizde bırakırsınız