• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve sigara içiyorum

Benim bir arkadaşımda 9 ay boyunca içti hiç kimse vaz geçiremedi. Bilmiyırum nasıl iradenize sahip çıkamıyorsunuz ama öocuk doğar doğmaz solunumu sıkuntıya girdi nefes alamadı 10 gün yogun bakımda kaldı. O çocuğun günahına girdi. Şuan emziriyor hala içiyor Allah akıl fikir versin herkese

Benim bir arkadaşımda 9 ay boyunca içti hiç kimse vaz geçiremedi. Bilmiyırum nasıl iradenize sahip çıkamıyorsunuz ama öocuk doğar doğmaz solunumu sıkuntıya girdi nefes alamadı 10 gün yogun bakımda kaldı. O çocuğun günahına girdi. Şuan emziriyor hala içiyor Allah akıl fikir versin herkese
Yazının sonunda pişmanlık beklemiştim halbuki. Ama doğru böyle insanlardan vicdan beklemek en son düşünülecek şey olmalı.

Akıllanmamış yani.. benim çocuğum da yoğun bakımda kaldı ve eğer ben gebelik öncesi sigarayı bırakmamış olsaydım asla kendimi affetmedim kendimi suçlardım

Bunu kendiniz yapabilirsiniz bence birinin size demesi etkilemez. Siz icenlerin birşey olmayanlarida referans alırsiniz icinizin rahatlamasi için, ben ilk evde gebelik testi yapmıştım pozitifti ama inanamadım pek icmeye devam ettim ama 1 -2 tane içiyordum. Sonra doktora gittim kalp atışlarını dinledim biraktim birden, biri desin bırakayım diye düşünmek gerçekten zor. O an zaten daha sağlıkli beslenmeye odaklanıyor insan, siz karınınızdaki bebeğin sağlıklı olmasıni istiyorsunuz ona göre davranin.

Ben mesela vicdan ve irade seviyesi bu kadar yerlerde olan bir insanla arkadaslik etmek istemezdim... hayatimda hic sigara icen arkadasim bile olmadi zaten belki de ondan boyle dusunuyorum...

Ben de tiryakiydim. Hamileliğimi öğrendiğim gün yeni aldığım paketimi arkadaşıma verdim. Az değil bak ben de günde 1 paket içerdim. Ben keyif yapcam diye çocugumu nasıl zehirleyebilirim.??
Diş ağrısı çektim kafamı duvardan duvara vurdum. Parol bile almadım zararı olur diye. Nolur yapma. Emzirmen bitene kadar ağzına koyma. Çok zararlı çoook. Onu boğma

Lütfen bilip bilmeden konuşmayın isteyerek olmadı kazayla hamile kaldım ve başım üstüne dedim beklemediğim zamanda olduğu içinde haliyle zorlanıyorum
Canım merhaba ben de senin gibiyim 16 haftalık hamileyim ama maalesef tüm çabalarıma rağmen sigarayı bırakamadım bebeğini doğurmuşsun herhangi bir sorun oldu mu yavrunda

Canım merhaba ben de senin gibiyim 16 haftalık hamileyim ama maalesef tüm çabalarıma rağmen sigarayı bırakamadım bebeğini doğurmuşsun herhangi bir sorun oldu mu yavrunda
Maalesef bırakamadım bende sigarayı içtim. Allahıma şükürler olsun gayet sağlıklı doğdu. 39 günlük olduk bugün şimdilik bi sıkıntımız yok. Ama tabi her bebek bir değildir ben yapamadım ama siz en azından azaltabildiğiniz kadar azaltın.

Maalesef bırakamadım bende sigarayı içtim. Allahıma şükürler olsun gayet sağlıklı doğdu. 39 günlük olduk bugün şimdilik bi sıkıntımız yok. Ama tabi her bebek bir değildir ben yapamadım ama siz en azından azaltabildiğiniz kadar azaltın.
Yaa maşallah 40 ı çıkmış 🥰 Allah sağlıklı uzun ömür versin inşallah. Günde kaç tane içiyordunuz peki… ben bazı günler çok abartıyorum üstüste içtiğim zamanlar oluyor😔

1 paketi geçtiği oluyordu maalesef. 3 kere arka arkaya içmişliğimde çok. 😔
Canım benim seni çok iyi anlıyorum sen hiç ister miydin bile bile bebeğine zarar vermeyi ama bu sigarayı öyle bir yere koymuşuz ki hamilelikte ben evham yaptıkça içiyorum maalesef ☹️Oysa ki asıl zararlı o biliyorum ama kendime engel olamıyorum. Bebeğinin sapasağlam olması beni bir nebze de olsa rahatlattı canım. İlk bebeğin mi senin

Back
X