Hamileyim ve sürekli nezle oluyorum

kizilsonjia

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2019
43
21
8
26
Merhaba kızlar 9 haftalık hamileyim. Hamileliğimi öğrendiğimden beri ne kadar kendimi korursam koruyayım sürekli burnum tıkalı seslerim gidik. Boğaz ağrım yok ama baş ağrısıda eşlik edince çok kötü oluyorum. Mide bulantım yok ama çok baş dönmem var. Bebeğe bie şey olacak diye korkuyorum. Toz zencefil bal yiyordum zencefilinde oranını ayarlayamıyorum bu yüzden onu da yemeyi bıraktım. Ne yapmam gerekiyor nasıl atlatırım. İlk gebeliğim bu yüzden hiç bir şey bilmiyorum. Yardım ederseniz çok mutlu olurum.

Doktorum baş ağrısı için magnezyum takviyesi vermişti. Ayrıca bağışıklık sistemimi güçlendirmek için beeoup markasının propolis arı sütü bal karışımını kullanıyorum. Tabi siz drunuza danışın bunları ne de olsa her hamilelik kendine özgüdür

Belki nezle degilsinizdir.gebelik.rinitiniz olmustur.

Artık doktora gittiğimde soracağım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
MerhAba kavanoza ayvaları dilimleyin bir iki dilim de limon ekleyip sıcak kaynamış su doldurup ılıyınca suyunu İçin ayvaları da yiyin nezle grip için birebir bana iyi gelmişti denemek isterseniz deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…