hamileyim ve surucu kursuna kaydoldum !!

bernagy

♥ Canım Kızım ♥ Canım Oğlum ♥
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
596
258
34
Kizlar 5 ayin icindeyim ve dun gittim ehliyet almak icin kayit yaptirdim evimin yakinindaki bir surucu kursuna ama herkes bir tepki gosterdi sanki ben araba deilde araba beni kullanacak o derece..ozelliklede kaynanam !! Ama ben cok istiyorum ehliyet bayan bi surucu gorunce boyle sinir oluyorum resmen bende bende diye :) Varmi hamileyken ehliyet alan bir sikinti yasadinizmi ? Ben pek sikinti yasayacagimi sanmiorum zaten araba kullaniyorum suandada yakin mesafelerde tabi esim yanimdayken :)

Kizlar 5 ayin icindeyim ve dun gittim ehliyet almak icin kayit yaptirdim evimin yakinindaki bir surucu kursuna ama herkes bir tepki gosterdi sanki ben araba deilde araba beni kullanacak o derece..ozelliklede kaynanam !! Ama ben cok istiyorum ehliyet bayan bi surucu gorunce boyle sinir oluyorum resmen bende bende diye :) Varmi hamileyken ehliyet alan bir sikinti yasadinizmi ? Ben pek sikinti yasayacagimi sanmiorum zaten araba kullaniyorum suandada yakin mesafelerde tabi esim yanimdayken :)
Ne alaka yaa hamile olan araba kullanamazmı ne sacma tepkiler kimseye bakma sen bosver senin hayatin .

kıskançlığından yapıyodur eminim hamilelikle araba kullanmanın ne alakası var bende sürekli kullanıyorum nesi varmış ki

Ben hamilelikte almadim 4 sene oldu ehliyet alali suan 6 ayin icindeyim we hic bi sikinti yok arabayi kullanmamda. BEnce o hasetinden ole yapmistir. Al tabiki hem karnindayken sana engeli yok dogunca daha zor ehliyet almak nasil gidip gelicen kucucuk bebekle hic sikinti etme iyikide yazilmissin rahat ol

Ehliyet alincada oraya buraya gidelim diyecek biliyorum zaten catliyor suan ogluna para harcatiyorum diye :KK70:yok stres yaparmisim yok kasilirmisim falan oyle diyolar hep gicik oluyorum :KK62: ama esim destekliyor beni tam gaz..arabada bakiyoruz butcemize uygun allah nasip ederde alirim ins :KK49:

Ehliyet alincada oraya buraya gidelim diyecek biliyorum zaten catliyor suan ogluna para harcatiyorum diye :KK70:yok stres yaparmisim yok kasilirmisim falan oyle diyolar hep gicik oluyorum :KK62: ama esim destekliyor beni tam gaz..arabada bakiyoruz butcemize uygun allah nasip ederde alirim ins :KK49:
insallahhhh bos ver sen onu butun kaynanalarin nesli tukensin dicem ama ilerde bende kaynana olcam yaww offf :-(

hamileligi genelde bir hastalik gibi gordukleri icin boyle tepkiler cok normal. ama hic usrunde durmayin. ehliyet onemli ilerde cocuk olunca iyice ihtiyaciniz olacak. doktora goturmek falan bissuru sey icin araba kullanmaniz gerekecek esinizde musait olmazsa mecbur siz tek gotureceksiniz.

hamileligi genelde bir hastalik gibi gordukleri icin boyle tepkiler cok normal. ama hic usrunde durmayin. ehliyet onemli ilerde cocuk olunca iyice ihtiyaciniz olacak. doktora goturmek falan bissuru sey icin araba kullanmaniz gerekecek esinizde musait olmazsa mecbur siz tek gotureceksiniz.
Iste bende o yuzden istiyorum zaten durmadan esime beni oraya gotur buraya gotur demekten sikildim..onuda isinden alikoymak istemiyorum devamli cok istiyorum kendim gideyim geleyim :)

Iste bende o yuzden istiyorum zaten durmadan esime beni oraya gotur buraya gotur demekten sikildim..onuda isinden alikoymak istemiyorum devamli cok istiyorum kendim gideyim geleyim :)

ben de hamile olduğumu öğrendikten sonra yazıldım ve ehliyetimi aldım. ne sorun olacak ki bunda ne var...
aşırı heyecan yapmazsan, elin ayağın birbirine karışacak kadar panik, reflekslerini kontrol edemeyen biri değilsen hiçbir sakıncası olmaz merak etme :KK66:

Canım ben 32. haftama kadar arabamla gidip geldim işime.32den sonra doktorum müsaade etmedi hatta aslında hiç kullanılmasa daha iyi olacağını söyledi. Riskli gebelik uzmanına gidiyorum şöyle açıkladı: Sen çok rahattın o yüzden seni strese sokmak istemedim ancak kaza ya da ani fren anında ilk etkilenen karın ve özellikle rahim kasların olacaktır.Bir hastam trafik kazası geçirdi ve o sıçramayla plesantası erken ayrıldı ve kötü bir tablo ile olay sonuçlandı. Senin yerin bu vakitten sonra ön koltuk bile olmamalı dedi eşin kullanırken arka koltukta hafif yan yatar otur ve kendini koru dedi.Ben bu ihtimalleri hiç düşünmemiştim tabi 32. haftada doğum izni raporumu en son okuluma teslim ettim sonrasında da araç kullanmadım.Sen eğer sürücü olsaydın dikkat ederek kullan kendini koru derdim çünkü ben de öyle yaptım ama acemiliğin ne boyutta bilmiyorum o yüzden lütfen dikkatli ol panik yapma ani fren yapma kemeri karnının üstünden değil sadece göğsünden geçir.Allah korusun seni de bebeğini de.

Ehliyet almak onemli ve de gerekli. Ancak kullanmasini biliyorsan zaten sikinti yok. Yok bilmiyorsan ve hamileykn ogrenmk istiyorsan riskli bence.haset ediyolar die de kotu dusunme derim.bana da edim izin vermiyor ehliyet var ama pratik yok. Allah korusun biliyosan hadi neyse de acemiysen ve kaza yaparsan yasanilacak olasi bir kazada vicdan azabi cekmicek misin sart mi illa bu donemde ogrenmen.sen bilirsin tabii. Tecrubeliyim zaten diyorsan git ama acemiysen sonraya ertele derim bn

X