• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve yardıma ihtiyacım var.

Öncelikle kınayacak yada yargılayacak insanlar lütfen yorum yapmasın. Arkadaşlar evli bir adamla iki senelik bir ilişkim vardi. Eşini sevmediğini ve bosanacagini söylüyordu. Bu yüzden bu kadar süre bu ilişkiye devam ettim. Daha 20 yaşındayım. Gecen ay eşinden asla bosanmayacagini anlayarak bu ilişkiye bir son vermeye karar verdim. Bir çok kez ayrılmıştık fakat bir şekilde bitmedi. Baristik. Ne kadar cabalasamda bitiremedim. Tam bu sefer kesin bitti derken hamile olduğumu öğrendim. Geçen hafta hamile olduğumu erkek arkadaşıma soyledim ve öğrendim ki esi de hamileymis. Erkek arkadaşım çocuğu dogurmami istiyor. Arkadaşlar ne yapacagimi şaşırdım bu çocuğu dogurmali miyim. Bu ilişki için yeterince pismanim. İlerde daha fazla pişman olmak istemiyorum bu yüzden fikirlerinize ihtiyacım var.
yazık değil mi o 20 yaşına, gençliğine

Ve yazık değil mi o adamın karısına ve cocuklarına

Şu şartlarda o çocuğu doğurmak, sizin ve çocuğun hayatını mahvedecek bir şey. Evli adama birşey olmayacak. Eşini de hamile bırakmış, bu çocukla zaten hiç kopmadığı gayet açık karısına tamamen dönecek. İkisi çocuklarını aile ortamında büyütecek. Sizin çocuğunuz da babasızlığın acısını hayat bou çekecek. Babası olacak adamsa bir gençlik hayatsıngibi üstünüzü örtecek. Aklınız varsa doğurmayın.

Ayrıca daha 18 yaşında evli bir adamla cinsel içerikli bir ilişki kuracak kadar büyümüş, bunun sonucunu gelip burada paylaşacak kadar internet kullanımı aktif bir insansanız, doğum kontrolü diye bir kavram olduğunun farkındasınızdır. Bir zahmet kullanın bu yöntemi, sonra böyle saçmalıklar yaşayıp kürtajı doğum kontrol yöntemi olarak kullanmak zorunda kalmaz ve bir bebeği öldürmezsiniz tekrardan.
+1000

Hahaha

Çatlasan da patlasan da sen ve karnındaki çocuk her zaman ikinci planda olacaksınız.

Size karısı kadar değer vermeyecek.

Haha

Patla.

Evli erkeklerle beraber olan kızlarıda eşlerini aldatan erkeklerin de soyu tükenir inşallah diyorum ...bebeğin kalp atımı baslamadiysa sonlandirabilirsin kalp atımı varsa aldırma ....ey Rabbim çocuk için malını mulkunu harcayıp yıllarca uğraşanlara vermezsin yasak ilişkilerde hemen hamile bırakırsın hiç bir şey gizli kalmazmış açığa çıksın diye belkide ....

Elin adamına çocuk doğuruyorsunuz. Hem de daha siz çocuksunuz. Peki o çocuk kimin nüfusuna kaydedilecek? Nüfus cüzdanını nasıl çıkaracaksınız? Çıkaramazsınız çünkü baba hanesi boş. Aileniz sizi karnınız burnunuzda görünce ne diyecek? Doktora, hastaneye kim götürecek, size kim bakacak doğum yapınca? Çocuk nerede yaşayacak? Sizce bunlara çözüm bulmak mı daha kolay yoksa aldırmak mı?

Öncelikle kınayacak yada yargılayacak insanlar lütfen yorum yapmasın. Arkadaşlar evli bir adamla iki senelik bir ilişkim vardi. Eşini sevmediğini ve bosanacagini söylüyordu. Bu yüzden bu kadar süre bu ilişkiye devam ettim. Daha 20 yaşındayım. Gecen ay eşinden asla bosanmayacagini anlayarak bu ilişkiye bir son vermeye karar verdim. Bir çok kez ayrılmıştık fakat bir şekilde bitmedi. Baristik. Ne kadar cabalasamda bitiremedim. Tam bu sefer kesin bitti derken hamile olduğumu öğrendim. Geçen hafta hamile olduğumu erkek arkadaşıma soyledim ve öğrendim ki esi de hamileymis. Erkek arkadaşım çocuğu dogurmami istiyor. Arkadaşlar ne yapacagimi şaşırdım bu çocuğu dogurmali miyim. Bu ilişki için yeterince pismanim. İlerde daha fazla pişman olmak istemiyorum bu yüzden fikirlerinize ihtiyacım var.
Senin koynundan çıkmış onun koynuna girmiş aynı anda hamilesiniz demekki ne kdr iğrenç bir adam çocuğuda tabiki aldirmassiniz zaten adamda istiomus bı imam nikahı yapiverir ne olcakki sizde kopamiyomussunuz madem oturup bol bol çocuk verin adama ikinci kadın olarak

olan zaten daha rahmine yeni düşmüş bebeğine olur.hangi akla hizmet hamile kalıyorsun benim takıldığım nokta en çok bu.kırmamak adına başka bişey yazmıcam.

Herkes aldir demiş kimse bebek ne kadarlik dememis kalbi atan belkide eli ayağı oluşmuş hareket eden br insandan bahsediliyor nasıl aldir diyorsunuz bilip bilmeden?

Mune üzgünüm şimdi polemiğe giricem :işsiz:
Yap et sonra yardıma ihtiyacım var
Bize mi sordun da bizden akıl istiyorsun
Yazık değil mi o kadına
Adam açikca sana doğur dostum ol diyor
Yuvasını yık bakalım yuvan olacak mı
Daha da söylerdim de bamlan mak istemiyorum
Ne halin varsa gör bize ne....:KK12:

Konu sahibini geçtim o zaten en başında yapmış hatayı!! Ona söyleyecek o kadar çok şey varken susuyorum sırf uyarı almamak için ;-) adamdaki rahatlığada baksanıza " doğur "diyor.. yarabbiimm dünyanın çivisi çıkmışşşş..

Bir hata başka bir hata ile kapatılmamalı

Cana kıymayın. Yaşamasına izin verin.

Ama iyi bir ibret almış olarak, kimsenin yuvasına huzuruna karışmadan ve tekrar aynı hataya düşmemek için kararlı olarak yapın bunu.

Çocuğunuz hatanızı bilmesin. Eğer ki bilirse de mükemmel tövbeniz olumlu örnek olarak kalsın

Hatalar bizim için. Ama hata üstüne hata biriktirmeyin. Ilk çıkıştan dönün.

adamdan ayrıl desek ayrılacak mısın doğurma desek doğurmayacak mısın yada doğur ama kendin büyüt adamdan medet umma desek becerebilecek misin? Doalyısıyla kim ne dese boş.

Yaşına yazık onun ailesine yazık doğsada doğsada yavruya yazık her durumda günahına gireceksin. hata yaptın bari dikkat etseydin.

Back
X