• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve yardıma ihtiyacım var.

Arkadaşım sen şaka mı yapıyorsun yoksa bir diziyi mi anlatıyorsun? :oha:

Ailen ile yaşıyorsan ya da görüşüyorsan hamile olduğun anlaşılacak. Herkes çocuğun babasını merak edecek. Evlenirsin-evlenmezsin ama insanları geçtim evladına baba figürü olarak evli bir adamı mı göstereceksin? Kürtaja karşıyım evet ama bu durumda değilim. Kendi karısı da hamileyken ve yasal olarak asıl çocuğu onun karnındayken sakın böyle bir hata etme!

Adama bak ya, karısını da sevmiyor ama onla yatıp bir de bebek yapıyor. Bu nasıl sevmemek? Bu nasıl boşanma düşüncesi?

Kandırılıyorsun, uyan. :skandal:

Öncelikle kınayacak yada yargılayacak insanlar lütfen yorum yapmasın. Arkadaşlar evli bir adamla iki senelik bir ilişkim vardi. Eşini sevmediğini ve bosanacagini söylüyordu. Bu yüzden bu kadar süre bu ilişkiye devam ettim. Daha 20 yaşındayım. Gecen ay eşinden asla bosanmayacagini anlayarak bu ilişkiye bir son vermeye karar verdim. Bir çok kez ayrılmıştık fakat bir şekilde bitmedi. Baristik. Ne kadar cabalasamda bitiremedim. Tam bu sefer kesin bitti derken hamile olduğumu öğrendim. Geçen hafta hamile olduğumu erkek arkadaşıma soyledim ve öğrendim ki esi de hamileymis. Erkek arkadaşım çocuğu dogurmami istiyor. Arkadaşlar ne yapacagimi şaşırdım bu çocuğu dogurmali miyim. Bu ilişki için yeterince pismanim. İlerde daha fazla pişman olmak istemiyorum bu yüzden fikirlerinize ihtiyacım var.
Be söylıcem söylıceklerıme sen karar veremezsin.
Sizin gibi isanlar yuzude yualar yıkılıyo çocukları duzenlerı bozuluyo bu durumlarda kendıe pay cıkar duydu mu benı.
Sen o çocuğu gunahına da gir o kadııında.
Ne duymayı beklıyosun gercekten ,?
Adamın ne bok olduğunu göre göre vazgecemedım dıyosun. Senın gıbılere neler denildiğini iyi biliyorsundur sen.
Başlıcam yaşına başına bizde geçtik o yollardan o yaşlardan insanın kanı bozuk olmaya görsün.
Yahu sana çok şey söylerım de değmezsınız gerçekten mıdemı bulandırıyosun. Senın koynundan karısının koynuna onun koynundan senın koynuna ohh ne ala.
Siz iki iğrenç evlenın o kadın kurtulsun anca birbirinizi paklasınz.

Sonuçta o bebeginki de can ama kuma bir annesi olacak. Yaptığın şeyin nasıl bir şey olduğunu biliyorsun o konuya hiç girmeyeceğim. Bence aldir bebeği

beş para etmez adamlar için kadınların düştüğü hallere bak. sakın doğurma o çocuğu. yazık olur ona. belki karısıda ilgisiz eve bağlayayım diye yaptı çocuğu. off of. aldır çocuğu uzaklaş o adamdan kendine yeni bir hayat çiz. adamın maddi durumu iyi diye mi kandın çocuk yaptın bilmem ama kendine gel yazık etme kendine.

Cocugu dogur. O adam hamile karisindan bosanip seninle evlenir mutlu mesut yasarsiniz. Zaten adam da seni seviyor.

Yargilamayin demissin ben de duymak istediklerini yazdim..

Kınamak istemiyorum seni ama bu yaptığına da ne gibi bi yardım önerisi sunuLabiLir biLmiyorum . AiLen var mı ? OnLarın tepkisi ne oLacak ? Çok zor bir durum . Oda bir can nasıL kıyıLır biLemedim ama yaptığın çok çok yanLis bu kaç örnek ya böyLe insanLar esLerinden bosanip sizLerLe evLenecek mi sanıyorsunuz ya ??

Şu an belki yine ban yicem. Ama bazısı da gel bana hakaret et diyor. Sen nasil ahlak yoksunu bir insansın ki 2 senedir evli olduğunu bildiğin bi adamla berabersin. Hem de yatağına giriyorsun. Senin azın daha süt kokarken annen babanın küçük prensesi iken nasıl kendini metres ediyorsun. Hadi seni geçtim. O kadına yazık değil mi ?? Bide bu serefsizden hamile yazık. O bebeğe de seninkinede yazık. Böyle cahil bi annesi olcak. Doguriyim mi diye bile bize soruyorsun.

adam nasıl birsey oyle ya esi hamile sen hamile sen dogur o dogursun kacıp gider baskasını bulur onuda hamile bırakır vardır belki 3.biri daha 20 yasında hayatının hatasını yapmıssın ilerki yaslarda bu daha cok acıtacak hatta seni cocugu dogurman o adama bagımlı kalman demek belkide bırakıcak gidecek cocugun bir soyadı bile olmıycak sen ne kdr iyi bir anne olabilceksin bu durumda yani olan her halukarda cocuklara olucak

Herkes konuşmaya gelince konusuyor. Sanki kendi Hata yapmamiscasina. Eşine git söyle diyorsunuz ya. Eşinin her şeyden haberi var buna rağmen bosanmadi. Kabullenip bosanmamayi tercih etti. Bakin yargılamak kınamak çok kolay isteyen istediği hakareti de edebilir. Neden biliyor musunuz ben kinadigimi yaşadım. Ben asla yapmam dediğim bir şeyi yaptım. Dilerim kim ne kiniyorsa yasar. Lafta herkes Allah diyor. Ayıp günah diyor bilin o zaman Allah size kınadığınızi yasarsinizda diyor. Ben yaptiklarimla gurur duymuyorum iki sene boyunca şiddet gördüm ben Ayrılmak istediğim de ettiği tehditlerle sustm. Aglamadigim tek bir gece yoktu benim. Ben yasattigimi zaten yaşadım. Hakettim mi evet hakettim duymak istediğiniz buysa hakettim. Ama sevdim. Hata yaptım sevdim. Yanlış insani sevdim. Simdi ne konuşmak isterseniz konusun.

Herkes konuşmaya gelince konusuyor. Sanki kendi Hata yapmamiscasina. Eşine git söyle diyorsunuz ya. Eşinin her şeyden haberi var buna rağmen bosanmadi. Kabullenip bosanmamayi tercih etti. Bakin yargılamak kınamak çok kolay isteyen istediği hakareti de edebilir. Neden biliyor musunuz ben kinadigimi yaşadım. Ben asla yapmam dediğim bir şeyi yaptım. Dilerim kim ne kiniyorsa yasar. Lafta herkes Allah diyor. Ayıp günah diyor bilin o zaman Allah size kınadığınızi yasarsinizda diyor. Ben yaptiklarimla gurur duymuyorum iki sene boyunca şiddet gördüm ben Ayrılmak istediğim de ettiği tehditlerle sustm. Aglamadigim tek bir gece yoktu benim. Ben yasattigimi zaten yaşadım. Hakettim mi evet hakettim duymak istediğiniz buysa hakettim. Ama sevdim. Hata yaptım sevdim. Yanlış insani sevdim. Simdi ne konuşmak isterseniz konusun.
Annen baban yok mu?

Senden ayrılacak mı? Ayrilmiyorsa böyle devam edin işte. Ayriliyorsa da artık çocuğu tek başına büyütmek için kolları sıvayın.

ben kızamadım sana sadece çok üzüldüm. arkadaşlar belki bana kızar ama bu evliliğin sorumluluğu o adamda bu küçük kızda değil. belki günah ama o çocuğu doğurma . hayatını kurtar artık. bırakma başkalarının eline.

Aslinda kimse seni kinamiyor.. kalkipta burada millete beddua etme lutfen.. zaten o ahlaksiz adamlarda sizin gibi genc kizlari kandiriyor iste.. sizde kaniyorsunuz.. kadinin haberi var oylemi ??? Kadinda kanacak bunlara, sesini cikarmayacak.. kimi kandiriyorsun sen .. ver kadinin ismini soyismini bizzat biz soyleyelim.. kendinizi bu konuda savunuyorsunuz.. ve hala buna ragmen bosanmadi diyorsun.. tehdit etti diyorsun, gitseydin polise, savciliga sikayet etseydin.. niye etmedin cunku evli erkekler size cazip geliyor.. kadinin dusmani yine kadin..niye korunmadin peki ??? Yani bu kadarmi egitimsizsin,.. napalim yani evet haklisin kadin bosansin, o okuz seninlemi evlensin diyelim.. senin yapacagin tek sey gidip bu konuyu annenle konusmak..

Sana ve diğer kadına bunu yaşatan bir adama asla güvenmemelisin. Hiç kimse bukadar bencil olmamalı. Ne seni ne de karısını düşünmüş şu süreçte. belki seni sana olan sevgisine ve ona mecbur olduğuna bir şekilde ikna etti ama kuzum bak eşiyle birlikte olurken sen aklında yok muydun? Üstelik ikinizi de hamile bırakmış. Ve üstelik hala çocuğu doğurman konusunda sana cesaret vermiş. Neye dayanarak ne hakkı var? Sevgisi olsaydı engeller ne olursa olsun sana bunları yaşatmazdı. Kendisine emek veren eşine bile saygısı yok. Seni hayatın boyunca kendisine mahkum edecek bir karar bu. Bir gün o adamdan nefret edeceksin ama çocuğunun babası olarK malesef kalmaya devam edecek. Bunları düşün buna göre karar ver. Kimbilir içinde ne kadar kötü bir durumdasın. Senin için çok üzüldüm. Ama bil artık bu sadece sana ait bir karar değil dünyaya getirmeyi düşümdüğün o çocuğa nasıl bir hayat verebilirsin. O bu hayatı tercih eder miydi? kalbinin sessinden ziyade Mantıklı olmak zorundasın sanırım artık

Bu konu gerçek değil mi ne? Yeni üye böyle sansasyonel bir konu açınca inanasım gelmiyor. Üstelik konuyu açıp kayıplara karışmış.

Şayet gerçeksen kaç haftalık hamilesin? Ona göre yorum yapıcam.

Back
X