• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve yardıma ihtiyacım var.

Yasin kucukmus dogurma. Karisini koynuna almis, seni koynuna almis ne guzel is. Yarin obur gun cocuguna p.c dediklerinde ne yapacaksin? Hic sucu olmayan, biseyden haberi olmayan bir cocuga bunlari yasatmaya hakkınız yok

Ya bazilariniz kız saf demiyormusunuz ifrit oluyorum oturdugum yerde... gecen biri yine konu açmıştı benimle 3 4 ay iliski yasadi ama evli oldugunu öğrendim heryerden engelledim diye bu arkadasda evli oldugunu ogrenince birakabilirdi ama birakmamiş simdi bu mu saf. Yani 2 yil boyunca adamla yatsin kalksin evli olduğunu bile bile ve saf olsun! Vallahi iyi niyetinize şapka çıkarıyorum.

Cnm yuvasına sahip çıkmayan sana sahip çıkar mı hiç? Önce bi bunu düşün. Çok iyi biri olsa şu anda bu durumda olmazdın. Aldırmakta çok büyük bir vebal ama ... Ben evli halimle bile eşime güvenmiyorum spiral + prezervatifle korunuyorum. Et ete deymeseydi ölürmüydünüz. Bi halt yiyosunuz dikkat edin bari, bu rahatlık ne anlamıyorum .Allah yardımcın olsun bi çıkış kapısı açsın inşallah amaa o şerefsizin günahsız zavallı karısına da yazık aralarından çekilmen lazım. Adamın oyuncağı etme kendini de ... Böyle erkeklerin malum organı çürüsün inşallah ne diyim ....

Canım sen kendi kuyunu kendin kazdın evli adamla ne isin vardi biraz ahlak yahu biraz edep... ne bekledin evliyken seninle gorusen adamdan karsindakide ahlaksiz birbirinizi iyi bulmussunuz. Yaziklar olsun

Bencede "aldirmanin artısı eksisi şu veya aldirmamanin artısı eksisi diye fikir vermedigimiz sürece susmaniz daha mantıklı, çünkü anladığım kadarıyla kızın istediği sadece bu. Evet doğru olmayabilir yaptığı ama o zaten yeterince kınanmıştir bir de size gerek yok bence

Size ne peki? Herkes yorum yapmakta serbest. Yok öyle şu yorum yapsın bu yapmasın

Kabullenip bosanmamayi tercih etti

Belki de gidecek hiçbir yeri, kimsesi yoktur. Ya da seni tehdit ettiği gibi onu da ediyordur şiddet de uygulayarak. Zaten yalancı pisliğin teki değil mi doğruyu söylemez yani. Ayrıca kadın boşanmadı diye evli adamla yatmaya hakkın mı vardı? Her turlu yaptığın yanlış. Bu lafların arkasına sığınmayı bırak. Boşuna kimse hata yapmamış mı diye maval okuma. Hata değil bu bile bile lades demek. Hep ayni replikler. Bu replikleri tekrarlamayı biliyorsunuz da elalemin kocasından uzak durmayı beceremiyorsunuz. Konuşacağına yspsaydın bunu.

Yav size yalan borcum mu var benim haberi var diyorum anlamıyor musunuz ? Ya yeter gerçekten yeter.

Şaka mısın sen be. Çıldırtırsın insanı yüzsüz. Kadın biliyor diye haklı mı oluyorsun adamla yattığın için.

Bide adamın karısı nasıl kabul etmiş anlamadım.
Nasıl kafalar bunlar nasıl mideler noluyoo yaa :KK47:

Şöyle bir ayrıntı var okudunuz mu bilmiyorum ama karısının herşeyden haberi varmış ve kabullenmiş :kusmuk:

Bi tanıdığım aynı durumdaydı. Adam aynı bunun gibi bi metres bulmuş. Kadın biliyor diye kadını rahatsız bile ediyormuş metres bozuntusu. Halbuki kadın kocasından nefret etmiş dayaktan ve tehditlerden dolayı. Gitmek isteyip gidemiyordu. Bu seferde adam çocukları kacırırım diye tehdit ediyormuş. Kadının kimsesi de yok cocuklar büyüyünce boşayabildi adamı. Yani ilka midesizlikten değil. Konu sahibi de sanki kadın suçlu gibi davranıyor bide.

Hanımlar farkında mısınız bilmiyorum ama konuyu açan kişi çoktan üyelik iptali yaptırdı bile.

Ah ah ah cahillik üst üste yapılan hatalar size doğurun veya doğurmayın diyemem o yavrunun suçu ne ....

bence adamın karısının hiçbir şeyden haberi yok.
konu sahibesi kendi kendine yazıp oynuyor.
yok adam boşanacaktı da yok karısı herşeyi bile bile boşanmıyor da..
hikaye bunlar kardeşim.. yok öyle birşey!

adam evde karısına prensesler gibi davranıyor.
şimdi bi'de hamile ya oooo değme keyfine ayaklarını bile yıkıyordur eminim...

sen konu sahibesi üyelik iptali yaptırdın ama eminim ziyaretçi statüsünde girip okuyorsun yorumları...
iyi oku bak!

18 yaşında zavallı anneciğinin koynundan çıkıp elin evli heriflerinin koynuna BİLE BİLE girersen dayak ve hakaret görürsün ancak ve hala başkasının kocasını "sevdim" yalanının arkasına sığınarak bırakmazsan sülük gibi, böyle küme düşersin orda kalırsın, senin yerin o çünkü!

ama inan bana "sevgilinin"gül gibi karısına prensesler gibi davranılıyor, onun da yeri o ;)
anlatabilmişimdir umarım :KK39:

bence adamın karısının hiçbir şeyden haberi yok.
konu sahibesi kendi kendine yazıp oynuyor.
yok adam boşanacaktı da yok karısı herşeyi bile bile boşanmıyor da..
hikaye bunlar kardeşim.. yok öyle birşey!

adam evde karısına prensesler gibi davranıyor.
şimdi bi'de hamile ya oooo değme keyfine ayaklarını bile yıkıyordur eminim...

sen konu sahibesi üyelik iptali yaptırdın ama eminim ziyaretçi statüsünde girip okuyorsun yorumları...
iyi oku bak!

18 yaşında zavallı anneciğinin koynundan çıkıp elin evli heriflerinin koynuna BİLE BİLE girersen dayak ve hakaret görürsün ancak ve hala başkasının kocasını "sevdim" yalanının arkasına sığınarak bırakmazsan sülük gibi, böyle küme düşersin orda kalırsın, senin yerin o çünkü!

ama inan bana "sevgilinin"gül gibi karısına prensesler gibi davranılıyor, onun da yeri o :KK66:
anlatabilmişimdir umarım :KK39:
Yardır toprağımmmmmmmmm

Eşini sevmeyen adam, aynı çatı altında yaşayacak sabri sevgisi kalmayan adam dakikasında bosanir. O bebeği doğurma. Nasıl bir kaos bekler o yavruyu bilemezsin sen hakkın yok ona bunu yaşatmaya. O bebeği aldir bu yediğin kazigin uzerine de bir bardak su iç otur.

Kim beni şikayet ettiyse allah bildiği gibi yapsın :KK70: doğruyu duymak zorunu dürttü he mi?

Aynen ya daha banım şu dk kalktı :KK45:Benim tek kelimem vardı ama halbuki daha kötü şeyler söyleyenler banlanmadı (çevrimdışı takip ettim:KK45:). Ben de mi şikayet etsem ne :KK45:

Back
X