• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve yardıma ihtiyacım var.

Dimi
Sanki burdaki kadınlar kandırdı,oyaladı, üstüne hamile bıraktı
Haspinallah ya

düşünüyorum düşünüyorum
18 yaşında bir kız neden böyle bir hayatı yaşar
aile yapısı mı bozuk, sevgisiz mi büyüdü........
hem evli bir adam, hem şiddet yanlısı vs
tamam kınamayayım, başımıza gelmeden bilemeyiz belki, eyvallah
ama insan üzülüyor
o bebeğe üzülüyor
18 yaş küçük değil ki
BDV ye girip, konu açabilecek kadar dünyadan haberdar bir kızın
2017 yılında böyle bir hata yapmaması lazım
işte insan orada tıkanıyor, kızıyor

bir de burası kadınlar kulübü, hatta ve hatta BDV
kadınların yarısı aldatılmış
geliyorsun, konu açıyorsun, sonra eleştirenlere beddua
ha ama adam seni kullanmış, şiddet gösteriyor...seviyorum
e oldu o zaman

düşünüyorum düşünüyorum
18 yaşında bir kız neden böyle bir hayatı yaşar
aile yapısı mı bozuk, sevgisiz mi büyüdü........
hem evli bir adam, hem şiddet yanlısı vs
tamam kınamayayım, başımıza gelmeden bilemeyiz belki, eyvallah
ama insan üzülüyor
o bebeğe üzülüyor
18 yaş küçük değil ki
BDV ye girip, konu açabilecek kadar dünyadan haberdar bir kızın
2017 yılında böyle bir hata yapmaması lazım
işte insan orada tıkanıyor, kızıyor

bir de burası kadınlar kulübü, hatta ve hatta BDV
kadınların yarısı aldatılmış
geliyorsun, konu açıyorsun, sonra eleştirenlere beddua
ha ama adam seni kullanmış, şiddet gösteriyor...seviyorum
e oldu o zaman
Bence hem aile yapısı bozuk hem sevgisiz ama en önemlisi adam zengin :deli:
Dediğin gibi yıl olmuş 2017 hala karımı sevmiyorum diyenlere inanan zihniyetler olamaz.İnanmak istemiş inanmış.Yemiş dayağı oturmuş.Birde gelmiş beddua ediyor ergen

Sizler nasıl insanlatsı
Öncelikle kınayacak yada yargılayacak insanlar lütfen yorum yapmasın. Arkadaşlar evli bir adamla iki senelik bir ilişkim vardi. Eşini sevmediğini ve bosanacagini söylüyordu. Bu yüzden bu kadar süre bu ilişkiye devam ettim. Daha 20 yaşındayım. Gecen ay eşinden asla bosanmayacagini anlayarak bu ilişkiye bir son vermeye karar verdim. Bir çok kez ayrılmıştık fakat bir şekilde bitmedi. Baristik. Ne kadar cabalasamda bitiremedim. Tam bu sefer kesin bitti derken hamile olduğumu öğrendim. Geçen hafta hamile olduğumu erkek arkadaşıma soyledim ve öğrendim ki esi de hamileymis. Erkek arkadaşım çocuğu dogurmami istiyor. Arkadaşlar ne yapacagimi şaşırdım bu çocuğu dogurmali miyim. Bu ilişki için yeterince pismanim. İlerde daha fazla pişman olmak istemiyorum bu yüzden fikirlerinize ihtiyacım var.

Sizler nasıl insanlarsınız be. Sizin gibiler yüzünden kaç kişinin yuvası dağılıyo kaç cocuk anasız babasız büyüyo haberin varmı senin?
Bide utanmadan kınayacaklar yorum yapmasın yazıyosun. Yaşın 20 ama yaptıkların yaşının iki katı.
Aldırıcakmısın o masumu? Allahın verdiği canı sen gerimi alıcaksın nolucak?
Hiçmi allah korkunuz yokta okadar masum insanların canını yakıyosunuz? Pesss!!!

Sen git evli adamla seviş üstüne kendin çocukken cocuk yap bizde kınamayalım yargılamayalım oldu. Sizin gibiler yüzünden evlilikler b.ka döndü rahat bırakın şu adamları ya evliyse defolun gidin arkanıza bakmadan hiç mi gurur yok. Ha soruna gelince doğurma bence günahını o bebeyle taçlandırma yazık daha büyük günah bile bile babasız nasıl büyüteceksin. Sizin zevkleriniz yüzünden mutsuz gençlik mutsuz çocuklar kaplıyor dünyayı.

Hametan için girdim hangi konuya denk geldim. Ben arkadaşı kinamiyorum, Peygamberimizin hadisi var. Kınadığını yaşamadan ölmezsin diye ki bir iki kere başıma geldi. Diyeceğim şu gerçekten de kocasının başka kadınlara gittiğini bile bile hatta başka ev açtığını bile bile evliliğini sürdüren var. Belki onların da kendine göre haklı gerekçeleri vardır bilemem ama arkadaşım yaptığın hata sana bir ömüre maal olacak. Yaşın çok genç anlayışlı kabul edecek birini bulmak çok zor. Bize konuşmak kolay ama iyice düşün karar ver, bu senin hayatın.

Allah adamın eşinin yardımcısı olsun.Herşeyden habersiz hamile kalmış.
Size gelince
gelmeyelim derdim ama Allah seninde yardimcin olsun.

yapilan yorumlarin cogunun kisisel duygu barindirdigini ve size ozel degil genel bi hissiyata karsi oldugunun farkindasinizdir umarim. bu sizi uzmesin. ne yasadiginizi ancak siz bilirsiniz
herkes hata yapar. onemli olan yol ayriminin dogrusunu secmek.

bu cocuk dogdugunda sizin yasayacaginiz zorluklari gectim, ozellikle bi kiz cocugu olursa ve ilerde sizin basiniza bi sey gelirse kimse sahip cikmaz. daha burda sayfalarca tepki var, gercek hayatta bas edemezsiniz. etrafinizda mutlu kocasiyla beraber gezen her hamile kadini cocuklu kadini gordugunuzde ve erkek arkadasiniz olacak adam musveddesi yaninizda olmayinca psikolojiniz bozulacak. cook yalniz hissedeceksiniz.
bana geldi ki siz bu iliskiyi bitirmeye niyetli degilsiniz. ancak bitirmeniz lazim. belki de bu talihsiz olay vesile olur.
genceciksiniz. hayatiniza yazik etmeyin. bu adam size deger vermiyor. cocugunuza da babalik etmeyecektir

Evli olan evliliğini düşünmesi gereken o adam. Senin suçun saf olman. 20 yaşında gencecik ne yapacaktın bu adamı güzelim? Karısını aldatan adam ilerdr seni de aldatmaz mı? Kanmayın bu boşanıcam yalanlarına. Boşanacaksa boşanana kadar bekleseydi. Böyle karaktersiz erkeklere sümüğünüzü atmayın.

Azıcık aklın varsa o bebeği aldırırsın. Bu adamla bir daha görüşmezsin. 20 yaşında kuma mı gideceksin?

Ne diyelim, gerçekten gençlik hatası yapmışssınız.. Bile bile devam etmişssin.. Ya böyle eşini aldatan erkeğin bi tanesi de demiyor ki Karimi seviyorum vs.vs. hepsi eşiyle boşanmak üzere, hepsi sorunlu...madem öylesin, boşan da gel desene..gelemez, yok öyle bi mevzu..seni hamile bıraktığı gibi karısını da aynı yöntemle hamile bıraktı. Kadına da, doğacak çocuğuna da üzüldüm.. Allah onlara yardım etsin..sana da doğru kararı verdirtsin..

Şu beddualı atarı gideri seni şu hale düşüren adama da yapsana
Seviyormuş kız yazık :/ gerizekalı kendine bunu hem hak görmüş hem beddua ediyor haksız yere sanki biz git yat evli (şerefsiz adi) adam la üstüne birde hamile kal dedik sonra tepki alınca beddua et ey Allahım ya bu gibi insanlar ne bekliyordu acaba aferim kız ne güzel yattın adamla birde çocuk yaptın diye taktir etmemizi bekliyordu galiba

Cidden böyle konularda kadına saldıranları anlamıyorum.
Burada pislik olan adam.
Kız daha 20 yaşında, adam nerdeyse sübyancı kandırmış 18 yaşındaki kızı.
18 yaşında hanginizin aklı mantıklı düşünecek kadar başınızdaydı, tamam belki büyük hata yapmamış olabilirsiniz ama bu değilki bu kızın sahip çıkan bir ailesi olmaması karşısına pisliğin ş.erefsizin teki çıkması şanssızlığı.
O yüzden asla kınayamıyorum, benim de kızım olacak bu bile kınayamamam için bir neden.
Sayın ahlak bekçileri bundan siz hiç mi korkmazsınız?
Tekrar diyorum burada tek suçlu adam eşine sadakat sözü veren o!
Çocuk yaşta bi kızı kandırıp, cinsel istekleri için kullanan o!
Ve diğer suçlu da neredeyse çocuk yaşta kızıyla ilgilenemeyen, sahip çıkamayan onu hatalardan korumayan babası.

Neyse sana dönersek küçük kız, yapmışsın bir hata yargılamak bana düşmez.
Sorunlu bir ortama bir çocuk geliyor. Keşke hiç olmasaymış, hayatını hiç yakmasaymışsın ama olmuş, ben kendi düşünceme, hislerime göre bile bile bir cana kıyamam.
Bu hikayedeki en suçsuz olan adamın karısı tabii olan biraz da ona olacak ama zaten keşke bilse de nasıl bir pislikle yaşadığını kurtulsa.
Aynı şekilde sen de farkına iyice varsan , gerekirse çocuğunu ailenle büyütsen de o pislikten kurtulsan.
Umarım sen, bebekler ve adamın eşi için en iyisi neyse o olur.
O adama da en pis şeyleri dilerdim de hamile halimle beddua etmek istemiyorum, allahından bulsun!

Çocuğa yazık etme derim çünkü o adam eşini bosayip seninle evlenmez olan sana ve çocuğuna olur o yüzden yapma bence dogurma ve iliskini bitir kendi önüne bek kendine de yazık etme 2.kadın olma git başkasında 1.kadın ol

bu yaşta evli bi adamdan cocuk yapmak bana pek inandırıcı gelmiyo doğrusu cogu kadin nikâhlı kocasından cocuk yapmaya cesaret edemiyo sizse evli sevgiliden hic gercekci degil.

bu yaşta evli bi adamdan cocuk yapmak bana pek inandırıcı gelmiyo doğrusu cogu kadin nikâhlı kocasından cocuk yapmaya cesaret edemiyo sizse evli sevgiliden hic gercekci degil.

Back
X