- Konu Sahibi Butterflywoman
Dimi
Sanki burdaki kadınlar kandırdı,oyaladı, üstüne hamile bıraktı
Haspinallah ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dimi
Dimi
Sanki burdaki kadınlar kandırdı,oyaladı, üstüne hamile bıraktı
Haspinallah ya
Bence hem aile yapısı bozuk hem sevgisiz ama en önemlisi adam zengindüşünüyorum düşünüyorum
18 yaşında bir kız neden böyle bir hayatı yaşar
aile yapısı mı bozuk, sevgisiz mi büyüdü........
hem evli bir adam, hem şiddet yanlısı vs
tamam kınamayayım, başımıza gelmeden bilemeyiz belki, eyvallah
ama insan üzülüyor
o bebeğe üzülüyor
18 yaş küçük değil ki
BDV ye girip, konu açabilecek kadar dünyadan haberdar bir kızın
2017 yılında böyle bir hata yapmaması lazım
işte insan orada tıkanıyor, kızıyor
bir de burası kadınlar kulübü, hatta ve hatta BDV
kadınların yarısı aldatılmış
geliyorsun, konu açıyorsun, sonra eleştirenlere beddua
ha ama adam seni kullanmış, şiddet gösteriyor...seviyorum
e oldu o zaman
Öncelikle kınayacak yada yargılayacak insanlar lütfen yorum yapmasın. Arkadaşlar evli bir adamla iki senelik bir ilişkim vardi. Eşini sevmediğini ve bosanacagini söylüyordu. Bu yüzden bu kadar süre bu ilişkiye devam ettim. Daha 20 yaşındayım. Gecen ay eşinden asla bosanmayacagini anlayarak bu ilişkiye bir son vermeye karar verdim. Bir çok kez ayrılmıştık fakat bir şekilde bitmedi. Baristik. Ne kadar cabalasamda bitiremedim. Tam bu sefer kesin bitti derken hamile olduğumu öğrendim. Geçen hafta hamile olduğumu erkek arkadaşıma soyledim ve öğrendim ki esi de hamileymis. Erkek arkadaşım çocuğu dogurmami istiyor. Arkadaşlar ne yapacagimi şaşırdım bu çocuğu dogurmali miyim. Bu ilişki için yeterince pismanim. İlerde daha fazla pişman olmak istemiyorum bu yüzden fikirlerinize ihtiyacım var.
Seviyormuş kız yazık :/ gerizekalı kendine bunu hem hak görmüş hem beddua ediyor haksız yere sanki biz git yat evli (şerefsiz adi) adam la üstüne birde hamile kal dedik sonra tepki alınca beddua et ey Allahım ya bu gibi insanlar ne bekliyordu acaba aferim kız ne güzel yattın adamla birde çocuk yaptın diye taktir etmemizi bekliyordu galibaŞu beddualı atarı gideri seni şu hale düşüren adama da yapsana