hamileyim ve yüzüm sivilce doluuuuu

Mimoza12345

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
12
0
1
33
kızlar slm 10 haftalık hamileyim yüzümde bir sürü sivilce çıktı kaşınıo bide kıpkırmızı bugün BARBARA BORT marka yıkama jeli tonik ve nemlendirici aldım kullanan var mı ( aynalara küstüm resmen ((((

Canım bende hamileliğimi geçen hafta öğrendim, ondan önce belirtilerim var di ama yüzümde sivilci falan çıkınca kesin dedim hasta olucam ama hamileyim :) stresten olduğunu düşünüyorum ben yada bisey mi alerji etti canım

5. haftadan sonra çıkmaya başladı kaşınıo hep akne oldu moralim çok bozuldu ne sürcemide bilemedim cnm valla

Ah keşke biz de hamile kalabilsekte sorunumuz sivilce olsa, merak etme ben hamile kaldigimda alnımda koca bir boynuz gibi sivilce çıkmıştı ve boyun bölgemde yogundu,ama maalesef düşük oldu, hormonlar yükseldiği için, sonra geçer

Hormonlarin neden yükseldi canım .bende pko var oyuzden iki kere düşük gaotim ınsllaah bu sefer bi sıkıntı çıkmaz çok korkuyorum bende

hiç oynama yüzünle hepsi geçiyor sonradan

Hormonlarin neden yükseldi canım .bende pko var oyuzden iki kere düşük gaotim ınsllaah bu sefer bi sıkıntı çıkmaz çok korkuyorum bende
Yok yanlış anladıniz,sivilceler için söyledim, vücutta gebelik hormonu yükseldiği için sivilceler yogun oluyor anlamında, benim fsh degerim yüksek ken gebelik oluştu , maalesef sonu düşük ve kürtaj, Allah gebeliğini daim etsin sağlıkla al inş kucağına, ben de korkuyorum sizin gibi tekrar hamilelik olursa ve aynı şeyleri yaşarım diye

Tekrar okuyunca anladım canım:) inşllah en yakın zamanda sende hamile olursun

hiç oynama yüzünle hepsi geçiyor sonradan
İnşallah geçer

merhaba, bi dermatologa gorunun, çünkü kozmetik temizleyiciler de alerjiyi artirabilir.

Ergenlikte yüzümde 1 tane bile sivilce çıkmamışken embriyo transferi sonrası gebeliğimin pozitif olduğunu yüzümü basan sivilcelerden öğrendim... Resmen mayın tarlasına döndü 8.ayıma girmicem ve göbeğim boynum top sakal şeklinde çenem ve dudağımın üstü felaket durumda. Bir sönüyo bir çıkıyor hormonal değilmişimler sebebi elden bişey gelmiyor kaşımamak lazım leke kalmasın.

Ganonun sabunu var hangi şehirdesin bilmiyorum ama bir şekilde netten bulabilirsin diye düşünüyorum. Çok iyi geliyor ve bitkisel olduğu için rahatlıkla kullanabilirsin benim hayat kurtarıcım o 2-3 güne söner. Çok yoğunsa gece sür yat sabah yıka sabah akşam yıkıyorum ben kurutmuyor cildi. Mantar egzama gibi şeylere de iyi geliyor kimyasal hiç bir şey kullanmıyorum hamilelik öncesinde de kullanmadım hiç

Baktım şimdi nette çok rahat bulursun kozmetik olarak birşey kullanma derim. Hele cildin hassassa uzak dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…