- 14 Nisan 2018
- 12
- 0
- 1
- 33
- Konu Sahibi Mimoza12345
-
Ah keşke biz de hamile kalabilsekte sorunumuz sivilce olsa, merak etme ben hamile kaldigimda alnımda koca bir boynuz gibi sivilce çıkmıştı ve boyun bölgemde yogundu,ama maalesef düşük oldu, hormonlar yükseldiği için, sonra geçerkızlar slm 10 haftalık hamileyim yüzümde bir sürü sivilce çıktı kaşınıo bide kıpkırmızı bugün BARBARA BORT marka yıkama jeli tonik ve nemlendirici aldım kullanan var mı( aynalara küstüm resmen ((((
Ah keşke biz de hamile kalabilsekte sorunumuz sivilce olsa, merak etme ben hamile kaldigimda alnımda koca bir boynuz gibi sivilce çıkmıştı ve boyun bölgemde yogundu,ama maalesef düşük oldu, hormonlar yükseldiği için, sonra geçer
Yok yanlış anladıniz,sivilceler için söyledim, vücutta gebelik hormonu yükseldiği için sivilceler yogun oluyor anlamında, benim fsh degerim yüksek ken gebelik oluştu , maalesef sonu düşük ve kürtaj, Allah gebeliğini daim etsin sağlıkla al inş kucağına, ben de korkuyorum sizin gibi tekrar hamilelik olursa ve aynı şeyleri yaşarım diyeHormonlarin neden yükseldi canım .bende pko var oyuzden iki kere düşük gaotim ınsllaah bu sefer bi sıkıntı çıkmaz çok korkuyorum bende
Tekrar okuyunca anladım canım:) inşllah en yakın zamanda sende hamile olursunYok yanlış anladıniz,sivilceler için söyledim, vücutta gebelik hormonu yükseldiği için sivilceler yogun oluyor anlamında, benim fsh degerim yüksek ken gebelik oluştu , maalesef sonu düşük ve kürtaj, Allah gebeliğini daim etsin sağlıkla al inş kucağına, ben de korkuyorum sizin gibi tekrar hamilelik olursa ve aynı şeyleri yaşarım diye
Amin teşekkür ederimTekrar okuyunca anladım canım:) inşllah en yakın zamanda sende hamile olursun
İnşallah geçerhiç oynama yüzünle hepsi geçiyor sonradan
Ah keşke biz de hamile kalabilsekte sorunumuz sivilce olsa, merak etme ben hamile kaldigimda alnımda koca bir boynuz gibi sivilce çıkmıştı ve boyun bölgemde yogundu,ama maalesef düşük oldu, hormonlar yükseldiği için, sonra geçer
İnş en kısa zamanda tekrardan sağlıklı bişekilde hamile kalırsın cnm dua et ben çok etmiştim..İnşallah geçer
merhaba, bi dermatologa gorunun, çünkü kozmetik temizleyiciler de alerjiyi artirabilir.kızlar slm 10 haftalık hamileyim yüzümde bir sürü sivilce çıktı kaşınıo bide kıpkırmızı bugün BARBARA BORT marka yıkama jeli tonik ve nemlendirici aldım kullanan var mı( aynalara küstüm resmen ((((
Amin teşekkür ederimİnş en kısa zamanda tekrardan sağlıklı bişekilde hamile kalırsın cnm dua et ben çok etmiştim..
Ganonun sabunu var hangi şehirdesin bilmiyorum ama bir şekilde netten bulabilirsin diye düşünüyorum. Çok iyi geliyor ve bitkisel olduğu için rahatlıkla kullanabilirsin benim hayat kurtarıcım o 2-3 güne söner. Çok yoğunsa gece sür yat sabah yıka sabah akşam yıkıyorum ben kurutmuyor cildi. Mantar egzama gibi şeylere de iyi geliyor kimyasal hiç bir şey kullanmıyorum hamilelik öncesinde de kullanmadım hiçkızlar slm 10 haftalık hamileyim yüzümde bir sürü sivilce çıktı kaşınıo bide kıpkırmızı bugün BARBARA BORT marka yıkama jeli tonik ve nemlendirici aldım kullanan var mı( aynalara küstüm resmen ((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?