Hamileyim yamlışlıkla 1 bardak adaçayı içtim

kizilsonjia

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2019
43
21
8
26
Kızlar 14+4 haftalık hamileyim bugün adaçayı içtim. Daha sonrasında arkadaşım içmemem gerektiğini düşüğe sebep olabileceğini söyledi. Beni bayağı korkuttu. Ama bir şey olmayacapını düşünüyorum. Umarım bir şey olmaz.

Son düzenleme:
Bebeğin karaciğeri 6. Haftadan sonra oluşmaya başladığı için alkol kadar zehirli maddeleri bile vücudundan ayrıştırabiliyor. 1 bardaktan bir şey olmaz ama aşırı tüketimde damarlar genleşiyormuş hurma da mesela asla yemeyin rahmi açıyor

Bebeğin karaciğeri 6. Haftadan sonra oluşmaya başladığı için alkol kadar zehirli maddeleri bile vücudundan ayrıştırabiliyor. 1 bardaktan bir şey olmaz ama aşırı tüketimde damarlar genleşiyormuş hurma da mesela asla yemeyin rahmi açıyor
Cevapladığın için çok teşekkür ederim.

ya bilmiyorum bu söylenilenler hurafe mi gerçek mi ama. aklını da bulandırmak istemem.
ben ada çayı da içtim,ıhlamur da içtim, yeşilçay da içtim ve çokta hurma yedim hiçbir şey olmadı.
hurmayı da hala yiyorum sözde erken doğuma sebep oluyormuş bende tık yok?
diyeceğim o ki 1 bardaktan bir şey olmaz gönlünü ferah tut.

ya bilmiyorum bu söylenilenler hurafe mi gerçek mi ama. aklını da bulandırmak istemem.
ben ada çayı da içtim,ıhlamur da içtim, yeşilçay da içtim ve çokta hurma yedim hiçbir şey olmadı.
hurmayı da hala yiyorum sözde erken doğuma sebep oluyormuş bende tık yok?
diyeceğim o ki 1 bardaktan bir şey olmaz gönlünü ferah tut.
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. İlk gebeliğim biraz da genç anne oldum ödüm kopuyor bir şey olacak diye tüm pinpirikliğim ondan. 😃

İnşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız. Bilgisizliğimden bu kadar pinpirikliyim biraz da 😘😘
Bende öyleyim tek değilsin yaşa herşeyi sonuna kadar heyecanı da paniği de sevinci de hiç birşey olmaz 😁 geçen arkadaşım hapşurduğu için sinir krizi geçirdi neredeyse bebeğe naptım diye. Tek değilsin yani.😌 Ama insan vücudu muhteşem donanımlı senin içinde yeniden bir can filizleniyor ama kıymık batsa yerimizde duramayan biz öyle sıkıntısız geçiriyoruz ki bu dönemi...

Kuzum birşey olsaydı emin ol şimdiye kadar olmuştu 🤗
Şuana kadar birşey olmadığına göre içini ferah tut fakat adaçayından da uzak dur ❤️
Sağ salim kucağına al inşallah :dua:

Bende öyleyim tek değilsin yaşa herşeyi sonuna kadar heyecanı da paniği de sevinci de hiç birşey olmaz 😁 geçen arkadaşım hapşurduğu için sinir krizi geçirdi neredeyse bebeğe naptım diye. Tek değilsin yani.😌 Ama insan vücudu muhteşem donanımlı senin içinde yeniden bir can filizleniyor ama kıymık batsa yerimizde duramayan biz öyle sıkıntısız geçiriyoruz ki bu dönemi...
Çok şükür ilk 3 ayı sıkıntısız atlattım içim birazda onun içinde rahat ama adaçayı beni biraz korkutmuştu 🙂 Allah herkese nasip etsin inşallah

Hangi hurma merak ettim, cennet hurması mı Ramazan’da oruç açılan hurma mı?

Hangi hurma merak ettim, cennet hurması mı Ramazan’da oruç açılan hurma mı?
Oruç açtığımız hurma rahmi açıyor hatta doğuma yakın yiyorlar ama diğer hurmada aksine inanılmaz faydalı Trabzon hurması olan. Yurtdışında yabancılar kapışıyorlar

O kdr kolay olsa kimse kurtaj olmaz hoplar ziplar . Bitki cayiyla fln cocuk dusururdu. Benim doktorum hic inanmiyor boyle seylere hatta gulup geciyo. Sagliksal anlamda zarar fayda bilemem ama dusuk yonunden korkma.

Hamilelik doneminde sadece ihlamur oneriliyor. Birdaha dikkat ederseniz bisey olmaz. Gebeligin ilk donemlerinde genellikle uyariyorlar.

Back
X