hamileyim yardıımmmmmmmmm

esrahayal

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
1.736
35
358
İstanbul
arkadaşlarr herkese iyi günler hamileyimm. doktora gitiim. ultrosonda gebelik kesesi görüktü ama bebek gözükmedi normelmi 16 şubattı en sona addetimin ilk günü ve bir başka konuya değinmek istiyorum.. doktorlarımızzz özelikle devlet hastanesindeki doktorlar 3 saat içinde 70 kişiyi muaane ediyolar doğrumu sizce soru soruyorsunuz o zaman fazla konuştunuz oluyor. doğru dürüs ilgilenmiyolar. ilk hamileliğim ve bir şeyler öğrenmek istiyorum haliyle endişeleniyorum kese gözüküyor ama bebek gözükmedi bilgisi olan varmı arkadaşlar normelde özel yerde muayene ne kadar sürer yani iyi ilgileniyolarmı???

oncelıkle tbr ederım allh analı babalı buyutsun vede hayırlısıylan kucagına almayı nasp etsın ın darısı bıze olsun inş..ya tabıkı ozel yer herzamn ıcın daha ıı.daha ıı bır sekılde ılgılenıolar.

tebrik ederim oncelikler. olabilir canim, paniklemene gerek yok. bebek de insaallah yakinda gorunur. daha cok yeni hamileligin. kucagina da alirsin insallah
devlet hastaneleriyle igili pek bilgim yok ama; kizarsa kizsin, sen soracagini sor. onun isi o. ilgilenmek zorunda. yerimseniben

öncelikle gözün aydın sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah. İçin rahat olsun canım bende hamileyken ilk doktora gittiğimde kese görünmüştü ama bebek görünmemişti bir sonraki hafta gittim o zaman gözüktü. Ama tutunsun diye bana iğne vermişti doktorum sanırım düşme tehlikesi vardı. Devlet hastanesinde haklısın doktorlar malesef fazla ilgilenemiyorlar. Özelde ilgi tabi ki fazla ben göztepe medical parka gidiyordum doktorumda gayet iyiydi tavsiye edebilirm canım. tabi nerde oturduğunu bilmiyorum ama..

tebrik ederim canım.6. haftandasın galiba ben 7. haftada bebeği gördüm henüz erken korkacak bişey yok. eger durumun müsaitse ilk 3 ay en azından özel hastaneye gidebilirsen için daha rahat eder devlet hastanesine ben 1 kere gittim sanki baytarda o bende koyun hiçbir soruma cevap vermedi konuşmadı yüzüme bakmadı, zaten hassaas bi dönem bide önemsiz olduğunu hissettirilmesi cok fena.özel hastanede istediğin soruyu soruyorsun üstüne bide muhabbet ediyorsun sağdan soldan. tekrar tebrikler canım

bende dün hamile olduğumu öğrendim bugünde kan testinde kesin sonucu aldım üzülme canım bendede hiçbişey gözükmedi kese bile doktor çok küçük olduğundan gözükmez 3,4 gün sonra anca gözükür dedi bende kesin olsun diye 10 gün sonra gidecem doktora hayırlısı olur inşallah

canım benmde son reglim 22 şubatı benmde kese görndü bebek görndümedi normal dedi doktorum salı günü gidicem tekrar inş allahım izin verirsekalp atışlarını görcezz....allahım hepimizeyardım etsinn..

Back
X