- 11 Ekim 2019
- 462
- 190
- 18
5 mg yüksekmi siz ne kullanıyorsunuzfolbiol mg çok yüksek değil mi?
5 mg hamilelik öncesi yüksek bence ben folidays kullanıyorum5 mg yüksekmi siz ne kullanıyorsunuz
Doktordan doktora fark var demek ki bana folbiol verdi5 mg hamilelik öncesi yüksek bence ben folidays kullanıyorum
İnşallah canımmerhaba, bende dün kan verdim beta hcg 30 çıktı dua edin benim içinde yarın 2 katına çıkmış olması gerekiyormuş
hayırlı olsun canım bende dün yumurta kontrolüne gittim çatlamış yumurtalarım çok şükür bir de rahim duvarı kalınlaşmış dedi doktor,adet günüme kadar beklicem inşallah bende hamile oluurmHamile olduğumu dün öğrendim. Beta hcg 300 çıktı, ne yapmalıyım kese ne zaman görünür? doktora ne zaman gideyim?
kafamda deli sorular
çok da mutluyum yihuuuuuu
İnşallah canım olsuun da beraber takip edelim :)hayırlı olsun canım bende dün yumurta kontrolüne gittim çatlamış yumurtalarım çok şükür bir de rahim duvarı kalınlaşmış dedi doktor,adet günüme kadar beklicem inşallah bende hamile oluurm
dün tekrar gittim 60 olmuştu beklenen artış gerçekleşti yarın tarkrar kan vericm inşallah bir sorun çıkmazİnşallah canım
Haber ver merak ederim
dün tekrar gittim 60 olmuştu beklenen artış gerçekleşti yarın tarkrar kan vericm inşallah bir sorun çıkmaz
ben bide stresli bir işte çalışıyorum bakalım nasıl olackİnşallllahhhh inan ben de hep bi sonraki aşama için endişeleniyorum.
Betada beklenen artış oldu,kese görünecek mi,kese göründü bebek görünecek mi,kalp atışı duyulacak mıhep bunları düşünüyorum
ben bide stresli bir işte çalışıyorum bakalım nasıl olack
nerde çalışıyorsunuz?Ben daha deneme süremi doldurmadım
hayırlısıyla rabbım kıcagına almayı nasıp etsın ınsallah^^ butun hamılelere o ka seviniyorum kimerhaba kızlaaaar :) bende kısa bi tedavi sonunda 2hafta önce hamile olduğumu öğredim :)
Maşallah canım tebrik ederimHamile olduğumu dün öğrendim. Beta hcg 300 çıktı, ne yapmalıyım kese ne zaman görünür? doktora ne zaman gideyim?
kafamda deli sorular
çok da mutluyum yihuuuuuu
özel bi şirkette ik da çalışıyorum.görmedim mesajınızı pardonnnnerde çalışıyorsunuz?
Ayyy çok güzelmerhaba kızlaaaar :) bende kısa bi tedavi sonunda 2hafta önce hamile olduğumu öğredim :)
Ayyy çok güzelBende dün öğrendim hcg 422 çıktı. Kaç haftalık oluyor sizce? Ve Bayrampaşa’ya yakın bildiğiniz iyi ve bileğisine güvendiğiniz bir doktor var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?