Hamileyim!!!

merhaba, bende dün kan verdim beta hcg 30 çıktı dua edin benim içinde yarın 2 katına çıkmış olması gerekiyormuş

Arkadaşlarrrımmmm bana da doktorum folbiol verdi..
Bir de yavrucazımın kesesi göründü ama bebek görmedi içinde 1 hafta sonra görünmesi beklenir dedi
4 aralıkta gidicem inşallah görürüm çok seviyorum onuuuu
ödüm kopuyor bişey olucak nazar değecek diye sevinemiyorum bile

Hamile olduğumu dün öğrendim. Beta hcg 300 çıktı, ne yapmalıyım kese ne zaman görünür? doktora ne zaman gideyim?
kafamda deli sorular
çok da mutluyum yihuuuuuu
hayırlı olsun canım bende dün yumurta kontrolüne gittim çatlamış yumurtalarım çok şükür bir de rahim duvarı kalınlaşmış dedi doktor,adet günüme kadar beklicem inşallah bende hamile oluurm

hayırlı olsun canım bende dün yumurta kontrolüne gittim çatlamış yumurtalarım çok şükür bir de rahim duvarı kalınlaşmış dedi doktor,adet günüme kadar beklicem inşallah bende hamile oluurm
İnşallah canım olsuun da beraber takip edelim :)
Ne zaman adet günün

dün tekrar gittim 60 olmuştu beklenen artış gerçekleşti yarın tarkrar kan vericm inşallah bir sorun çıkmaz

İnşallllahhhh inan ben de hep bi sonraki aşama için endişeleniyorum.
Betada beklenen artış oldu,kese görünecek mi,kese göründü bebek görünecek mi,kalp atışı duyulacak mıhep bunları düşünüyorum

ben bide stresli bir işte çalışıyorum bakalım nasıl olack

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…