- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
- Konu Sahibi sekerzadem
Tek olsun ikiz olsun üçüz olsun hatta beşiz olsun yeter ki böyle tatlı ve güzel bi derdim olsunBen de 3.ye nasıl bakacağım diye isyan edeyim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek olsun ikiz olsun üçüz olsun hatta beşiz olsun yeter ki böyle tatlı ve güzel bi derdim olsunBen de 3.ye nasıl bakacağım diye isyan edeyim![]()
Amin inşallah canımInşallah kısmet olur isteyen herkese .
Kar perisi ben senin durumu cok merak ediyorum hamile kalirsan bana mutlaka yaz. Beni unutmaa her yerde dikkatimi senin yorumlar cekiyoTek olsun ikiz olsun üçüz olsun hatta beşiz olsun yeter ki böyle tatlı ve güzel bi derdim olsun![]()
Tabiki de haber veririm de hep bebe bebe diyom demiKar perisi ben senin durumu cok merak ediyorum hamile kalirsan bana mutlaka yaz. Beni unutmaa her yerde dikkatimi senin yorumlar cekiyo![]()
Yaa evet ısımız gucumuz yok buralarda cocugu olmayanlara inat olsun nispet yapalım dıye konu acıyoruz. Korunurken hamıle kalınıyor. Allah verınce hersey oluyor. Buluttan nem kapmayınKorunurken mi hamile kaldiniz
Zaten istiyorduk demissiniz simdi de olmus olan seye neden sızlaniyorsunuz. Durumunuzu bu kadar onemsiyorduysaniz hala korunacaktiniz.
Bazen bu tur konularin masus açıldığını dusunuyorum cocugu olmayanlara inat yapılması icin
Kimse kusura bakmasin da....
Size mi yazdim.yorum da cevap yaziyorsunuz.Yaa evet ısımız gucumuz yok buralarda cocugu olmayanlara inat olsun nispet yapalım dıye konu acıyoruz. Korunurken hamıle kalınıyor. Allah verınce hersey oluyor. Buluttan nem kapmayın![]()
Allah ağlayacak daha buyuk dert vermesin bebegim ikiz diye aglanilacaksa onu unutturacak daha buyugu gelebilir.isyan etmek kime neyeYaa evet ısımız gucumuz yok buralarda cocugu olmayanlara inat olsun nispet yapalım dıye konu acıyoruz. Korunurken hamıle kalınıyor. Allah verınce hersey oluyor. Buluttan nem kapmayın![]()
Sızın derdınızın uzerıne tuz basmamıs kımse. Oohh cocugu olmayanlara kapak olsun baaaak ben korunurken hamıle kaldım yazmamıs. Ben dogum kontrol hapı +prezervatıfle korunurken hamıle kaldım. Demek kı olabılıyor. Korunurken de kalınabılıyor. Onu sız yargılayamazsınız. Bız sıze daha cok tedavı yontemı deneyın hamıle kalın dıyor muyuz? Cunku olması yada olmaması Allah'ın takdırıdır. Dert etmesı de normal konu sahıbının. Bebek rızkıyla gelıyor fakat aılenın gecım kaynagı asgarı ucret +ineklerden gelen süt belli ki. Yada hazır degıl o da olabılır. Bazılarına verıp sınav edıyor bazılarına da vermeyerek. Benımde 5 yıl boyunca tum ugraslarıma ragmen olmadı sonra hamıle kaldım. Hemen ardında da korunurken ıkızlere hamıle kaldım. Yanı demem o ki kımse bırılerıne nıspet yapmak ıcın konu acmıyor. Herkes anne ya da anne adayı neden bırbırımızı burdan yaralayalım. Bız de burda cocugumuz olmuyor dıye dunya kadar konu actık, dıger arkadasların gebelık haberlerını aldık hıc aklımıza gelmedı acaba bıze nıspet mı yapıyor dıye. Umarım sıze de nasıp olurSize mi yazdim.yorum da cevap yaziyorsunuz.
Ayrıca yok korunuyordum da yok istiyordum da da da... yok durumum yokta
Iyi o zaman o bebegin ne sucu var.Cok durumu yoksa daha iyi korunma yontemleri var onları deneyecek
Gayette benim dediğim gibi ne ugraslar veriliyor bir bebek icin bu dert bile.degil konu açılacak
Tamam da bu konunun açılması bile bana gore tuhaf biz ne diye biliriz aldırın mi diyecegiz bazi konular açılıyor ki tam.tersini dusunemiuorum bileSızın derdınızın uzerıne tuz basmamıs kımse. Oohh cocugu olmayanlara kapak olsun baaaak ben korunurken hamıle kaldım yazmamıs. Ben dogum kontrol hapı +prezervatıfle korunurken hamıle kaldım. Demek kı olabılıyor. Korunurken de kalınabılıyor. Onu sız yargılayamazsınız. Bız sıze daha cok tedavı yontemı deneyın hamıle kalın dıyor muyuz? Cunku olması yada olmaması Allah'ın takdırıdır. Dert etmesı de normal konu sahıbının. Bebek rızkıyla gelıyor fakat aılenın gecım kaynagı asgarı ucret +ineklerden gelen süt belli ki. Yada hazır degıl o da olabılır. Bazılarına verıp sınav edıyor bazılarına da vermeyerek. Benımde 5 yıl boyunca tum ugraslarıma ragmen olmadı sonra hamıle kaldım. Hemen ardında da korunurken ıkızlere hamıle kaldım. Yanı demem o ki kımse bırılerıne nıspet yapmak ıcın konu acmıyor. Herkes anne ya da anne adayı neden bırbırımızı burdan yaralayalım. Bız de burda cocugumuz olmuyor dıye dunya kadar konu actık, dıger arkadasların gebelık haberlerını aldık hıc aklımıza gelmedı acaba bıze nıspet mı yapıyor dıye. Umarım sıze de nasıp olur![]()
Insanlar buraya genelde mutsuzluklarını hayal kırıklıklarını yazıyor. Kımseyı yargılamamalıyız. Sız bır bebek sahıbı olmayı cok ıstıyorsunuz ve elbette kı sureklı bır tedavı yontemı denemek belkı de sonuc alamamak sızı cok yıpratmıstır. Belkı de 'Allahım ıstemeyene verıyorsun, bana da neden vermıyorsun bu kadar ıstememe ragmen' bıle demıs olabılırsınız. Aynı yollardan bende gectım. Bu kadar cok ısterken hıcbır sekılde cevap alınamaması ınsanı cok yıpratıyor. Allah hıc ummadıgınız anda verıyor. Uzulmeyın, allahın ıznıyle sızde anne olacaksınız,sadece zaman var.Tamam da bu konunun açılması bile bana gore tuhaf biz ne diye biliriz aldırın mi diyecegiz bazi konular açılıyor ki tam.tersini dusunemiuorum bile
Ayrıca bana farklı tedavi yöntemlerini deneyin o zaman sizde yazmissiniz deneyip denemedihimi bilemezsiniz burada insanlar bebek sahibi olmak.icin donasyon yaptiriyorken bu konu bana Allahin lutfettogi guzel bir mucizeye bile isyan gibi geldi
Belki o bebek sayesinde daha iyi yerlere gelecek.
Benim de çok iyi oldugum konulari yazıp acaba soyle mi ya da boyle mi diye bir konu açmis olsam millete bama yazar egonu mu tatmin ediyorsun diye
Bazen acilan konular gereksiz
Bu ara vaktim az ben daha az diyom ama sen onlaynsin cinimsssTabiki de haber veririm de hep bebe bebe diyom demi![]()
![]()
Günün 16 saati buradayım diğer 8 saat te uykuBu ara vaktim az ben daha az diyom ama sen onlaynsin cinimsss![]()