hamileyim!!

Ağustos ta dördüncü çocuğumu doğurdum tedavi gördüm olmadı sonra beklemediğim anda geldi mevlam vaktini biliyor şimdi çok mutluyum hayatta en doğru işim kızım iyi ki var Allah İn işine karışılmaz çok şükür sağlık ile kucağına alıp sağlıklı büyüt

Bende 😇😇 kazara hamile kalmanın nasıl bişey olduğunu merak ediyorum, hatta inşallah bi gün yaşarım bile diyorum ☺☺
Aynen ben ikiz üçüz beşiz olsun diye dua ettim az önce düşün işte canım 😂

Bebeği veren Rabbim rızkını da verir elbet üzülmeyin😊
Bizlere de böyle sürprizle gelse keşke bebeğimiz 😔
Rabbim elbet nasip edecek canım😊 rabbim nasip etmeyeceği hiç bir şeyin hayalini kurdurmaz elhamdülillah ♥️

Ağlıcammm simdi yaa😔😢
Hayır canım sakın :KK20: üzülmek yok umutsuzluğa kapılmak yok, tevekkül var sabır var Allah büyüktür elbet nasip olacak bi gün. Üzülme canım. Ben neler neler düşünüp nasıl hatalara düştüm gaflette Allah bi daha yaşatmasın 🤲🏻

Hayır canım sakın :KK20: üzülmek yok umutsuzluğa kapılmak yok, tevekkül var sabır var Allah büyüktür elbet nasip olacak bi gün. Üzülme canım. Ben neler neler düşünüp nasıl hatalara düştüm gaflette Allah bi daha yaşatmasın 🤲🏻
Mesajına çok duygulandım be kuzumm Rabbim tez zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin sana da inşallah 😔🤗🤗🤗

Eşimdan boşanmak için avukatla konuştum hatta protokol hazırlayacaktı o gün eşime dedim boşanalım diye çünkü sıkıntı bende elimde sorun yo, onun çocuğu ailesi olsun diye nasiı korkunç şeyler düşündüm ben :KK43: HanDenizz HanDenizz

Eşimdan boşanmak için avukatla konuştum hatta protokol hazırlayacaktı o gün eşime dedim boşanalım diye çünkü sıkıntı bende elimde sorun yo, onun çocuğu ailesi olsun diye nasiı korkunç şeyler düşündüm ben :KK43: HanDenizz HanDenizz
Ahhh benimm kuzummm dualarıma seni de aldım 🤗🤗 Rabbimin izniyle inşallah evlat hasreti ile yanan herkese cennet kokulu evlat nasip etsin Rabbim aminn ecmain🤲🤲🤗

Şu anda hassas olduğunuz dönemdesiniz. Maddiyat konusunda bilinçli olmak önemli . Ben o konu hakkında sizi doğru buldum. Yani paniklemekte aslında haklı bir tarafınız var. Şimdi 2. Çocuğunuz için iyi bir ekonomi planı oluşturmaya çalışın.
ilkinden kalan eşyalar vardır.Onları kullanırsınız. Bazı harcamalarınızı azaltmaya çalışırsınız. Düşündüğünüz kadar kötü olmayabiliR.
Bebeğiniz ve kendiniz için sakin kalmaya çalışın. anne karnında çok şeyden etkileniyorlar. O yüzden sakin mutlu bir hamilelik geçirmeye çalışın.

Aynen ben ikiz üçüz beşiz olsun diye dua ettim az önce düşün işte canım 😂

Rabbim elbet nasip edecek canım😊 rabbim nasip etmeyeceği hiç bir şeyin hayalini kurdurmaz elhamdülillah ♥
Rabbim en hayırlısını versin hepimize de inşallah 😇😇

Maddi olarak orta haliyiz esim su anda asgari ücret aliyor bende ineklerimiz var onlara bakıyorum ama artık bakamiycam ev ve arabamizda var çok şükür
Dünyanın en zengin insansınız eğer huzurunuz ve size destekçi bir eşiniz ve sağlıklı çocuklarınız varsa.Ogluma hamile kaldigimda 9 buçuk yıl borcu olan bir ev,ikimizinde bir türlü doğru düzgün alamadığımız asgari ücret maaşımiz,ve orta halli bir arabamız vardi.Planli istemiştik ama nasi bakacagimizi kara kara dusunuyoruk.Herkes çocuk kismetiyle gelir derdi ne olabilir ki ne kadar değişebilir durumumuz derdim.Hamile olduğum için işten çıkarıldım.Ustune esimide işten çıkardılar ve 2 ay iş bulamadi yazın ek iş yapıp biriktirdiği parayla gecindik yaklasik 4 ay.Sonra asgari ücretle bir işe girdi.Arabanin muayenesini bile yaptıracak paramız yoktu düşünün.Oglum doğdu,arabayi satıp kredi borcunu yapilandirdik.Ve inanır mısınız oğlum 1 yaşına gelmeden eşim devlet memuru oldu.Suan 6 bin TL'ye yakın maaş alıyor.Elimize geçen her parayı eve yatırdık 6 bin TL kaldı ev borcumuz ve yine orta halli bir arabamız var.Oglum mucize gibi geldi hala inanamiyoruz ikimizde.Her çocuk kismetiyle gelir üzülmeyin,Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin.

Bu saatten sonra bize hayırlı olsun demek düşer. İlk başlarda biraz tedirgin olmanız da normal, zamanla geçer bu durumda. Sağlıkla gelsin bebeğiniz.

Yorunlarda anne olmak isteyen üyelerin yorumlarını okudum, Allah hepinizin gönlüne göre versin, hayırlı zamanda güzel haberler alın inşallah. 🤲

Küçüğüm benim şansım, iyi ki olmuş dediğim canım.
Ansızın çok zor bir dönemde geldi, 5 aylık çocuğum varken hamile kaldım ama 1 kere üzülmedim.
Çünkü ilkine çok üzülmüştüm ve sonuç hala mutsuz ve sorunlu bir çocuk.
Bunu gördüğüm için, tüm benliğimle sevdim onu öğrenir öğrenmez.
Siz de benim hatama düşmeyin, karnınızdaki can, sizi en iyi hisseden o.

Küçüğüm benim şansım, iyi ki olmuş dediğim canım.
Ansızın çok zor bir dönemde geldi, 5 aylık çocuğum varken hamile kaldım ama 1 kere üzülmedim.
Çünkü ilkine çok üzülmüştüm ve sonuç hala mutsuz ve sorunlu bir çocuk.
Bunu gördüğüm için, tüm benliğimle sevdim onu öğrenir öğrenmez.
Siz de benim hatama düşmeyin, karnınızdaki can, sizi en iyi hisseden o.
Senin yazılarıni okuduğumda nasil iyi geliyor anlatamam oğlum 3.5 yaşında ilâhımı kuruttu o kadar çok zorluyor ki bazen beni nasil desem sadece oturup kafami dinlemek istiyorum bütün gece sessizce ama muhtemelen sızıp kalıcam ve oğlumun çişim geldi diye haykırmasi ile uyanicam
Bilmiyorum konu hamilelik hayirli olsun konu sahibine yazasım geldi :KK43:

Ailemin hazırlıksız gelen çocuğuyum. Benim gelişimle birlikte annem rahatsızlık geçirmiş işi bırakmış süt alacak parası yokmuş babamın öyle bir yokluğa düşmüşler. Gelen nasibi işe gelmiyor bazen. Biraz pişmanlıl biraz burukluk çocuğuyum.
Tabi büyüdükçe ablamın bizimkilere çektirdikleri yanında ben şükür evladı oldum hep iyikilere boğuldum :) şimdide annemin dert ortağı destekçisiyim yüzüme bakıp bakıp iyiki der.
Kendimde tedavi görüyorum ama olmuyor. Nasip kısmet meselesi, ayağınıza gelen şansı geri çevirmeyin şükredin..

Eşiniz zaten kv kp e iş yapmayın diye 2.yi istemiyor muydu yanlış mı hatırlıyorum

Back
X