Hamileyim…

Bummelum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
27
1
86
Balıkesir
Selam kizlar.. suan sizinle dertlesmekten baska carem olmadigini dusundugum icin burdayim.. lutfen beni yargilamayin, biliyorum benim yerimde olmak isteyen cok kisi vardir.. ama ben mutsuzum.. 5,5 senedir evliyim ve cok sukur cok guzel gunler yasadim, esimi cok seviyorum oda bana cok deger veriyor.. esim herzaman cocuk istemistir ama ben erteledim, cunku hic icimden gelmiyodu.. kendimi hazir hissetmiyodum ve kendimi Anne olarak asla hayal edemedim.. 6 ay once SIRF esimi mutlu etmek icin korunmayi biraktim, ama Hala icimde olmamasini istiyordum.. 12 gun once hamile oldugumu ogrendim ve ben o günden beri cok kotuyum… agliyoum, zayifladim, ve hicbiseyddn zevk almiyorum.. kendime cok kizginim.. bunu asla sirf esimi mutlu etmek icin yapmamam gerekiyodur.. bu arada evet mutsuzum ama asla aldirmayi dusunmem.. cok zor durumdayim.. esim bu duruma sevinemedi bile beni boyle uzgun ve mutsuz gordugu icin.. ne onerebilirsiniz…

Bence içinizde evladinizi hissettikce alışıp sahiplenerek daha iyi olacaksınız. O sizin bir parcaniz ve içinizde

Ben evliliğimin ilk 1 senesi dolmadan bebek olsun istedim....ama eşim o kadar istedi ki 7. Ayımda hamile kaldım. İşte çevremde erken oldu niye yaptın diyen mi oldu surat asan mı dersin yaa...ben hamileyim diye kendimi hiç iyi hissetmedim...ama şimdi meleğim benim kokumu almadan uyumayınca iyi ki olmuş diyorum Rabbim iyi ki vermiş....inan bana onu bir hissetmeye başla bunları unutacaksın....benimde ilk evladım

Elini karnına koy hisset mucizeyi çünkü tek sen hissedeceksin...1 damla kan dahi olsa hisset...kilo verdin diye üzülme ilk 3 ay kendisi bile tam değil sonuçta 6 7 aylık değil

Doğunca emin olun kendinizi boşuna üzmusum diyeceksiniz
Bu arada ben anne olduğumu tamamen ne ilk kalp atışında ne de doğumda anladim annem ne zaman doğumdan sonra yanımdan gitti o zaman anladım
Hem hormonların etkisiyle garip bir psikoloji oluyor

Inanin okadar mutsuz hissediyorumki kendimi… ben annemi kaybettigimde bile bu sekilde olmadim… kendimi caresiz ve yanliz hissediyorum..

Inanin okadar mutsuz hissediyorumki kendimi… ben annemi kaybettigimde bile bu sekilde olmadim… kendimi caresiz ve yanliz hissediyorum..
Kendinizi suçlamayın vucuttaki her şey değişiyor bu dönemde duygular da dahil
Ama tekrar ediyorum doğunca iyi ki dogurmusum diyeceksiniz

Cok iyisiniz… Mesajlariniz icin cok tsk ederim.. Dua edin.. Suan elimden baska bisey gelmiyo.. Icimden cok kotu seyler geciyo, acaba dusururmuyum diye hergun bakiyorum kanamam varmi diye… esimle aramizda cok bozuldu ogrendigim günden beri… birbirimizden uzaklasmis gibiyiz… hic bisey icimden gelmiyo.. zoruma gidiyo gercekten, baskasinin nimet saydigi bana dert gibi geliyor.. Allahim…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…