hamileyim

hunger86

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
96
0
286
Diğer
kızlar transferımın 9, günü bugun kan testı yaptırdım degerım 315 sok oldummmhihoyyyt 5, günü blastosist transferı yapılmıstı 2 embrıyo kondu kızlar bu deger nasıl sızceee çok mutluyum bır taraftan da çok korkuyorum agrılarım da devam edıyor ara ara ıdrar testı de yaptım 2, çızgı dıgerı kadar kırmızı degıl ama çok net

canim degerin çok güzel.ikiz yada üçüz :) rabbim saglikli bi sekilde hamilelik geçirmen ve kucagina almayi nasip etsin.agrilar oluyo.fazla yorma kendini.

canım çok sevindim....
tebrik ederimkaydirigubbakcemile5
kesin hamilesin baya çok çünkü:1hug::enbuyukkk:

çokkkkkkkkkk...............guzellllllllllllllllllll..............kız ya ıkz ya uçuz...................tebrıklerrrrrr

cok tesekkür ederım kızlarrrr transferın 9, gününe göre deger ıyı mı 2 embrıyo konmustu ınsan ne kadar tuhaf oluyor onca sıkıntıdan onca mücadeleden sonra rabbım yüzümü güldürdü ınsallah sorunsuz devam eder allahım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallaaahhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Ohhhh Bi Bebişimiz Daha Oluyoooo :emir_bebek:

Ailemiz Genişliyooo :teytey:

Hayırlısı Olsun Arkadaşım Gerçektende Değerin Bildiğim Kadarıyla Çok Çok İyi :lepi:

cok sagolun ınanın hala ınanamıyorum rabbım sen ne büyüksün ama yıne de ınsan korkuyor ınsallah sorunsuz bır 9 ay gecırırım allahım sen ol dersen olur sen büyüksün kızlar ıste bu sıte böyle üzüntünüzü,sıkıntınızı,mutlulugunuzu herseyınızı paylasıyor ve moral verecek destek verecek ılla bırı var cok sagolunnnnn

canım çok tebrik ederim. inşallah sorunsuz sağlıklı bir hamilelik geçirirsin. Allah tamamınaerdirsin. Bize de ver Allahım hayırlısıyla........

Back
X