hamileyim

hunger86 çok çok tebrik ederim öncelikle.Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin..
bi de sana bişey sormak istiyorum,benimde yarın transferim olacak.dr işlem sonrası 1 saat yattıktan sonra kendimi çok yormamam kaydıyla normal hayatıma geri dönebileceğimden başka bi tüyo vermedi.sen neler yaptın neler tavsiye edersin acaba?

canım,çok sevindimm.Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Kendine çok dikkat et,üzme , yorma kendini sakın.Yavrularına sağlıkla kavuşman dileğiyle.

keseleri ne zaman görüceksin....çok merak ettim....kaydirigubbakcemile5

canım bu hafta ıçı gıdeyım dıyorum doktora gözükür mü acaba 9,günü degerım 315 11, günü 697 belkı gözükür bu hafta ıçı rabbım yüzümü güldürdü devamını da nasıp eder ınsallah

hunger86 çok çok tebrik ederim öncelikle.Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin..
bi de sana bişey sormak istiyorum,benimde yarın transferim olacak.dr işlem sonrası 1 saat yattıktan sonra kendimi çok yormamam kaydıyla normal hayatıma geri dönebileceğimden başka bi tüyo vermedi.sen neler yaptın neler tavsiye edersin acaba?

tesekkürler bademcık ben transferden sonra 1 saat yattım daha sonra eve gelınce de yavas hareketlerle wc ye kalktım yemek hazırladım ama süreklı dınlendım ılk 3-4 gün çok önemlı bence onun dısında da bısey yapmadım 1 hafta temızlık yapmadım daha sonra ıçerlerını süpürdüm hala fırsat buldukça uzanıp dınlenıyorum çünkü agrılarım oluyor ara ara normalmıdır bılmıyorum

canım hunger sonuca bağlı değıl canım gorulmesı genelde tahlılden onbeşgun gecmesı gerek senın kaç gun geçtı sen benden sonrasın ben daha bı haftam var senın de sanırımm onun gıbı.........beklıcez canım bu hafta sonu cuma gıbı konuşım hemsıreyle gıderım gel derse............sana doktorun ne dedı

allah hayırlı sağlıklı hamilelik nasip etsin canım.maşallah değerlerin çok güzel hep böyle güzel gitsin hayatında herşey.bence hiç ağır şeyler yapma boşver süpürmeyi filan bizim bebeklerimiz çok nazlı oluyorlar dikkat etmek lazım.

canım benım sorunum baska bılıyorsun kan pıhtılasması var hem o yuzden dr, erken gıtmem lazım ıgne tedavısı baslayabılır çünkü nette çogu arkadas vajınal ultrasonda keseyı görmüs belkı rabbım o gün nasıp eder daha ne zaman gıdecegım de bellı degıl ben pıhtılasma sorunum yuzunden erken gıtmek ıstıyorum canım

slm kızlar hungercim tbr ederim seni bende bugun test yaptım 12. günde 377. çıktı inanamıyorum darısı tüm isteyenlerin başına çok zor bişey allah hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin inş.. sonuçlarımız hemen hemen aynı desene bebişlerimiz geliyo keseyi gördünmü sen ben 15 gün sonra görcem çok heyecanlıyım allah herkese bu duyguyu tatırsın amin

Back
X