hamileyim

canım tebrik ederim ne kadar güsel bir duyguu rabbim bizede yasatsın insallahhhhhh saglıcakla bebeğini kucagına alırsın insallahhhhh

inşallah doğumunuda buradan duyurursunuz....

sağlıklı,sıhhatbi 9 ay geçirmen dileği ile tüm güzelliikler,şanslar yanında olsun.

canım gözünaydın kendine dikkat et Allah sağsalim bebeklerini kucağına almayı nasip etsin. benimde yarın veya pazar günü embriyo transferim yapılıcak. banada dua edin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

tebrik ederim canım,rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin benim ikizlerime ikiz arkadaşlar geliyo galiba...Rabbim tatmayan herkese de yaşatsın bu duyguyu en kısa zamanda inş.

canım gözünaydın kendine dikkat et Allah sağsalim bebeklerini kucağına almayı nasip etsin. benimde yarın veya pazar günü embriyo transferim yapılıcak. banada dua edin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

tesekkür ederım canım allah yardımcın olsun rabbım ınsallah sana da o güzel duyguyu tattıracak dualarım bebek ısteyen herkesle

tebrik ederim canım,rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin benim ikizlerime ikiz arkadaşlar geliyo galiba...Rabbim tatmayan herkese de yaşatsın bu duyguyu en kısa zamanda inş.

sagol canım sen kan tahlılını transferden kaç gün sonra yaptırmıstın degerın kaçtı benım kı bana çok yüksek geldı sankı offf ınsanın ıçınde hep bı korku var ıste

Back
X