hamileyim

gha230982

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2011
22
0
36
Gaziantep
evet hamileyim:))))))))))))))) 12 şubatta tüp bebek yaptırmıştım ama sonuç negatifti şimdi ise spontan olarak hamileyim.3.gün betahcg 377 diydi bugün 5 gün geçti 866 çok mutluyum perşembe günü ultrasyona girecem çok heyecanlıyım benim için bir mucize allahım sana şükürler olsun.ALLAH olmayanlarında yüzünü güldürsün.

evet hamileyim:))))))))))))))) 12 şubatta tüp bebek yaptırmıştım ama sonuç negatifti şimdi ise spontan olarak hamileyim.3.gün betahcg 377 diydi bugün 5 gün geçti 866 çok mutluyum perşembe günü ultrasyona girecem çok heyecanlıyım benim için bir mucize allahım sana şükürler olsun.ALLAH olmayanlarında yüzünü güldürsün.

kendim hamileymişim gibi sevindim :61: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

canım forma bakarken gördüm allah mutluluğunuzu daim etsin sağlıklı sıhhatli bir bebek olur işallah kendinizi yormayın ilk 3 ay çok önemli bebeğin gelişimi için allah analı babalı büyütsün

konu içerik sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır
konuları ilgili başlıklara açmaya dikkat edelim lütfen

Back
X