canım sağlıkla kucağına almayı rabbim nasip etsin inşallah. hayırlı evlat olur. maşallah canım çok şanslısın ilk denemede hamile kaldın. belirtilerin varmıydı bende ayın 19unu bekliyorum daa. bizim de ilk denememiz inşallah tutar rabbim bizede hayırlı evlatlar nasip eder.
inşallah canım bu mübarek ayda duaların kabul olur. çok güzel bi duygu olsa gerek...acaba ben ne zaman yaşayacağım çok merak ediyorum.benim adetime daha 10 gün var test yapsam çıkmaz demi
bu siteyi uzun zamandan beri takip ediyorum sonunda bana da yazmak nasip oldu çok şükür... 1.5 yıllık evliyim ve eşimle ilk denememizde hamile kalabildim haftaya doktora gideceğim inşallah bebeğimin sağlığında bir sorun yoktur ve ona sağ salim kavuşmak nasip olur rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah..
bildiğim kadarıyla gecikmeden 10 gün sonra keseyi görebiliyorlarmış öle değilmi ???
sabırsızlıkla 10 günün geçmesini bekliyorum
canım allah analı babalı büyütsün inşallah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin çok güzel bi duygu darısı bana ve tüm isteyen kardeşlerime inşallah bizlerede dua edersen sevinirim canım
canım gözün aydın allah kucağına almayı nasip etsin. Sana bir şey sormak istiyorum yumurtlama günlerini nasıl anlıyordun? Bir de yumurtlama günlerinde cinsel istekte artış oluyor ya yumurta döllendiği zaman kesiliyor mu? Bunlara dikkat ettin mi? Ya biliyorum cok soru oldu ama ben her ay hamile olmadıgımı cinsel istekte değişiklik olmadıgı için anlıyorum kendimce böle bir yol buldum yoksa hamileyimdir diye basım bile agrısa ilaç içmiyorum acaba bu yol dogru mu yoksa yumurta döllendiği halde yine de akıntın ve cinsel isteğin oluyor mu merak ediyorum lütfen yanıtla arkadaşım.
canım beta hcg sonucun kan? Yani kan testınde aldııgn sonuc ne? Ben hamıle oldugumu ogrendıkten 4 gun sonra keseyı gordu doktor bol su içtim gittim radyolojiye gonderdı orda daha net gorünüyor gördük tam olarak sende görebilirsin keseyi benım bebegım 4 hafta 5 gunlukmuş 2 hafta sonra gel dedi doktor ama beklemek cok zor allah saglıklı bır sekılde kucagımıza almayı nasip etsin inş.
çok teşekkür ederim allah sizde nasip etsin inşallah.. aslında pek fazla belirtileri yoktu içime doğdu sanki test yaptım ilk yaptığımda 2. çizgi belli belirsiz bişeydi sonra eczaneye gittim gösterdim eczacı kız daha çok yeni hamile olduğumu söyledi :)) ertesi gün dayanamadım kan testi yaptırdım kan testimle birlikte iyice emin oldum ama kan testi yaptırdığımda adet günüm gelmemişti daha doktorum iyice emin olmak için ertesi gün bir test daha istedi ertesi bhc hormonlarında artış oluyormuş ertesi gün tekrar test yaptırdım ve emin olduk :)) şimdi adet günüm geçti 10 gün sonra bebeğimi görebilecekmişiz meraktan ölmek üzereyim ama umarım çok sağlıklı bir bebektir :))
tebrikler arkadaşım Allah kucagına almayıda nasip etsin.merak ettiğim bi şey var.adetime 15 gün vardı kan testini yaptırdıgımda demissinya,kan tahlili yaptırdıgın gün yumurtlama günlerinden bi kaç gün sonrasına denk geliyor muhtemelen, hamile oldugun bu kadar çabuk belli oluyormu onu merak ettim.idrar testini ne zaman yaptın peki cevaplarsan sevinirim..
tebrik ederim canım. benimde aynen seninki gibi oldu. 8 günlükken filan farkettim tesadüfen bebişi. şimdi bende adet tarihimin gelmesini bekliyorum tekrar kan yaptırıcam
buarada mart-nisan anneleri diye konu açılmış burda, gel seni de bekleriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?