hamileyim :)

hmmm allah yardımcınız olsun cnm yaa....senin warmı peki çocuğun falan

Saol canim,yok bende istiyorumda olmadi Allah bilir

inşallah rabbim sanada nasip eder böyle bi zevki tatmanı ( çok üzüldüm doktora falan gidip muyane olun ne bilim en azından bi takvim falan werir allahtan ümidi kesme sen istemeye dewam et...nasibinde warsa 7 yıl sonrada olur 10 yıl sonrada olur inşallah olurr(

Su an kontrollerimin son asamasindayim canim son bi ultrasonum kaldi sonra yumurta takibine basliycaz uzun bi surec var onumde,cok seviyorum bebekleri cok hevesleniyorum boyl bebegim olsun ona biseyler oreyim kendi elimle odasini hazirlayim felan diye insallah Allah hevesimi yarim birakmaz o kullari icin en iyi olani verir bende hayirlisini istiyorum..

ben anne olmaktan korkuyorum sizleri burda görüyorum nasil bebek sahibi olmak istedgnizi okuyorumm nasil hosuma gidiyo ama yinede icimdeki korkuyu yenemiyorum. adetim bu ay 15 gün gecikti test yaptm negatif cikti hicde hamilelik belirtisi yok midem bulanmio en azindan of bilmiyorumm

merhabalar topiği okuyup geçerken sana cvp vermeden geçseydim içim rahat etmezdi..benim arkadaşım pikosu var diye hamile kalamıyordu saraçoğlunun soğan kürüne başladı inan hemen hamile kaldı şimdi kızı 2 yaşında..bi dene derim ben..allahım muradını versin..

ben bilirim o duyguyu iki sene oldu ewleneli iki senedir çalışıyoduk olmuyodu her ayı heyecanla bekliyoduk sonra leke görüyoduk kocam üzülüyodu olmuyosa olmuyo ne yapalım diyodu sonra doktora gittim kontrole sorun yoktu bende eşimde gitti ondada yoktu en azından kafamız rahattı biliyoduk olucak ama nezaman tabi ben yine ağlamalı zırlamalı senin gibi odasını yapayım elbiseler alayım öpeyim seweyim diye düşünüp ağlıyodum....hiç unutmam adet olduğumun bir günü dizlerimin üzerine çöktüm hüngür hüngür ağlıyarak allahım banada wer yarabbim dedim...rabbim yüzüme güldü we nasip etti şimdi erkek bebeğim olucak çok sewinçliyim...allahta biliyo yaa çok istiyorum olmayanlarında olsun inşallah seninde olur sen allaha yalwar olurr....biz ilişkiye girerken besmeleyle giriyoduk düşüne biliymusun sırf dini kitaplarda yazıyo diye...allahım sanada wersin inşallah

Canim 1 kez denedim ama oda fayda etmedi bilmiyorumki sogan kuru faydali olmuyo herkeste ben corek otuna baslamistim..

Allah kucaginada almayi nasip etsin canim..
Zaten iliskiye girerken besmele cekilmesi gerekli.. Sirf cocuk icin degil bu canim..
Allah bilir ben artik eskisi gibi uzulmuyorum 10 ay oldu cocuk isteyeli Allah buyuk bakalim neler gosterecek zaman.

bizde artık ümidi kesmiştik sırf bebek için ilişkiye girerdik o ay nedense hiç bi çabamız olmamıştı sana yemin ederim tamam artık olmuyo dedik çocuk konusunu açmıyoruz dedik we o ayın sonunda hemde adetimin tam olması gerektiği gün test yaptık çift çizgiyi gördük dünyalar benim olmuştu sende üzülme we sakın sakın ümidini kesme hep iste isteki ümidin olsun allahım sana hayırlısını nasip etsin inşallah sende o güzel tekmelerden nasibini alırsın aminn

Bebek lafını duyunca gözlerimin içi parlar öyle güzel , öyle masum bir şey yok bu dünya da
Hayırlı olsun hayırlısıyla doğar inşallah bebeğinizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…