Hamileyim

kızlar 4 ay sonucu çalışmalar yanıt verdi ve bebiş geliyorrr isteyen herkese nasip etsin su mubarek ayda aldım bu haberi allahımmmm cok güzel bir duygu bu yaa:):)

:nazar::nazar::nazar: ohhh ohhh ne güzel saglıkla kucağımıza almak nasip olur ınsallah canım nazarlardan korusun Allahım...

:nazar:tebrık ederım saglıkla kucagına al ıns:49::49::49:

allahım darısı bızlere ınsallahhhh

öncelikle tebrik ederim sağ sağlim bebeğini kucağına al...bende ovitrelle iğne yaptırdım catlatma iğnesinden 11 gün sonra kan verdim sonucumu aldım 0,5 cıktı acelemi ettim kızlar olsaydı da cıkarmıydı düşükte olsa?? lütfen yanıt verin

öncelikle tebrik ederim sağ sağlim bebeğini kucağına al...bende ovitrelle iğne yaptırdım catlatma iğnesinden 11 gün sonra kan verdim sonucumu aldım 0,5 cıktı acelemi ettim kızlar olsaydı da cıkarmıydı düşükte olsa?? lütfen yanıt verin

benim sat 26 mayıstı. 14 haziranda yaptırdığım testte sonu. 0.2 ydi. 26 haziranda 1200 çıktı belli olmuyor bu işler :) sabretmek lazımmmmmm üzülmee :)

evet son adet tarihi bende yeni öğrendim ;)

hayırlı olsun tekrardan,benım sat 23 haziran,5 gün kala yaptırdım adete
ama canım senın sat 26 imiş sen 14.ünde yaptırmışsın negatıfmiş.yanı arada 12 gün kala yaptırmışsın...cıkmamış..ben 5 gün kala yaptırdım cıkmadı...senin gibi pozitifi yakalama şansım var mıdır ki??

Back
X