Hamileyim

merbek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2011
23
0
36
Kütahya
kızlar çok mutluyum.allah nasip edersen anne olucam.dün arkadaşımın ısrarı ile sağlık ocağına gittim test yaptırdım.test pozitif çıktı.herkes uçuyo herkes havalarda.heleki eşiiimm.eşimi bi görmeniz lazım.gözü üzerimde sürekli karnımı öpüyo.çooook mutluyum.dilerim allahtan çok uzun sürmeden hepiniz anne olursunuz.inşallah benimde tamamına erer:16:

kızlar çok mutluyum.allah nasip edersen anne olucam.dün arkadaşımın ısrarı ile sağlık ocağına gittim test yaptırdım.test pozitif çıktı.herkes uçuyo herkes havalarda.heleki eşiiimm.eşimi bi görmeniz lazım.gözü üzerimde sürekli karnımı öpüyo.çooook mutluyum.dilerim allahtan çok uzun sürmeden hepiniz anne olursunuz.inşallah benimde tamamına erer:16:

tebrik ederim canım hayırlı olsunnn...mutluluğunuzu tahmin edebiliyorumm...bende eşimi mutlu edeceğim zamanı bekliyorumm canımm..tedavi oldunmu yoksa kendiliğinden mi olduu..allahım kucagına almayıda nasip eder inş.

tedavi görmedim tedaviye bu ay adetimin gelmesiyle başlayacaktık.ama gelmedi gerek kalmadı.ben sadece doktorda adetimi düzenledim ve çok akıntım vardı onu hallettim.başka tedavim olmadı.ama adetimin düzene girmesinin büyük etkisinin olduğunu düşünüyorum.4ay önce bırakmıştım doğum kontrol hapını.rabbim sizlerede inşallah en kısa zamanda bu duyguyu yaşatsın:emir_bebek:

inşallah bende birgün böyle bir konu açarım buraya hamileyimmmmmmm diye allahım isteyen herkese nasip etsin

gözünaydin canim benim.Allah nazarlardan saklasin....ümidimiz ekim ayi diyorduk ama ne kadar güzel senin yavrun daha fazla beklemeden eylülde geldi....

teşekkür ederim arkadaşlar.rabbim en kısa zamanda bu duyguyu hepinize yaşatsın inşallah.ben 1,5 senelik evliyim ama benden sonra evlenen arkadaşlarım benden önce hamile kaldı çevremde lafını bilmeyen insanların yüzünden çok saçma sapan sözler duydum çok üzüldüm.şimdi allahtan tek dileğim bebeğimi sağsalim elime almak.inşallah sizede bi tane bebiş gelir en kısa zamanda :emir_bebek:

teşekkür ederim arkadaşlar.rabbim en kısa zamanda bu duyguyu hepinize yaşatsın inşallah.ben 1,5 senelik evliyim ama benden sonra evlenen arkadaşlarım benden önce hamile kaldı çevremde lafını bilmeyen insanların yüzünden çok saçma sapan sözler duydum çok üzüldüm.şimdi allahtan tek dileğim bebeğimi sağsalim elime almak.inşallah sizede bi tane bebiş gelir en kısa zamanda :emir_bebek:

tebrılk ederım cnm Allah uzun ömürler versın :46: adetın gecıncemı yaptın ? yoksa dha varmıydı adetıne ? :)))) darısı basımaa

Canım maşallaah yaa çoook sevindim, Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşş... Darısı bizlere inşş :16:

Gözün aydınnnnnn tebrik ederimmmm :) rabbim sağ salim kucana almayı nasip etsin inşallah

tebriklerrrr canım.Rabbim hayırlısıyla kucagınıza almayı nasibetsin inşallah.darısı başımıza tez zamanda:-)

bende sizle aynı durumdaydım çok şükür şimdi 4 haftalık hamileyim...beklemenin ne kadar zor olduğunu en iyi biz anlarız allah tüm isteyenlere versin....

ne güzel ya tebrikler Rabbim hayırlı bir hamilelik nasip etsin bende çokk istiyorum herkes takma unutmaya çalış diyo ama elimde değil çook istiyorum tamam karaları bağlamıyorum ama hayaller kuruyorumn heppp Rabbim isteyen herkese hayrılısı ile versin arkadaşlar yaaa

Back
X