Konu çok farklı yerlere gitmiş.. Konu sahibi ortalarda yok millet birbirini yemiş burada :44:
Nikahsız da yaşayabilirsin tabi ki sonuçta senin hayatın o kısmı bizi ilgilendirmez..
Resmi nikah olmadan dini nikah suçtur önce bunu bilmelisin, kaldı ki böyle bir dini nikahın kabul olduğunu da sanmıyorum.
İşine gelerek cevap yazdığını düşünüyorum çünkü konuda bahsetmediğin bir sürü detayı insanlar üstüne gelince anlattın..
Gelelim dert yandığın konuya..
Ben buradaki arkadaşlar kadar pembe gözlükle bakamayacağım kusura bakmasın kimse..
Türkiye de Avrupa daki rahat yaşam yok sanırım herkes bunu kabul eder burada. Sen kalkıp dizilerdeki gibi aman ben çok özgürüm, bebeğimin babasıyla evlenmem öyle yaşarım diyorsan.
Senin bahsettiğin Türkiyede hala tabu. Yok ben her şeyi göze alırım diyorsan sonuçlarına da katlanırsın; çocuğun toplumun ciddi çoğunluğu tarafından dışlanır.
Ayrıca hani evlenmemenin nedeni haklı bir sebep olur anlarım da altı üstü imza atmak kalmış. Nedir bu macera arayışın anlam veremedim.
Bir an önce nikah yapmalısın.
Yarın bir gün kalkıp bu adam seni terketse bu marjinalliğin pek bir faydasını görmezsin benden söylemesi, o yüzden elinde hukuki hakların olsun.
Bir de evlilerden farkımız yok demen ve eşin diye bahsetmen de ayrı bir mevzu. Zaten imza kıyılınca eşin oluyor yani evleniyorsunuz

Evlilik yoksa o kişi sevgilindir. Eşim diye diye kendini hayali olgulara kaptırma