Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saçma sapan yorumlar yapmayın lütfen ben her tecavüze uğrayana oh olmuş demem bazıları davetkar olur onlar hakeder..gecenin bir yarısı erkek arkadaşının evine gidersen içki içrsen ytakınlaşırsan tecavüzü sen tetiklemiş olursun işte onlara acımam...mesela yılbaşında açık saçık giyinipte taciz eden erkekler sapık ama onların o şekilde davranacağını bilipte o şekilde giyinipo sokağa çıkarsan yılbaşı gecesi oh olmuş derim...
yarası olan kocunsun o halde...ben konu sahibesi arkadaşa nikah yapması gerektiğini söyyledim...yazdıklarımın çoguda onunla ilğili değil yani ortlığa yorum yapanlara belirttim tavrımın bi çoğunu.....ben en ufak bişeyde bir hata yaptığımda aynı hatayı başkasıda yaptığı zaman o kişiyi savunurum....sizin haliniz bana onu düşündürdü..neyseeeee uzatmıcam herkesin mantığı kendine her koyun kendi bacağından sılır nede olsa güya çağdaşmış gibi geçinen insanların beynine zorla giremem...konu sahibesi arkadaşa bir an önce nikah kıyıp bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almasını diliyorum...
annesi erkek arkadaşıyla aynı evi paylaşmasına ikna olmuşta nikahamı ikna olmuyormuş...annesinin çocuğu kabul etmiceğini bile bile niye yapmış o zman..o kız annesinide takmıyor bence ..benim vicdanım merhametim böyle konularda tecavüze ugrayanlaradır..ama oda şu şekilde erkek arkadaşının evine falan gidipte tecavüze uğradım diyenlere oh iyi olmuş derim ben ..arkadaşım sen kızsın edepli ve ahlaklı olmak zorundasın..olmazsanda çevrenden böyle tepki alırsın..bu yüzden iyi kız kötü kız diye bir kavram var...
evet namus dediğiniz gibidir diyelim ama insanlık ve merhamet nerdedir,onu da bi açıklayın lütfen?[/QUOT
yardıma iihtiyacı olan innsanalr vardır yakacak kömürü odunu yoktur bu soğukta ona maddi ve manevi yönden yardım etmek insanlık ve merhamettir ..ama o başka bu başka şeyler....
Erken bunama mı var bende :44:
Ben dün bu konuyu okudum tecavüz filan yoktu sanki ?
Sadece nikah eksikmiş herşey gönüllüymüş bi tek evlilik düşünülmüyomuş, annesi de kızıyomuş torununu istemiyomuş diye biliyorum..
annesi erkek arkadaşıyla aynı evi paylaşmasına ikna olmuşta nikahamı ikna olmuyormuş...annesinin çocuğu kabul etmiceğini bile bile niye yapmış o zman..o kız annesinide takmıyor bence ..benim vicdanım merhametim böyle konularda tecavüze ugrayanlaradır..ama oda şu şekilde erkek arkadaşının evine falan gidipte tecavüze uğradım diyenlere oh iyi olmuş derim ben ..arkadaşım sen kızsın edepli ve ahlaklı olmak zorundasın..olmazsanda çevrenden böyle tepki alırsın..bu yüzden iyi kız kötü kız diye bir kavram var...
Bende aynı durumdayım konuyu takip etmekte zorlanıyorum:44::44:Kim kime tecavüz etmiş kim ne demiş konuyla alakası ne okumakta zor sayfaları:44:
Kızlar edepsiz işte napacaksın..Erkeklere yalvarıyorlar bize tecavüz edin diye,evlerine gidiyorlar!! Ah bu ahlaksız kız milleti yok mu!!!
Senin gibi namuslu temiz inci tanesi olamıyorlar işte...![]()
![]()
Not: Büyük lokma ye büyük söz söyleme demiş atalarımız..bakın hamileymişsiniz çocuğunuz olacak,büyüyecek,Allah kötü insanlarla karşılaştırmasın.. Kınamanız başınıza gelmesin..Yüreğinde Allah korkusu olan başkalarını kınamaya korkar ya...
![]()
aman yaa size ne lkafı anlatmaya çaılışıyorumkii ben ...tuttumuşsunuz bir tecavüz konuyu oraya getiren ben değilim biri oyle yorum yapmış bende yazdım...ben kınamıyorum tecavüze uğramak tabikide bir bayan için incitici bir durum..ben tecavüze zemin hazırlayanlar için konuştum...yoksa hindistandaki kız için trabiki üzüldüm yada onun gibi gerçekten tecavüe uğrayanlarada üzülürüm...konuyu neden saptırıyorsunuzki işinize öyle geldiği içinmi...ayrıcada ben en namuslunuz benm gibi bir havalarda değilim...dengesiz yorumcuulardan biri ööyle yazmışta ben içlerinizden birinede sen namussuzsun diye yazmadım iyi okuyun fikir beyan etmek ayrı kendiini övmek ayrı....
aman yaa size ne lkafı anlatmaya çaılışıyorumkii ben ...tuttumuşsunuz bir tecavüz konuyu oraya getiren ben değilim biri oyle yorum yapmış bende yazdım...ben kınamıyorum tecavüze uğramak tabikide bir bayan için incitici bir durum..ben tecavüze zemin hazırlayanlar için konuştum...yoksa hindistandaki kız için trabiki üzüldüm yada onun gibi gerçekten tecavüe uğrayanlarada üzülürüm...konuyu neden saptırıyorsunuzki işinize öyle geldiği içinmi...ayrıcada ben en namuslunuz benm gibi bir havalarda değilim...dengesiz yorumcuulardan biri ööyle yazmışta ben içlerinizden birinede sen namussuzsun diye yazmadım iyi okuyun fikir beyan etmek ayrı kendiini övmek ayrı....
saçma sapan yorumlar yapmayın lütfen ben her tecavüze uğrayana oh olmuş demem bazıları davetkar olur onlar hakeder..gecenin bir yarısı erkek arkadaşının evine gidersen içki içrsen ytakınlaşırsan tecavüzü sen tetiklemiş olursun işte onlara acımam...mesela yılbaşında açık saçık giyinipte taciz eden erkekler sapık ama onların o şekilde davranacağını bilipte o şekilde giyinipo sokağa çıkarsan yılbaşı gecesi oh olmuş derim...