Hamileyim :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi saibe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

saibe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2010
2
0
36
İstanbul
Merhabalar 15 Eylül de 2.tüp bebek denememizi yaptık ve ilk kan testi sonucumuz 368,80 3 gün sonra tekrar yaptık. Kan testinde 2.930 olduğunu öğrendik. 4ekim ultrason günümüz ve bakalıM sonuc ne olacak ikiz mi tek mi ve herşeyin önemlisi eli ayağı düzgün doğum olması en büyük dileğimiz. Veeee adaoktorumuz TANER TOPRAK beye sonsuz teşekkür ediyoruz.BALAT ORAHAYİM hastanesinde görev yapmakta ilgilenenlere duyurulur :49:

Merhabalar 15 Eylül de 2.tüp bebek denememizi yaptık ve ilk kan testi sonucumuz 368,80 3 gün sonra tekrar yaptık. Kan testinde 2.930 olduğunu öğrendik. 4ekim ultrason günümüz ve bakalıM sonuc ne olacak ikiz mi tek mi ve herşeyin önemlisi eli ayağı düzgün doğum olması en büyük dileğimiz. Veeee adaoktorumuz TANER TOPRAK beye sonsuz teşekkür ediyoruz.BALAT ORAHAYİM hastanesinde görev yapmakta ilgilenenlere duyurulur :49:

hayırlısı olsun allahım kucağına almayı nasip etsin inşşş :16::16::16:
benim de ilk tüp bebek denemem bugün transferimin 5. günü :18::18:sende ne gibi belirtiler vardı canım merak ettim :44::44:

tebrik ederim..

hayırlı olsun...çok sevindim adınıza..Allah kucağınıza almayıda nasip etsin:nazar:

Back
X