- 31 Temmuz 2015
- 9
- 10
- 1
- 37
- Konu Sahibi estetisyen pinar
-
en son adet tarıh ne zamanKanda 75327 çıktı kaç haftalik oluyor acaba bilenler yardım etsin lütfen
canım benim tam 5 hafta 4 günlük hamilesin allahm sagsağlim kucağnza almayı nsp etsinKaç haftalik oluyor ecemsu67
5 hafta 4 gün. Hayırlı olsunKanda 75327 çıktı kaç haftalik oluyor acaba bilenler yardım etsin lütfen
canim benim eger hamileysen 4 haftalik oluyor bence git kan ver cıkarArkadaslar yeni üyeyim burayi heo takip ediyorum.. ben 28 gunde bir adet oluyorum 14 martta adet olmuştum suan 2gün gecti hâlâ olmadm.. adetime 3 gun kala test yapmistim cikmadi.. karnimda sancilar var ara ara ama göğüslerimde oyle agri falan yok.. sizce hamile miyim :-( ve ben bugün rüyamda herkese hamile olduğumu söylüyordum :)
belirtelierin varmı duzenli mi olyon her ayInşallah çıkar dediğin gibi :) allahm inşallah banada nasip eder bu mutluluğu :)
canım bende Mart 14 de adet oldum göğüslerimin yanları çok ağrıyor çok yoruluyorummm sol kasik daha çok batıyor dün metrobüs de gelirken 20 dakika çok fena ağrım oldu kasikla karın arasında ben daha test yapmadım yapsam mi ki sence bende varmıdır bebisArkadaslar yeni üyeyim burayi heo takip ediyorum.. ben 28 gunde bir adet oluyorum 14 martta adet olmuştum suan 2gün gecti hâlâ olmadm.. adetime 3 gun kala test yapmistim cikmadi.. karnimda sancilar var ara ara ama göğüslerimde oyle agri falan yok.. sizce hamile miyim :-( ve ben bugün rüyamda herkese hamile olduğumu söylüyordum :)
canım bende Mart 14 de adet oldum göğüslerimin yanları çok ağrıyor çok yoruluyorummm sol kasik daha çok batıyor dün metrobüs de gelirken 20 dakika çok fena ağrım oldu kasikla karın arasında ben daha test yapmadım yapsam mi ki sence bende varmıdır bebis
Adet bugün 30. Gün iki gün daha bekleyim diyordum ama bugun gideyim iki test alayım birini aksama doğru birini sabah yapayım o zaman
Mide bulantn var mi degerin yüksek ckmsKanda 75327 çıktı kaç haftalik oluyor acaba bilenler yardım etsin lütfen
Kan testine bak hemen benceArkadaslar yeni üyeyim burayi heo takip ediyorum.. ben 28 gunde bir adet oluyorum 14 martta adet olmuştum suan 2gün gecti hâlâ olmadm.. adetime 3 gun kala test yapmistim cikmadi.. karnimda sancilar var ara ara ama göğüslerimde oyle agri falan yok.. sizce hamile miyim :-( ve ben bugün rüyamda herkese hamile olduğumu söylüyordum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?