Hamileyim

Arkadaslar yeni üyeyim burayi heo takip ediyorum.. ben 28 gunde bir adet oluyorum 14 martta adet olmuştum suan 2gün gecti hâlâ olmadm.. adetime 3 gun kala test yapmistim cikmadi.. karnimda sancilar var ara ara ama göğüslerimde oyle agri falan yok.. sizce hamile miyim :-( ve ben bugün rüyamda herkese hamile olduğumu söylüyordum :)

canim benim eger hamileysen 4 haftalik oluyor bence git kan ver cıkar

canım bende Mart 14 de adet oldum göğüslerimin yanları çok ağrıyor çok yoruluyorummm sol kasik daha çok batıyor dün metrobüs de gelirken 20 dakika çok fena ağrım oldu kasikla karın arasında ben daha test yapmadım yapsam mi ki sence bende varmıdır bebis

Aynen ben hep 28 günde bir oluyorm hiç şaşmaz.. 10 gun once falan goguslerimde aara ara sızı oluyodu ama smdi hic bise yok karnimda saga sola yatinca sızılar oluyor idrar testinde güneş ışığına tutunca bi cizgi gözüküyo gibi oluyor ama bilmiyorm umutlanmak istemiyorm cunku snra daha cok üzülüyorum

Benim göğüslerim 3 gündür yavaş yavaş büyüdü şimdi yanları ağrıyor ben ameliyat olmuştum belki o yüzden gecikir diyorum ama bir umut iste

Insallah vardir canım benim test yapsan çıkar ama adetin gecti mi gectikten snra yapsan daha iyi olur bence :)

Adet bugün 30. Gün iki gün daha bekleyim diyordum ama bugun gideyim iki test alayım birini aksama doğru birini sabah yapayım o zaman

arkadaslar nasıl hamıle kaldınız valla ben cok etkılendım ya (( yumurtlama döneminde her gün ılıskı denedım olmadı sonra ıkı gunde bır deniyelım dedık ovulasyon testı aldık ama benden seffaf uzayan akıntı gelınce ılıskı oldu test negatıftı ıkı gun sonra test potf oldu ılıskı oldu ertesı gun sılıklestı ama yıne kacırmayalım dedık ılıskı oldu ve bıdakı sonrakı gun yıne ılıskı oldu 3 gün üst üste oldu.... bu aykı adet dönemımı beklıyorum yaklasık 7 aydır hamıle kalmaya calısyorum ((( belırtı oldu mu sızde hemen ılıskıden sonra yumurtlama gununden sonra ( ağrı batma vs....

zaten esımle artık sıkıldık sırf cocuk ıcın gorev gıbı ılıskı olur oldu sürekli

Kan testine bak hemen bence

Kizlar meraba arabiza yeni katildim. Hem hamilelikle hemde kk ne :) cuma gunu hamile oldugumu ogrendim. Ayin 8 inde. 7 si adetti 8 i aksam test yaptim silik cizgiyi gordum firladik hastaneye 418 cikti. Son adet gunume gore 4 hafta 4 gunluk hamileyim. Rabbim isteyen herkese versin bu arada 22 yasinda 2 yillik ewliyim ve tek seferde oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…