Hamileyim

Maşallah canım tek seferde tebrikler Bize taktikler verirsin o zaman rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah

Bu arada bilgi sahibi olmak isteyenler varsa paylasiyim. Benim nisan 7 muhtemel adet tarihiydi bu tarihten iki gun once kasik agrilarim basladi ve tam bi hafta oncesi bi kereye mahsus sabah bulantimla kusma yasadim bi kerede bas donmesi. Daha son son iki haftadir acayip yiyodum istahim cok acilmisti. Yuzumde cok hafif lekelenmeler hoc cikmayan kucuk sivilcelenmeler baslamisti hatta cuma ogrendim cumartesi normalde prp yaptirmaya gtcektim :).ve sık idrar baska belirti olmadi ben esim hamilesin sen dedigi icin testi almistim burdanda yazilari okuyunca tutamadim yaptim silik cikti :) şok oldum hemen kostuk hastaneye. Pozitifti.
Saol canm cok tsekkur ederim allah isteyen herkese yasatsin

Aslinda soyle biz o gun esimle tartismistik :) gecenin ama onceki gunlerde konusuyoduk ben bebek olsun diodum o ramazandan sonra diyodu. Ve gecen ay yumurtlama gunumun 23 u oldugunu ve tek bi gunlugune sans vercegini ne zaman istersem kullanablcegmi solemisti :) bende 23u dedim.tam gunumdu ama o gun tartisinca olece yattik gecenin koru kaldirdi beni hadi kalk bebis olsun diye . Dedim tek seferde olcak ya sanki dedim :) oldu meger :)

Yapmisim bile . Ama suan cok kasik agrim var dinleenmeye calisiorum ama aksama kadar gecmeyen belimden beri saran kasik ve bel agrim var ilk kontrole cuma gidecegim bakalim keseyi gorebilmesi icin cuma gidiyim dedim tam 5 i tammlicaz cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…