- 23 Mayıs 2016
- 456
- 859
- 33
- 33
- Konu Sahibi boniboncuklar
-
tebrikler canım :) ne güzel, darısı başımıza. belirtilerin nelerdi? bir de kaç gün gecikmiştin?Kizlar bugun ogrendim 4 haftalik hamileyim kan sonucum 174.45 bi kizim var ikinci hyrli olsun ama icimde bi heycan ve burukluk var :) kadn dogumcuya gitmedim ne zmn gitmeliyim heycanla bekliyorum cinsiyet ve dogumu
Ayyy btnem çok sevndm Allâh size bağışlasın sağ salim kucağına al inşallahKizlar bugun ogrendim 4 haftalik hamileyim kan sonucum 174.45 bi kizim var ikinci hyrli olsun ama icimde bi heycan ve burukluk var :) kadn dogumcuya gitmedim ne zmn gitmeliyim heycanla bekliyorum cinsiyet ve dogumu
Yumurtlama gunu takip ettim o hafta iki gunde bi iliski sonrasi mide bulantisi ani bas donmeleri cok sk acikma son bi hafatdir tatli istegim cirkinlesmem :) kasik agrilari ve kramplarim gece oluyodu ekseri reglim 20sindeydi cuma gunu kan verdim babamiz sonuc aldi 4 haftalik ve evde tast yaptim daha dune kdr negatif yaniltiyo yani evdeki tstler sigara iciyodum bi anda tiksindim bu ay icinde buyuk belirti :) rabbim herkese versin canm sanada su uc aylarda kismetimizde olanlar gelsin insllhAyyy btnem çok sevndm Allâh size bağışlasın sağ salim kucağına al inşallah
Bence 7-8 haftada git hem keseyi görür hem kalp atışını duyarsın. Ama 2 gün sonra tekrsr kan baktır ki iki katına çkmış mı görürsün :)
Belirtileri ve yaptıklarını alalım lütfen.. Brde bizlere de dua eder misin hayatm :)
Kizlar bugun ogrendim 4 haftalik hamileyim kan sonucum 174.45 bi kizim var ikinci hyrli olsun ama icimde bi heycan ve burukluk var :) kadn dogumcuya gitmedim ne zmn gitmeliyim heycanla bekliyorum cinsiyet ve dogumu
Rabbim hepimeze hayrlisini versin aynen banada sanada kismetimizde varsa erkek versin :)) su mubarek aylarda rabbim isteyenlere herkese versin canmmmmhadi hayırlı olsun sağlıkla dogsun inşallah
ilk kontrollarını yaptır rabbim gönlüne göre erkek versin inşallah sanada bana da
bizede dua et olur mu
Oyy ne güzel canm benim :)Yumurtlama gunu takip ettim o hafta iki gunde bi iliski sonrasi mide bulantisi ani bas donmeleri cok sk acikma son bi hafatdir tatli istegim cirkinlesmem :) kasik agrilari ve kramplarim gece oluyodu ekseri reglim 20sindeydi cuma gunu kan verdim babamiz sonuc aldi 4 haftalik ve evde tast yaptim daha dune kdr negatif yaniltiyo yani evdeki tstler sigara iciyodum bi anda tiksindim bu ay icinde buyuk belirti :) rabbim herkese versin canm sanada su uc aylarda kismetimizde olanlar gelsin insllh
sagol canimcim darisi sana ve tum bekleyenlere iste belirtiler :) gecikme olmadan gittim kan verdimYumurtlama gunu takip ettim o hafta iki gunde bi iliski sonrasi mide bulantisi ani bas donmeleri cok sk acikma son bi hafatdir tatli istegim cirkinlesmem :) kasik agrilari ve kramplarim gece oluyodu ekseri reglim 20sindeydi cuma gunu kan verdim babamiz sonuc aldi 4 haftalik ve evde tast yaptim daha dune kdr negatif yaniltiyo yani evdeki tstler sigara iciyodum bi anda tiksindim bu ay icinde buyuk belirti :) rabbim herkese versin canm sanada su uc aylarda kismetimizde olanlar gelsin insllhtebrikler canım :) ne güzel, darısı başımıza. belirtilerin nelerdi? bir de kaç gün gecikmiştin?
Halen yok desem :) hic olmadi ucu bile kararmadi :)Oyy ne güzel canm benim :)
Göğüs ağrısı oldumu hiç :)
Hadi ya benm bata 8 gün var ama göğüslerim acayp ağrıyor ve şiş dokunamıyorm..Halen yok desem :) hic olmadi ucu bile kararmadi :)
Hayırlı olsun ama doktora gitmek için 2 hafta kadar bekleyin derim. İçime doğdu bence oğlunuz olacakRabbim hepimeze hayrlisini versin aynen banada sanada kismetimizde varsa erkek versin :)) su mubarek aylarda rabbim isteyenlere herkese versin canmmmm
Kizlar bugun ogrendim 4 haftalik hamileyim kan sonucum 174.45 bi kizim var ikinci hyrli olsun ama icimde bi heycan ve burukluk var :) kadn dogumcuya gitmedim ne zmn gitmeliyim heycanla bekliyorum cinsiyet ve dogumu
aminnn inşallah :)sagol canimcim darisi sana ve tum bekleyenlere iste belirtiler :) gecikme olmadan gittim kan verdimYumurtlama gunu takip ettim o hafta iki gunde bi iliski sonrasi mide bulantisi ani bas donmeleri cok sk acikma son bi hafatdir tatli istegim cirkinlesmem :) kasik agrilari ve kramplarim gece oluyodu ekseri reglim 20sindeydi cuma gunu kan verdim babamiz sonuc aldi 4 haftalik ve evde tast yaptim daha dune kdr negatif yaniltiyo yani evdeki tstler sigara iciyodum bi anda tiksindim bu ay icinde buyuk belirti :) rabbim herkese versin canm sanada su uc aylarda kismetimizde olanlar gelsin insllh
Maşallah ne güzel Allah sağ Salim hayirlisiyla kucağında almayi nasip etsin inşallahYumurtlama gunu takip ettim o hafta iki gunde bi iliski sonrasi mide bulantisi ani bas donmeleri cok sk acikma son bi hafatdir tatli istegim cirkinlesmem :) kasik agrilari ve kramplarim gece oluyodu ekseri reglim 20sindeydi cuma gunu kan verdim babamiz sonuc aldi 4 haftalik ve evde tast yaptim daha dune kdr negatif yaniltiyo yani evdeki tstler sigara iciyodum bi anda tiksindim bu ay icinde buyuk belirti :) rabbim herkese versin canm sanada su uc aylarda kismetimizde olanlar gelsin insllh
silik çizgi de gebelik olarak kabul ediliyor. belki geç döllenme olmuştur o sebeple kanında düşüktür ama şimdiye çoktan belli olur. evde bir test daha yap benceMerhaba kızlar. Ben de gecikmemin 3. günü ve 6. günü idrar testi yaptım çok hafif silik çizgiler vardı. 6. gün akşamı kan testi yaptırdım ama sonuç 1.7 negatif çıktı. Bugün tam 16 gün gecikme oldu ama hala adet olmadım. Bu negatiflere rağmen gebelik olması mümkün mü? doktora gideceğim ama henüz işlerden fırsat bulamadım
inşallah vardır gebelik, ben artık ne düşüneceğimi şaşırdımsilik çizgi de gebelik olarak kabul ediliyor. belki geç döllenme olmuştur o sebeple kanında düşüktür ama şimdiye çoktan belli olur. evde bir test daha yap bence
böyle düşünme bence, iyiyi telkin et kendine. fakat hamileysen bir an evvel folic asite başlaman gerekir.kullanıyor musun?inşallah vardır gebelik, ben artık ne düşüneceğimi şaşırdımgebelik yoksa yumurtalıklarımda tembellik mi var acaba diye korkuyorum
hayır hiçbir şey kullanmıyorum. bu aralar kilo artışım var ama çok düzenli beslendiğim söylenemez.böyle düşünme bence, iyiyi telkin et kendine. fakat hamileysen bir an evvel folic asite başlaman gerekir.kullanıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?