- Emoji Skoru
- 322
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi boniboncuklar
-
eğer gebelik planlıyorsan kullanmaya başlaman gerekir. çünkü ilk haftalar çok önemli. bence her halukarda bir folikasit al kendine. zaten bir yan etkisi vs de yok, sadece vitamin.hayır hiçbir şey kullanmıyorum. bu aralar kilo artışım var ama çok düzenli beslendiğim söylenemez.
çok teşekkür ederim her ihtimale karşı bugün alacağım :)eğer gebelik planlıyorsan kullanmaya başlaman gerekir. çünkü ilk haftalar çok önemli. bence her halukarda bir folikasit al kendine. zaten bir yan etkisi vs de yok, sadece vitamin.
güzel haberlerini bekliyoruz :)çok teşekkür ederim her ihtimale karşı bugün alacağım :)
Kismet insllh canim rabbim herkese versin kurban oldgmHayırlı olsun ama doktora gitmek için 2 hafta kadar bekleyin derim. İçime doğdu bence oğlunuz olacak
Maşallah ne güzel Allah sağ Salim hayirlisiyla kucağında almayi nasip etsin inşallah
Yaptığınız testin markası neydi acaba öğrenebilirmiyim cnm[/QUOTEtsklr canim amin valla bilmiyomki 3.5 di fiyati
Canim akintim bi ara kesildi yumurtlamadan sonra tekrar devam etti halen var bide ben yumurtlama gunumde akinti felan gormedim sdce gununu takipledim hani diolarya yumurta aki die bende o olmadi inanaminnn inşallah :)
peki akıntın var mı? yada yumurtlama günlerinden sonra akıntın oldu mu
O dediğin bende de olmadı canım. Şuan sadece beyaz akintim var fazlalasti dünden beri. Bide sigara içince midem bulanıyor sondurdükten sonraki o izmarit kokusu mafediyor beniCanim akintim bi ara kesildi yumurtlamadan sonra tekrar devam etti halen var bide ben yumurtlama gunumde akinti felan gormedim sdce gununu takipledim hani diolarya yumurta aki die bende o olmadi inan
Bide sende bel ağrısı oluyor mu kuzum bnm belim kırılacak gibi ağrıyorCanim akintim bi ara kesildi yumurtlamadan sonra tekrar devam etti halen var bide ben yumurtlama gunumde akinti felan gormedim sdce gununu takipledim hani diolarya yumurta aki die bende o olmadi inan