6 aylık hamileyim ama bir yüzüğüm bile yok eşim Nasıl kabul eder?
Bebegi ediyor yüzük bile alınmasına göre beni
Esi bi yuzuk bile almadigina gore konu sahibesini kabul etmiyor demekmis galiba. Yani ben oyle anladimBen yine yazdığınızdan bir şey anlamadım
Esi bi yuzuk bile almadigina gore konu sahibesini kabul etmiyor demekmis galiba. Yani ben oyle anladim
Evlilik dışı çocuk oluyor . Cocugu kabul edıyor ama beni bir türlü etmiyor yüzük bile almadı
Evli degilsiniz 23 haftalik hamilesiniz simdiye kadar kabul edip etmedigini ogrenecek firsatiniz olmadi mi?Evlilik dışı çocuk oluyor . Cocugu kabul edıyor ama beni bir türlü etmiyor yüzük bile almadı
Ben anlamisim. Vay be meslegimin faydalari:))))Ben senin anladığını bile anlayamadım.amma çok anlayamadım ben de he.
Evi yaptı gitmedim annemin evindeyim neden yüzük bile almıyor kıbu aralar sinirim çok bozuk
Evi yapti gitmedim derken? Adam kabul etmeyecegi kadina ev yaparmi. Yuzuk bu kadar mi onemli. Yuzuk derken tek tas falan kastetmiyosun dimi?Evi yaptı gitmedim annemin evindeyim neden yüzük bile almıyor kıbu aralar sinirim çok bozuk
Bilmiyorum
Ben tahminimi soyliyim. Bayan tek tasli falan bi evlilik teklifi beklemis bunca zaman. Gelmeyince de sevilmedigini ve istenmedigini dusunmus.Bu nassı iş ya.
Beynim yandı.
Ağzınızdan da kerpetenle laf alınıyor.
Ne olduğunu ben hala anlayamadım ama,
Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?