Hamileyim

Benbirlaydii

Cehalet ne güzel sey, herseyi biliyorsun.
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
8.631
6.441
248
Kızlar bugün sağlık ocaginda beta hcg yaptırdım sonuc 80 çıktı. Geç dollenme olmuş. Adetime 3 gun kala hamile kalmışım. Ben de soktayim . 16 aylık oğlum var. O daha çok küçük, yapabilir miyim bilmiyorum. Ama Rabbim verdiyse vardır bir bildiği ama hazır hissetmiyorum kendimi. Bu sene çalışmayı düşünüyordum. Kpss ye hazirlanmaya başlayacaktım ama yine de herseyin hayırlısı olsun. Nankörlük yapmak istemiyorum. Rabbim kolaylik versin, tüm isteyenlere nasip etsin.

İnş sağlıklı bir şekilde kucağına alirsin darısı da benim başıma :anneadayı:ayrıca vardır bunda da hayır çocuk rizkiyla gelir

Gecenki konunda yazmıstım bana hamile gibi gelmiştin bak doğruymus rabbim kolaylıgını verir elbet saglıkla al kucagına cnm

Gecenki konunda yazmıstım bana hamile gibi gelmiştin bak doğruymus rabbim kolaylıgını verir elbet saglıkla al kucagına cnm
Evet cnm söylemiştin. Kaç kişi yok olmaz mümkün değil vs yazmıştı ama ben hissetmistim. Hayır benim tuhafima giden son regl tarihim 4 aralik. Adetimin üstünden 8 gün geçince testte kanda gorunmedi ama 4 gün sonra göründü. Bu durumda ben hangi ay hamile kalmış olurum cnm? Bide geç döllenme mi oldu sence? Daha doktora gitmedim pazartesi gitmeyi düşünüyorum çünkü pazartesi günü yaptığım deger 80 çıktı kese göre diye erkenden gitmedim. Kafama takılan sorular hakkında bilgi sahibiysen cevaplar isen çok iyi olur tatlım ;)

Evet cnm söylemiştin. Kaç kişi yok olmaz mümkün değil vs yazmıştı ama ben hissetmistim. Hayır benim tuhafima giden son regl tarihim 4 aralik. Adetimin üstünden 8 gün geçince testte kanda gorunmedi ama 4 gün sonra göründü. Bu durumda ben hangi ay hamile kalmış olurum cnm? Bide geç döllenme mi oldu sence? Daha doktora gitmedim pazartesi gitmeyi düşünüyorum çünkü pazartesi günü yaptığım deger 80 çıktı kese göre diye erkenden gitmedim. Kafama takılan sorular hakkında bilgi sahibiysen cevaplar isen çok iyi olur tatlım :KK66:

Geç yumurtlamıssın ondan canım bence endise edilecek durum yok sağlıkla kavus bende 2.ci ıstıyorum 18 aylık kızım.
Gec yumurtladıgın gibi gec dollenme olmus o yuzdem geç göstermiş kendini 80 güzel deger yani 5 10 degil 2 günde 1 2 kat artarsa saglıklı oluo biliosun sen 2 gün geçtikten sonra bir daha baktır deger 160 ve üstü olursa 1.5 hafta sonra gidersin kese için

Geç yumurtlamıssın ondan canım bence endise edilecek durum yok sağlıkla kavus bende 2.ci ıstıyorum 18 aylık kızım.
Gec yumurtladıgın gibi gec dollenme olmus o yuzdem geç göstermiş kendini 80 güzel deger yani 5 10 degil 2 günde 1 2 kat artarsa saglıklı oluo biliosun sen 2 gün geçtikten sonra bir daha baktır deger 160 ve üstü olursa 1.5 hafta sonra gidersin kese için
Yani ocakta mi hamile kalmış oldum cnm ben? Ay demek sende istiyorsun hadi hayirlisiyla Rabbim sana da nasip eder en yakın zamanda tatlım. Ben bugünlerde ders çalışmam lazım hastaneye gidecek hiç vaktim yok. Şehir dışına cikicam ancak pazartesiye hastaneye gidecem.

Yani ocakta mi hamile kalmış oldum cnm ben? Ay demek sende istiyorsun hadi hayirlisiyla Rabbim sana da nasip eder en yakın zamanda tatlım. Ben bugünlerde ders çalışmam lazım hastaneye gidecek hiç vaktim yok. Şehir dışına cikicam ancak pazartesiye hastaneye gidecem.

Evet cnm büyük ihtimalle ocakta yeni yerleşmiş çünkü benim deger 60 ken 2 haftalık demişlerdi seninde öğle bişi ay inş canım ya benim biraz rahim sıkıntım var 3 ay ilaça başladım bugün regl oldum bakalım rabbim ne zaman uygun görürse ozaman gelir inş bebegim :)

Evet cnm büyük ihtimalle ocakta yeni yerleşmiş çünkü benim deger 60 ken 2 haftalık demişlerdi seninde öğle bişi ay inş canım ya benim biraz rahim sıkıntım var 3 ay ilaça başladım bugün regl oldum bakalım rabbim ne zaman uygun görürse ozaman gelir inş bebegim :)
Inşallah cnm benim. Rabbim sana da en yakın zamanda nasip eder ;)

Back
X