Hamileyimiyim

Belaldimbasima

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2022
9
2
1
33
Arkadaslar bilgisi olanlar yardim etsinler lutfen
8 haziran adet oldum
18 inde iliski yasandi.disari bosaldi ama ne olur olmaz diye norlevo tek kullandim 4 saat sonra
29 kanama oldu adet gibiydi
Temmuz ayi hic regli olmadim nestler yaptim negatif idrarda 6 7 tane tek cizgi direkt..
Gogsumde sislik var gibi yada pskoljk olarak ben ole hissediyorum Ucunda kararma var gibi geliyor.
Tarlusal kullandim tam bitirmedim adet sancisi gibi oluyor kasiklarimda belimde nedir bunu yasayan varmidir nolur yardim edin

Niye ole.dediniz ciddi ciddi soruyoz cevap vermeyenlerde yorum yapmasin
Bacım yorum yapıp başında beklemiyoruz yazdıysa cevap verelim tekrar diye. Telaştan ne dediğimi anlamıyorsun ki. Meme uçlarında kararma varsa en az üç dört aylıktır diyorum. Ciddi misiniz diyorsun. Asıl sen ciddi misin? Haziranda mı oldu o şüpheli ilişki yoksa her ay mı oluyor da korktun bu sözümle?

Cok aciklayici oldun ama idrar testleri yaniltabiliyor.diyolar.o yuzden kanda test yaptramyrm

İlişkiden sonra 48. Saatte norlevo kullandım ilacın üstünden 8 gün geçti iki gündür kanamalarım oluyor regl gibi değil bilgisi olan ya da bu durumu yaşayan var mı

İlişkiden sonra 48. Saatte norlevo kullandım ilacın üstünden 8 gün geçti iki gündür kanamalarım oluyor regl gibi değil bilgisi olan ya da bu durumu yaşayan var mı
Kullandığınız ilaçtan olabilir mi acaba? Hormonlarınızı bozduğu için mesela? Bir bakın isterseniz yan etkilerine.

Back
X