Cnm ben uykumu bölüp yemek yediğimi biliyorum...ilk 3 ay an fazla 2 kilo..fazla unutma anneye hediye kalacak olan kilo demek...
selam kızlarrr şeker bayramı arifesinde hamile olduğumu öğrendim :) ((((( yupppppiiiii ))))
1 senedir bekledim bebişimi sonunda buldum... bayram sonrası pazartesi doktora gittim... ama öncesinde 24 temmuzda adet olmuştum sonra 10 ağustosta yeniden adet oldum ve hemen soluğu doktorada aldım... bi kereye mahsus böyle bişey olduysa sorun olmıcağını tekrarlarsa yeniden gelmemi söyledi... sonra içimi bi kurt kemirdi tekrar doktora gittim oda hamile kalmış olabileceğimi söyledi ultrason görüntülerinden yola çıkarak... ve arife günü yaptırdığım kan testinde hamile olduğumu öğrendim...13 eylülde doktora gittiğimde minicik bezelye kadar bi kese gördümm :):):) 3,5 mm çapındaydı.... 4,5 haftalık hamile olduğumu söyledi... şuan 5, haftayı bitiriyorum. haftaya pazartesi kalp atışları için gidicem yine.... yalnızz sadece göğüslerim hassas kasıklarımda batma var bide sık idrara çıkma sorunum var... bulantı kusma falan hiç olmadı iştahım yerinde tiksindiğim hiç bişeyde yokk... normal mi acaba..... hani filmlerdeki gibi başım dönmüyo midem bulanmıyo :):):):) yorumlarınızı bekliyorummm kızlar....kaydirigubbakcemile2
canım allah razı olsun bu soru gunlerdır beynımı kurcalıyodu sayende içim rahatladı ohhh bee...Bende sendekilerin aynısı var biri hariç..İştahım cok kapandı..Mecbur oldugum için yemek yiyorum..Bol bol su ve süt içiyorum..allahım hepimize sorunsuz saglıklı bir hamilelik gecirmeyi nasip etsin inşallah:Saruboceq:
bende de aynı. ne bulantı var ne iştah açıklığı birtek kasıklarda ağrı. 6. hafta içindeymişiz. pazartesi bizimde kalp atışımız dinlenecek:) çok heyecanlıyım şimdiden. umarım çok saklamaz kendini 1 ay içinde öğreniirz cinsiyetini.
3 ay geçtikten sonramı tutundu diyebiliyoruz acaba? korkuyorum aslında kaybetmekten :/
gözün aydın tebrik ederim ..maşallah diyelim bulantı ve istifra hiç çekilmiyor vallabende 11.haftadayım
içinizi ferah tutun kızlar inşallah en kısa zamanda kalp atışlarını duyarsınız bebişlerinizin gerçekten çok güzel bi duygu anlatılmaz yaşanır inşallah sizde en kısa zamanda duyarsınız eminim hak vereceksiniz bana:) ben 11+1 deyim az kaldı 3 ayımıza sonrası inşallah daha kolay olacak gerçi bu zamana kadarda kötü geçti denmez arada mide bulantılarım oldu o kadar daha hiç istifra etmedim bundan sonrada olmaz inşallah hadi kalın sağlıcakla.....
kızlar ALLAH ım hepimizin bebişlerini sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin benimde 6. haftaya kadar hiç bulantm olmamıştı sewiniyordum ne güzel falan diye bulantılarım 6. haftadan sonra başladı ve 18.haftaya kadar sürdü serumlarla gezdim haftalarca çok kötü buarada bende duymuştum bebek kızsa bulantı oluyo erkekse olmuyo diye neyse herşeyin hayırlısı
balküpü.... tebrik ederim cnm seni... miniğinin cinsiyetini öğrenmene bile çok az kalmış :) ayyy keşke bizdede zaman böyle geçcee.... gün saya saya bi haftayı zor bitiriorum... randevumu cumaya aldım.. yarın saat 10 da doktordayım...
ayy öyleyse kötüymüş cnm yaaa :) hiç sızlanmayayım midem bulanmıyo diye... aslındacinsiyet olarak bi tercihim yok ama erkek olucaksa bebeğim ne mutlu banaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?