selam arkadaşlar aranıza bugün katıldım umarım birlikte çookk güzel haberler paylaşırız her daim..
senin ve tüm hamile olan biricik anne adaylarımızı tebrik ederim:) benimde benbu ara içimde acaba hamile miyim diye bir his var? belkide bazı belirtileri taşıyor olmamdan kaynaklanıyor, belirtiler kaçıncı haftada başlıyor acaba? bende 1 senelik evliyim.. aslına bakarsanız çocuk olsun diye birlikte olmuyoruz henüz.. kendi yöntemlerimizle korunuyoruz tabi.. çocuk yapmak gibi bir amacımız yok şimdilik.. 1 senemiz doldu herşey iyice rayına otursun, Allah ne zaman isterse olur.. çocukları çok seviyorum bi yavrumuz olsun tabiki istiyorum ama kısmet diyorum...
reglime henüz 10gün var ama ilk kez erken başladı regl belirtileri, göğüslerim çok tatlı tatlı kaşınıyor ve büyümeye başladılar, hafif ağrı var.. genelde uyku ağırlığı olur derler ben ise geceleri hiç uyuyamıyorum, bu benim uzun zamandır olan bir problemim, hamilelikte uyku hali olur derler ya açıkçası bu hal olmadığı için heralde değilim diyorum.. bir yandanda o his içimde regl olana dek taşıyacağım galiba bu hissi. . .:93: