Hamileyimm bi bakarmisiniz lutfen:)

uzman estetisyen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
425
89
38
34
Hanimlar merhaba bundan bi kac gun once siddeyli bir migde yanmasiyla konu acmistim. Biraz once test yaptk esimle ve iki cizgi hamile ciktim acaba
migde yanmalarim bundanmiydi bir de adet olucakmisim tatli tatli adet sancilari gibi sancim var sanki adet olucam. Bu arada iki tane migde koruyucu icmistim hamile oldugumu ogrenmeden iki gun aksam yemeklerinden once yayain doktora gidicem ama bisey yapmismidir bebegime? Herkese tesekkur ederim simdiden cevaplarinizi bekliyorum.

Hayırlı olsun. Adet sancıları gayet normal. Mide ilacının bir yan etkisi olmaz korkmayın

tebrikler hayırlı olsun,bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın hayırlısıyla.evet mide yanmaları hamilelikten kaynaklanıyor muhtemelen.adet sancısı gibi olan sancılarda normal hamileliğin ilk zamanlarında.halen hamileliği devam eden kardeşiminde mide yanması oluyordu ilk zmanlarda ,drun önerisiyle bir mide ilacı kullandı.kullandığınız ilacı dr unuza sorarsanız sizi rahatlatır o konuda ,hem ilk ay ilaçların çok fazla zararı olmadığını duymuştum.ama dr en güvenilir cevabı verir size.Allah tamamına erdirsin.

Tesekkur ederim canim allahim tum isteyenlere nasip etsin ins

Hayırlı olsun arkadasım Allah tamamına erdirsin,kendi yaptığım test geldi aklıma ne güzel bi duygu

Hayırlı olsun sağlıklı kucağına almayi nasip etsin rabbim. Bende aşırı mide yanması oldu doktora gittim mide ilacı verdi bi kaç gün sonra hamile oldugumu öğrendim. Daha bebegin yumurta halinde ilacın zararı dokunmaz icin rahat olsun .

inssss canim valla kac gundur bi migde yanmasi oldurdu beni doktora gitmekten de korktum endoskopi yaparlar diye yanma icin bi mide surubu onerdi bi arkadasim hamilelerinde kullandigi bi ilac biraz iyi geldi az once de test yaptik hamile ciktim:)

hyrli olsun cnm benimmsoyledgm surup ilac hamileyken zararli degilben de kullanmistim ve dr a ozellikle sormustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…